PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
با سلام من تازه بازی رو روی ps4 شروع کردم تو نسل قبل هم تجربه نکردم بازی که عالیه ولی تو فهم داستان مشکل دارم
الان دقیقا برای چی الی افتاده دنبال جویل قرار بود ببره الی رو تا واکسن پیدا کنن ولی اونجا که با تس میرن تو کلیسا میبینن اونا مردن با هم کجا میخوان برن هدفشون چیه؟
الی با اینکه توسط Infected ها گاز گرفته شده، اما تغییر نکرده و به زامبی تبدیل نشده؛ اول بازی جوئل و تس با مارلین (همون زن سیاهپوست) قرار میذارن تا الی رو ببرن و به همون ساختمونی که میگید (فکر می کنم ساختمون شهرداری بود) تحویل بدن
توی این مسیر تس توسط Infected ها گاز گرفته میشه. وقتی به اونجا میرسن می بینن کسایی که باید الی رو تحویل می گرفتن همه مردن، و تس هم که بیمار شده بوده از جوئل می خواد الی رو ببره به مقر اصلی گروهی که مارلین اونا رو فرماندهی می کرد تحویل بده.

• Like
Reactions: mostafawarcraf
مگه میشه مگه داریم!!!!
همین الان بازی رو تموم کردم یه روزه نتوستم طاقت بیارم
قبلش آنچارتد 4 رو بازی کردم هر دو عالی بودن ولی از لحاظ داستانی و موزیک به نظرم تو تاریخ تکه این بازی!!
الان یکی بیاد منو جمع کنه از کف اتاق!
دوستان از نسخه شماره 2 هم خبری هست؟

مگه میشه مگه داریم!!!!
قبلش آنچارتد 4 رو بازی کردم هر دو عالی بودن ولی از لحاظ داستانی و موزیک به نظرم تو تاریخ تکه این بازی!!
خير خبري نيست ولي احتمالا بازي بعدي ND همين TLoU خواهد بود

• Like
مگه میشه مگه داریم!!!!
دوست خودم جمعت میکنم از کف اتاق :)
من هم آنچ 4 هم لست آف بازی کردم انصافا به غیر از موزیک و تیکه پایانی last از همه لحاظ آنچ 4 خیلی بهتر بود.که البته جدید تره و همینم دلیلشه.
تو تاریخ هم که ویچر 3 از لحاظ موزیک و داستان حرف اول رو میزنه بازی نکردید فکر کنم!

• Like
تو تاریخ!:D منم TW3 رو رفتم بازی خوبی بود ولی معیارتون چیه که میگید تو تاریخ؟ بین بازیهایی که خودتون شخصا تجربه کردید میگید بهترینه یا آمارتون رو از منابع خاصی بیان کردید؟
منظورشون از توی تاریخ(!) همون بین بازی هاییه که اخیراً روی PS4 که تازه خریدن بازی کردن

چی بگم آخه یه سری بچه ریختن از باباشون پول گرفتن کنسول خریدن با این بازی جو برشون داشته چی بگم آخه...
تاریخ عضویت؟!
اوکی!
یاد بگیریم به سلایق همدیگر احترام بزاریم و از توهین بپرهیزیم

آخرین ویرایش:
دوستان قصد درام نسخه دیجیتالی بازی رو بخرم چونکه تخفیف خورده البته فقط خود لست هست, سی لفت بیهایند نگفته,حجمش هم زده 43گیگ,لفت بیهایند رو جدا گذاشته برا دانلود ,بنظرتون با لفت بیهایند هست؟
نسخه فیزیکی که همراه با لفت بیهاینده حجمش همین قدره؟

دوستان قصد درام نسخه دیجیتالی بازی رو بخرم چونکه تخفیف خورده البته فقط خود لست هست, سی لفت بیهایند نگفته,حجمش هم زده 43گیگ,لفت بیهایند رو جدا گذاشته برا دانلود ,بنظرتون با لفت بیهایند هست؟
نسخه فیزیکی که همراه با لفت بیهاینده حجمش همین قدره؟

توی توضیحاتش نوشته:
The Last of Us: Remastered includes the Abandoned Territories Map Pack, Reclaimed Territories Map Pack, and the critically acclaimed The Last of Us: Left Behind Single Player campaign which combines themes of survival, loyalty, and love with tense, survival-action gameplay

یعنی دارتش....

• Like
Reactions: hamid1752
چی بگم آخه یه سری بچه ریختن از باباشون پول گرفتن کنسول خریدن با این بازی جو برشون داشته چی بگم آخه...
شما یه ادعایی مطرح کردی که TW3 از نظر موسیقی و داستان تو تاریخ حرف اول رو میزنه و یه کاربری بصورت کاملا دوستانه و محترمانه ازتون پرسیده دلایلتون چیه؟ و بجای پاسخگویی محترمانه میایید این کامنت رو میزارید که اتفاقا به قول شما احساسات بچه گانه از همه جاش میباره! این نوع طرز پاسخگویی جز اینکه نشون میده اطلاعاتتون در چه سطحیه چیز دیگه ای رو ثابت نمیکنه.اگه برای کاربرا جواب منطقی داشتید خوشحال میشیم این بحث رو ادامه بدیم اگه نه میخواید مثل همین کامنت دوباره جواب بدید بهتره همینجا تمومش کنیم که تاپیک بیش از این به بیراهه نره!

سلام دوستان من توو بازی وقتی سیو میکنم و از بازی میام بیرون و کنسول خاموش میکنم وقتی که دوباره برمیگردم میخام بازی کنم بازی از سیو شروع نمیشه از خیلی قبل تر میاد. تا فصل پاییز اومدم دقیقن اولش وقتی اومدم بیرون دوباره برگشتم ازونجا شروع نشده بود برگشته بود یکم عقب تر.
مشکل چیه؟
از راهنماییاتون ممنون

سلام دوستان من توو بازی وقتی سیو میکنم و از بازی میام بیرون و کنسول خاموش میکنم وقتی که دوباره برمیگردم میخام بازی کنم بازی از سیو شروع نمیشه از خیلی قبل تر میاد. تا فصل پاییز اومدم دقیقن اولش وقتی اومدم بیرون دوباره برگشتم ازونجا شروع نشده بود برگشته بود یکم عقب تر.
مشکل چیه؟
از راهنماییاتون ممنون
نیازی به سیو کردن نداره ' خودش خودکار سیو میکنه.احتمالا نزاشتید سیو خودکار انجام بشه. بعضی جاها هم باید تا یه جای خاصی برسید که از همونجا شروع بشه.ضمنا وقتی دوباره وارد بازی میشید نیازی نیست به بخش لود سیو برید همون گزینه اول که continue هست رو بزنید از آخرین سیو خودکار دوباره شروع میشه

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام اگه بشه بازی را از همون اول کاری رو Survival برمش.

ولی به نظرتون ایده خوبی هستش؟ مشکلم درجه سختیش نیست. چون کلا سری سولز و بلادبورن را بازی کردم.

فقط مشکلم سر غیر فعال شدن listen mode تو این درجه سختی هستش.

با این حساب به نظرتون ، با غیر فعال شدن این قابلیت، بازی چقدر سخت تر میشه؟ میشه به نبود این قابلیت عادت کرد؟ سختیش اعصاب خرد کنه؟ چند تا تیر خوردن یا ضربه از طرف زامبی ها کافیه تا کشته بشیم؟

یا به نظرتون بهتره که اول رو هارد تمومش کنم و بعد از طریق همون روش معروف، Survival را از طریق New Game + برم؟

دوستان من میخوام اگه بشه بازی را از همون اول کاری رو Survival برمش.

ولی به نظرتون ایده خوبی هستش؟ مشکلم درجه سختیش نیست. چون کلا سری سولز و بلادبورن را بازی کردم.

فقط مشکلم سر غیر فعال شدن listen mode تو این درجه سختی هستش.

با این حساب به نظرتون ، با غیر فعال شدن این قابلیت، بازی چقدر سخت تر میشه؟ میشه به نبود این قابلیت عادت کرد؟ سختیش اعصاب خرد کنه؟ چند تا تیر خوردن یا ضربه از طرف زامبی ها کافیه تا کشته بشیم؟

یا به نظرتون بهتره که اول رو هارد تمومش کنم و بعد از طریق همون روش معروف، Survival را از طریق New Game + برم؟

اگه بار اولته روی نرمال برو و لذت ببر
برای بار دوم روی Grounded برو که بازی شاهکار میشه - شاهکار!
سخت و هیجان انگیر میشه به شدت و مهمات هم کم میشه

دوستان من ايده اى از آنچارتد ندارم و قبلياشم بازى نكردم ، بخوايم با هم رو راست باشيم:D آيا ميشه تو بازى آزادانه گشت و مراحل رو دنبال نكرد ؟ مثلا مثل اسكايريم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or