PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
p.s : حتی مولتی این بازی هم واسه منی که نزدیک 10 ماه شب و روز جویدمش ! نمی تونه منو برای خرید مجدد این بازی مجاب کنه ! کلا خیلی زود بود باید یه وقفه حداقل 2 ساله بینش می دادن . البته مسلما اونایی که نتونستن روی ps3 بازیش کنن یا کم بازی کردن خیلی از اومدن این عنوان روی ps4 استقبال می کنن .
برای منی که پایرت بازی کردم رو PS3 (فقط یه بار داستانی رو رفتم) و مولتی هم بازی نکردم از اوجب واجباته :دی

من روی PS3 نتونستم درست خسابی اینو بازی کنم یبار بیشتر تمام نکردم پلات هم نکردم مولتی هم تعطیل! روی PS4 پلاتش میکنم و مولتی رو میترکونم

من فکر میکنم عرضه ی زود هنگام tlou برای ps4 برای اینکه tlou 2 هم در دست ساخته
اگه فرض رو بر این بزاریم سونی داره کار درستی میکنه که الان بازی رو میخواد برا ps4 بده چون اگه چند وقت بعد شایعه اومدن tlou 2 و رسما اعلام کردن این قضیه توسط ND اعلام بشه
دیگه هیچ کسی که قبلا tlou رو تجربه کرده سمت این بازی روی ps4 نمیره و صبر میکنه تا tlou2 رو تجربه کنه و شاید تنها عده ای که این بازی رو روی ps3 تجربه نکردن یا واقعا عاشق این بازی هستن برن سمتش
ولی الان سونی میتونه از پورت tlou روی ps4 قبل از تایید tlou2 سود خوبی بدست بیاره
البته شاید

يوروگيمر چند تا عكس از GOW با رزولوشن 1080 گذاشته بود تا يه حال و هوايي از اينكه TloU تو اون رزولوشن داره بدست بياد اين يكيشه به جرات ميتونم بگم از 99 درصد بازياي نسل جديد بهتره

1080p1.jpg.jpg

من فکر میکنم عرضه ی زود هنگام tlou برای ps4 برای اینکه tlou 2 هم در دست ساخته
اگه فرض رو بر این بزاریم سونی داره کار درستی میکنه که الان بازی رو میخواد برا ps4 بده چون اگه چند وقت بعد شایعه اومدن tlou 2 و رسما اعلام کردن این قضیه توسط ND اعلام بشه
دیگه هیچ کسی که قبلا tlou رو تجربه کرده سمت این بازی روی ps4 نمیره و صبر میکنه تا tlou2 رو تجربه کنه و شاید تنها عده ای که این بازی رو روی ps3 تجربه نکردن یا واقعا عاشق این بازی هستن برن سمتش
ولی الان سونی میتونه از پورت tlou روی ps4 قبل از تایید tlou2 سود خوبی بدست بیاره
البته شاید
این دسته تعدادشون خیلی زیاده D: همه به دنبال 1080 و 60 فریم بازی کردن این بازی هستن ×_× ... اخرش هم بازم خیلیا هستن dlc بازی نرفتن D: میخرن میرن
اما به نظره من این بازی بیشتره یه حالت Marketing داره برای سونی .... ND گفت که درست بعد از پایانه ساخته نسخه 3 اینا شروع کردن بودن نسخه 4 رو بسازن ... با انیکه فکر کنم چند باری گفتن TLOU برای 4 در دسته ساخت نیست
به هر حال برای تعدادی از مشتریها هم از کنسولهای دیگه کوچ کردن به سمت 4 یا از Pc باید دلیلی برای خریده این کنسول باشه . یک مقداری توی بازیهای عرضه شده نگاه کنیم 4 بازیه انحصاری خاصی الا Infamous نداره ( انحصاری AAA و اونایی که فقط رو 4 باشه نه 4 و Pc )... به هر حال باید بیشتر از 1 بازی جالبه انحصاری توی 1 سال برای این کنسول بده بیرون D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or