PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
یعنی هورمون هایپم رفت تو مرز انفجار!:دی
خدا کنه لحظات احساسی ای که مخاطب رو با خاک یکسان میکنه توش داشته باشه
مثل بعضی از لحظه های واکینگ دد ساخته تل تیلز خصوصا سکانس پایانی فصل یکش

خدا کنه فقط سریع به کارکردن با گیم پد عادت کنم
من دو نسل گذشته رو با موس و کیبورد بازی میکردم
الان واسه کار کردن با گیم پد درست مثل دختر بچه ها هستم که واسه اولین بار میخوان با موس کار کنن و موسه هی زیر دستشون سر میخوره:دی

Sent from my Samsung Galaxy Note3 using Tapatalk

صحنه های واقعا عالی داره
هم بازی هم DLC

خوشبختانه بازی اینقدر گیم پلی روون و عالی داره که راحت میتونی بهش عادت کنی، دسته PS4 هم که عالیه

آنلاینشم حتما امتحان کن، واقعا عالیه(لامصب این بازی از هر نظر تکمیله:d(

سلام دوستان. من چپتر اخر بازی هستم یعنی The Hospital و بعد از همون کات سین اول بازی هنگ کرد و بعد از اون هم هر چی لود میکنم رو صفحه گرده ها فریز میشه. رفتم چپتر سلکت و رو یه سیو جدید دیگه هنگ نکرد ولی به یه مشکل جدید برخوردم: تموم آپگریدهای جول پریده، craft نمیتونم بکنم و اسلحه هم هیچی ندارم. از collectibleهام هم خبری نیس!!!!

راه حلی سراغ دارید؟

من این بازی "آخرینمون دوباره آقا شده (Last of us remastered) " :d رو گرفتم، انتظاراتم خیلی بالا بود ولی اصلا در حد انتظار من نبود.
تا یه جاهاییش رفتم، فعلا که برام جذاب نبوده.

من این بازی "آخرینمون دوباره آقا شده (Last of us remastered) " :d رو گرفتم، انتظاراتم خیلی بالا بود ولی اصلا در حد انتظار من نبود.
شما انتظارتون خیلی بالاست. در حد سوادتون از ترجه اسم بازی بالا هست :دی اصلا شرمنده که ناتی نتونسته بازی در حد انتظارات والای شما بسازه.

بازی کن عمو که داری حالا:| منم اولش یکم خورد تو پرم ولی یه چند ساعت بازی کن یه 4تا مثلث بده رو الی بزن بشنو چی میگه نابود میشی عمو:|:((

کلا این فاز دوستان در اینکه بازی اولش گیرا نیست یه جوک به تمام معنا هست.
بازی از همون اول آنچنان گیرا و تاثیرگذار شروع میشه که هر کسی رو میخکوب میکنه. سکانس پیش درآمد بازی از احساسی ترین و بهترین سکانسها توی بازیها است

کلا این فاز دوستان در اینکه بازی اولش گیرا نیست یه جوک به تمام معنا هست.
بازی از همون اول آنچنان گیرا و تاثیرگذار شروع میشه که هر کسی رو میخکوب میکنه. سکانس پیش درآمد بازی از احساسی ترین و بهترین سکانسها توی بازیها است

دقیقاً همینو می خواستم بگم؛ میشه به جرأت گفت تاثیر گذارترین شروع رو بین بازی ها در کل تاریخ داره

هر کس که معنی خونواده و فقدانشونو درک کنه . میدونه این حس چقدر تحملش سخته . و از اون سختتر اینه که تجربشو در قاب یک (بازی) و نحوه ی شکل گرفتنشو متصور بشید . نه میشناسینشون نه درکی از این حس دارید . بدون اینکه متوجه بشید در این بازی این حس تماما قالبتون میشه و پرورش پیدا میکنه . تا اونجایی پیش میره که معنی پدر بودنو ملامتو رنجهاشو مستقیم با پوستو استخون حس میکنید . (عشق . شادی . ناامیدی . نفرت .) و در پایان نور امید . دلیلی برای زنده بودنو زندگی کردن . خیلی درسها این بازی بهمون داد (البته بعضیا (بچه ان هنوز :d) اینجور چیزها هنوز درکش براشون سخته نباید بهشون سخت بگیریم :d)
بعد نزدیک به 3 سال هنوز تک تک صحنه ها رو میتونم مرور کنم . این چیزی نیست که فراموش بشه یا بخواد از ارزشش کم بشه . افتخارش نصیب کسانیه که نشون دادنو میدن که غیر ممکن وجود نداره . (نیل و بروس)

kz55x3f6nyi1e2efbyyv.gif

• Like
Reactions: hbmss
خب برای تنوع یه گریز بزنیم به موسیقی بازی

موسیقی متن بازی یکی از بهترین و تاثیرگذارترین موسیقی های متنی هست که نه تنها در دنیای بازیها بلکه در دنیای سینما ساخته و نواخته شده. روزی نیست که من حداقل 1 ساعت هم نسخه اصلی هم LB هم رو گوش نکنم. واقعا کسی پیدا میشه که هوادار این بازی باشه و توی Playlist خودش این دوتا آلبوم رو نداشته باشه ؟

• Like
Reactions: 19Rodar
خب برای تنوع یه گریز بزنیم به موسیقی بازی

موسیقی متن بازی یکی از بهترین و تاثیرگذارترین موسیقی های متنی هست که نه تنها در دنیای بازیها بلکه در دنیای سینما ساخته و نواخته شده. روزی نیست که من حداقل 1 ساعت هم نسخه اصلی هم LB هم رو گوش نکنم. واقعا کسی پیدا میشه که هوادار این بازی باشه و توی Playlist خودش این دوتا آلبوم رو نداشته باشه ؟

من هوادار شماره یک بازیم ولی ندارمش:d

لینک دانلود نداری؟:)

سلام
دوستان سایتی بودش کات سین های بازی ها و قسمت های مربوط به دیالوگ بازی ها رو زیرنویس قرار میداد و اون زمان ویدیو مربوط به این بازی رو هم قرار داده بود که من دانلود کردم ولی الان میخوام ببینم میبینم که زیرنویس ندارن . میخواستم بدونم کسی از دوستان اونا رو دانلود نکرده زیرنویسش رو به دست ما برسونه . ( آخه همه رو دانلود کردم ) چون مربوط به این بازی بود اینجا مطرح کردم . مرسی .

سلام به دوستان عزیز
در یک کلام این بازی محشره
من با این بازی زندگی کردم
به تمام معنای واقعی
عالیه
گرافیک ،موسیقی، طراحی کاراکتر،داستان پردازی و .... همه و همه دست به دست هم داده و یک بازی عالی رو به ارمغان اورده
من نه سونی فن هستم و الکی از چیزی حمایت و تعریف نمیکنم
ولی ولی و باز هم ولی ابن بازی تمام نشدنیه ،یعنی بارها و بارها و بارها میتونی بازی کنی و لذت ببری
تجربه لذت بخشی بود
در ضمن این بازی رو دیجیتالی گرفتم که همیشه این بازی رو داشته باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or