PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
سلام . دوستان این عکس ( الی با گیتار ) رو کسی سایز بزرگ تر از 1080 ـش رو داره ؟ High Res میخوام در حدی که بشه پوستری پرینتش رو گرفت و قاب کرد رو دیوار .
این :
http://blogs-images.forbes.com/andyrobertson/files/2014/05/The-Last-of-Us-concept-art.jpg
نتو زیر و رو کردم متاسفانه سایز یزرگتر از 1920*1080 پیدا نکردم!

اين باندل the last os us remastered براي ps4 فقط براي اروپا تاييد شده؟؟؟يا واسه us هم هست؟
مرسي از جوابي كه دوستان ندادند:dولي بهرحال بعد اپديت خبري ديروز به اين سوال هم پاسخ داده شد:

Update: A representative from Sony Computer Entertainment America said in a statement, "We do not have plans to release a PlayStation 4 bundle for The Last of Us Remastered in the US. However, we look forward to bringing the award winning game to PS4 on July 29, 2014."
:|

.

سلام دوستان من این بازی رو پارسال تمومش کردم.
الان این نسخش که برا ps4 داره میاد همون مراحل قدیمی رو داره یا کلا عوض شده؟
می ارزه دوباره بخرمش؟

مرسي از جوابي كه دوستان ندادند:dولي بهرحال بعد اپديت خبري ديروز به اين سوال هم پاسخ داده شد:

:|

.
نه خوب اگه اطلاع داشتن میگفتن بچه ها :دی نمیدونستیم ریجن1 میاد یا نه .

حالا اینکه واسه آمریما نمیاد این باندل خیلی عجیبه‌

راستی‌ نکنه مثل نسخه ps3 ورژن EU سانسور زوری شده باشه؟
هر جام گشتم اطلاعاتی‌ نیست
روزه شک دار نگیرید
اگه میخواید بگیرید (روزه نه, بازی:D) ریجن US بگیرین تا بعدا معلوم شه داستان چیه

دوستان یک مصاحبه از نیل و پشت صحنه ی این شاهکار براتون آماده کردم ، فکم افتاد :d !! که چطور بازیگرا در قسمت موشن کپچر تقابل احساساتو ضبط میکردن :-o. وحشتناک اسپویل پایان داستانه . هر کی تموم کرده ببینه چشماتون :shocked: میشه :d !!

کیفیتو حجمو متوسط کردم تا راحت دانلود کنید .
روی عکس کلیک کنید

یه سوال این کجای بازی بود!!! 3 بار بازیرو تموم کردم ولی این قسمت رو ندیم !!(نکنه مال پلی4 فرق داره اضافه شد؟!)

آنلاینش چطوره باید تو آنلاینش چیکار کنی؟
من آنلاینبازی نکردم اما گویا انتخاب میکنی فایروال باشی یا جز حکومت های محلی بعد باید زنده بمونی توی اون اوضاع

- - -ویرایش - - -

یه سوال این کجای بازی بود!!! 3 بار بازیرو تموم کردم ولی این قسمت رو ندیم !!(نکنه مال پلی4 فرق داره اضافه شد؟!)
خیر جز بازی نیست

یه نفر از برنامه نویس ناتی داگ پرسیده که آیا میتونید درباره هوش مصنوعی Ellie توی نسخه PS4 بهم توضیح بدید و یه عکسم گذاشته که ماجرا توش کامل شرح داده شده و Gyrling در پاسخ این لینک ویدئو رو بهش داده که توضیحات ناتی داگ توی GDC درباره انتخابهای موجود برای هوش مصنوعی شخصیت همراه کاراکتر اصلی با توجه به قدرت PS3 هست و این میتونه شاید به این معنی باشه که Gyrling بصورت غیر مستقیم گفته با توجه به قدرت PS4 تونستن مشکلات هوش مصنوعی شخصیت همراه کاراکتر اصلی رو حل کنند البته این یه حدسه و شاید Gyrling آب پاکی رو ریخته رو دست سوال کننده که خبری از این چیزا نیست

خداییش با وجود عالی بودن بازی این مورد خیلی منو ناراحت می کرد...اگه بتونن این مورد رو هم حل کنن یا حداقل کمی بهبود بدن از خود بازی اصلی هم سوپرایز کننده تر خواهد بود(البته انتظار میره تکسچرا هم یه دستی سر و روش بکشن ما فقط به فریم و رزولوشن قانع نمیشیم توقعمون بالاس:d)

کلا اولین بازی نسل 8 ps4 هستش که شدید رفته تو لیست انتظار(تا bloodborne امون هم برسه:d)

.

اینا خودشون هنگ کردن که چجوری تیم برنامه نویسیشون تونسته بازی رو 1080/60 کنه :دی احتمالا فرایند خیلی سخت و مادر بگریدی بوده یه بازی ps3 رو اینجوری درآوردن ، وگرنه کسایی که Dat U4 رو 1080/60 کردن دیگه این نباید زیاد سخت باشه .

بهترین بازی 2014 . اصولا باید امسال هم تمام جوایز رو درو کنه ولی خوب دیگه نمیشه :دی

پ.ن : فقط اینا چرا تا حالا اصلا چیزی از گیمپلی نشون ندادن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or