PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
توی دستگاه‌های سونی چیزی به نام هیجان معنی نداره!
شما همین PS3 رو نگاه کن در مقابل Xbox 360. انحصاری‌های PS3 صد البته هیجان کمتری (حالا استثنا آنچارتد هست که هیجان نسبتا زیادی داره) دارن تا انحصاری‌هایی مثل Gears of War و Halo! طرفداران PlayStation هم کاملا باید این مسئله کنار اومدن و واقعا هم لذت میبرن.
شما اگر به خاطر هیجان بازی میکنید از نظر من بهتره که یه Xbox One تهیه کنید!
بازی The Last of Us هم واقعا زیباست و داستان بسیار زیبایی و در بعضی از نقاط هم هیجان زیادی داره! پیشنهاد من اینه که تا آخر داستان پیش برید و حتی اگر تونستید بخش مولتی هم تجربه کنید، اونم هیجان زیادی داره!
موفق باشید.

اینکه میگید بازیای پلی4 هیجان نداره پس خیلی بده نباید اینطور باشه که
تو رده اول این بازیه و چون بازیه باید هیجانی بودن بازی بیشتر در نظر گرفته بشه بعد داستان و گرافیک
اگه فقط داستان برا کسی مهم باشه خوب بره سریال ببینه دیگه چون داستانیه

توی دستگاه‌های سونی چیزی به نام هیجان معنی نداره!
شما همین PS3 رو نگاه کن در مقابل Xbox 360. انحصاری‌های PS3 صد البته هیجان کمتری (حالا استثنا آنچارتد هست که هیجان نسبتا زیادی داره) دارن تا انحصاری‌هایی مثل Gears of War و Halo! طرفداران PlayStation هم کاملا باید این مسئله کنار اومدن و واقعا هم لذت میبرن.
شما اگر به خاطر هیجان بازی میکنید از نظر من بهتره که یه Xbox One تهیه کنید!
بازی The Last of Us هم واقعا زیباست و داستان بسیار زیبایی و در بعضی از نقاط هم هیجان زیادی داره! پیشنهاد من اینه که تا آخر داستان پیش برید و حتی اگر تونستید بخش مولتی هم تجربه کنید، اونم هیجان زیادی داره!
موفق باشید.
:| .... ودیگر هیچ!

منم PS4 رو برای بازیای انحصاریش گرفتم و شخصا به نظرم این بازی گیم پلی معمولی داره و چیزی که بازی باز رو تا آخرین لحظه پای بازی نگه میداره داستان بازی و حالت سینمایی این بازی هست . من از داستان و اتفاقایی که برای کارکترها میفتاد ، بیشتر از گیم پلی بازی لذت بردم ( بازی رو روی Grounded تموم کردم همون بار اول ) و در کل بازی سلیقه ای هست چون از نظر من یک بازی خوب اما نه عالی هست ولی ممکنه از نظر یه عده ی دیگه اینجوری نباشه و این بازی براشون یکی از بهترینا باشه ! این امر در مورد هر بازیی صدق میکنه .

آخرین ویرایش:
سلام. من این بازی رو سال پیش تموم کردم و چون پلاس نداشتم اصلا سمت آنلاینش نرفتم. الان به فکر افتادم که بازی رو دوباره بگیرم و آنلاین بازیش کنم ولی یادمه قدیم مشکل بود سر آنلاین بازی کردنش یعنی میشنیدم که میگفتند شیلتره یا با ip های ایران مشکل داره یا ...... می خواستم بدونم الان اوضاعش چه طوریه ؟ راحت وصل میشه یا نیاز به وی پی ان داره ؟ کلا الان اوضاعش چه طوریه

قطعا بازی که میانگین نمراتش بالای 9.5 شده از همه نظر بی نظیره...در واقع نه تنها گیم پلی بلکه تو داستان ، موزیک ، گرافیک نیز حرف اول رو میزنه.

و اما این که بعضی ها خوششون نمیاد مطمئنا تو هر مقوله ای تو جهان هستی همرو نمیشه راضی نگه داشت و ممکنه یک سری ها اختلاف نظر داشته باشن با بعضی ها و این یه امر طبیعی هست...مثلا من بعد از بازی کردن re6 کلا بعد از 10 دقیقه بازی کردن بوسیدمش گزاشتمش کنار ولی با the last of us زندگی کردم...اما چیزی که واضح و مشخص هست وقتی بازی تو میانگین نمرات بالای 9.5 میشه قطعا شاهکاری رخ داده و این که ما خوشمون نمیاد از بازی و بگیم این چی داره که دیگران خوششم امده همون قضیه سلیقه میاد به کار که نه تنها تو این بازی بلکه شما تو هرچیزی که فکرشو بکنید موافق و مخالف داره..ولی در کل این بازی شاهکاری به تمام معناست .

دوستان میشه بگید این بازی چیش محشره که اینقدر ازش ملت تعریف میکنن!!! والا اینقدر تعریف کردن ما رفتیم گرفتیم برا پی اس 4
بازیش اضلا هیجان نداره گرافیکشو چیزای دیگش خوبه ولی ضلا بازیش هیجان نداره اون از نشونه گیریاش که راحت نمیتونی تیر اندازی کنی بعدشم بیشتر مواقع باید به صورت بی سر و صدا از پشت خفت کنی ملتو بکشی
من تو این 6 7 ساعتی که بازی رو کردم شاد بیشتر لذت خاصی نبردم خدا وکیلی اویل 6 خیلی هیجانش ازین بیشتر بود
مقایسه هیجان این بازی مثل مقایسه هیجان سریال Friends با Prison Breake قطعا فرار از زندان هیجانش بیشتر و ادم هی میخواد دنبالش کنه ولی فرندز سریالیه که میشه باهاش زندگی کرد .
من خودم فرندز شاهکار میدونم نزدیک 17 بار هم این سریال دیدم :دی شاید بعضی ها هم باشن که فرندز دوست نداشته باشن .
بحث The Last Of Us هم دقیقا همینه . نزدیک 2 هفته این بازی خواب و زندگی از من گرفته بود :دی فوق العاده بود :دی بهتر بگم محشر بود . حدود 3 بار هم تمومش کردم :دی

دوستان میشه بگید این بازی چیش محشره که اینقدر ازش ملت تعریف میکنن!!! والا اینقدر تعریف کردن ما رفتیم گرفتیم برا پی اس 4
بازیش اضلا هیجان نداره گرافیکشو چیزای دیگش خوبه ولی ضلا بازیش هیجان نداره اون از نشونه گیریاش که راحت نمیتونی تیر اندازی کنی بعدشم بیشتر مواقع باید به صورت بی سر و صدا از پشت خفت کنی ملتو بکشی
من تو این 6 7 ساعتی که بازی رو کردم شاد بیشتر لذت خاصی نبردم خدا وکیلی اویل 6 خیلی هیجانش ازین بیشتر بود
من به نظرت احترام میزارم ولی خدایی کم دیدم کسی بگه لست هیجان نداره مشکل تیر کم بودن هست ک بازی رو هیجان انگیزتر کرده ولی یه انتقاد رو هم باید ازش کرد co op انلاین نداره اگه داشت عالی میشد اویل 6 هم که cod بود

من به نظرت احترام میزارم ولی خدایی کم دیدم کسی بگه لست هیجان نداره مشکل تیر کم بودن هست ک بازی رو هیجان انگیزتر کرده ولی یه انتقاد رو هم باید ازش کرد co op انلاین نداره اگه داشت عالی میشد اویل 6 هم که cod بود
بستگی داره هیجان و تو چی ببینی
هیجان ینی مثلا تعداد زیادی بهت حمله کنن تو تق تق تیر بزنی بهشون فرار کنی اینور بپری اونور بپری مانور بدی یا مثلا یجا گیر کردی باید یه زمانی رو معطل کنی تا راه برات باز بشه و........ والا دونفر و از پشت یواشکی خفت کردن و دونفر بهت حمله میکنن راحت بکشی لذت خاصی نداره.
من خودم تا الان که بازیش کردم فقط خداییش از قسمت زمستونش لذت بردم و فقط داستانش خوبه که آدم دوست داره تا آخرش بره ببینه چی میشه آخرش

دوستان من بازی رو دوبار تا اخرش رفتم بعد امروز رفتم دیس ک و فروختم بعد اومدم خونه که سیو بازیمو بردارم دیدم تو قسمت سیوا اصلا سیوی به نام بازی لست وجود نداره چرا؟

وااااااااااااااااای عالیه این بازی

من این بازی رو همون اوایل خریده بودم و بعد از تموم کردم، بازی رو دادم و یه چیزی سر دادم و یه بازی دیگه گرفتم، حدود یک سالی گذشت و دوباره بازی رو خریدم ( به صورت پلمب چون گیر نیومد) اصلآ اصلآ هم پشیمون نیستم

این بازی خارق العادست، فقط یه گیم نیست همه چی توش هست
دنبال هیجانی؟
دنبال گیم فوق العاده ای؟
دنبال دیالوگ و داستانی؟
فقط لست آو آس

ما نیز به تازگی بازی را به اتمام رساندیم :دی
بعد از مافیا 1 بازی ایی با همچین داستانی تو ذهن ندارم ، فوق العاده بود ، متاسفانه توی نسل قبل این شاهکار رو تجربه نکرده بودم
این بازی تونست منو با دنیای گیم غیر ورزشی آشتی بده :دی
بریم واسه کالکشن ناتان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or