PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
سلام بازی امروز دستم رسید یه مقدار بازی کردم یه چند تا سوال دارم

من یکم گیج شدم دخترش اول بازی تیر میخوره میمیره بعد در ادامه زنده میشه ؟

بازی تو ps4 60 فریم هست؟

اول بازی سارا تیر میخوره که دختر خود جوئله ؛ دختره که بعدش میاد الیه.

دوستان من بازیم آپدیت هست...پلاس هم دارم...چطور میتونم آنلاین بازی کنم ؟؟

بازی رو هنوز تمام نکردم و تقریبا وسطاش هستم.ازم به ذکر هست که بازی رو یه درجه بالاتر از نرمال از همون اول شروع کردم...یه دونه تروفی هم تا حالا بهم نداده نامرد.... :(

برای آنلاین بازی کردم باید کجا برم ؟؟ اگه ممکنه مسیر دقیقش رو بگین لطفا.

دوستان من بازیم آپدیت هست...پلاس هم دارم...چطور میتونم آنلاین بازی کنم ؟؟

بازی رو هنوز تمام نکردم و تقریبا وسطاش هستم.ازم به ذکر هست که بازی رو یه درجه بالاتر از نرمال از همون اول شروع کردم...یه دونه تروفی هم تا حالا بهم نداده نامرد.... :(

برای آنلاین بازی کردم باید کجا برم ؟؟ اگه ممکنه مسیر دقیقش رو بگین لطفا.

توی menu یک قسمت هست به نام faction mp ... اون آنلاینشه ...

دوستان سبك بازي رو زدن تو اينترنت survival horror يعني مثل evil within چون من از اويل ويتين خوشم نيومد ايا اينم اونجوريه بعدش بازيش يه كوچولو تا اونجايي كه تو يوتيوب ديدم شبيه انچارتد نيست؟ و يه سوال ديگه من رو easy برم به كمبود مهمات بر ميخورم و ايا بازي خيلي سخت هست
من ps4 رو رينج دو سفارش دادم و چون رينج دو بتزي سانسور داره ميخواستم بدونم ميتونم مثلا رينج يك بخرم رو كنسول ويجن دو بازي كنم انلاين هم نميزنم به خاطر سرعت اينترنت تو تابستون پس مشكل انلاين بازي مردن با ويجن مختلف اهميت نداره

دوستان سبك بازي رو زدن تو اينترنت survival horror يعني مثل evil within چون من از اويل ويتين خوشم نيومد ايا اينم اونجوريه بعدش بازيش يه كوچولو تا اونجايي كه تو يوتيوب ديدم شبيه انچارتد نيست؟ و يه سوال ديگه من رو easy برم به كمبود مهمات بر ميخورم و ايا بازي خيلي سخت هست
من ps4 رو رينج دو سفارش دادم و چون رينج دو بتزي سانسور داره ميخواستم بدونم ميتونم مثلا رينج يك بخرم رو كنسول ويجن دو بازي كنم انلاين هم نميزنم به خاطر سرعت اينترنت تو تابستون پس مشكل انلاين بازي مردن با ويجن مختلف اهميت نداره
Easy که اصلا سخت نیست ولی لذتی هم نداره روی easy بازی کردنش راستش رو بخوای
بازیش خیلی قشنگه
اره خب محیطها رو باید برای مهمات بگردی چون مهمات توی بازی زیاد نیستش . همچنین برای قرصها( نیاز هست برای اپگرید کردن ) یا part ها ( برای اپگرید کردن اسلحه ها ) یا loot برای ساخت ایتمها باید مخیطهای بازی رو بگردی . بازیش خیلی قشنگ و فراموش نشدنی هست . روی درجات سختی بالاتر باید بیشترش رو stealth یا مخفی کاری بری
Uncharted بازیش ACtion هست. این مثل اون نیست از نظره مکانیزمه gameplay

Easy که اصلا سخت نیست ولی لذتی هم نداره روی easy بازی کردنش راستش رو بخوای
بازیش خیلی قشنگه
اره خب محیطها رو باید برای مهمات بگردی چون مهمات توی بازی زیاد نیستش . همچنین برای قرصها( نیاز هست برای اپگرید کردن ) یا part ها ( برای اپگرید کردن اسلحه ها ) یا loot برای ساخت ایتمها باید مخیطهای بازی رو بگردی . بازیش خیلی قشنگ و فراموش نشدنی هست . روی درجات سختی بالاتر باید بیشترش رو stealth یا مخفی کاری بری
Uncharted بازیش ACtion هست. این مثل اون نیست از نظره مکانیزمه gameplay
خوب حتما ميخرمش ولي همون easy خوبه من حال و حوصله stealth ندارم ميگم صحنه هاي هيجان انگيز داره؟ جوري هست كه مثلا تو محيط سدرگم بشي؟

اگر به داستان اهمیت میدی به نظرم بهترین بازی ممکن رو انتخاب کردی . من خودم برعکس این همه تعریف و تمجید بیشتر با داستان بازی و صحنه هایی که صحبت میکردن حال میکردم تا خود بازی . نمیدونم شاید توقعم بالا بوده ، گیم پلی ارضام نکرده !

روی Easy خیلی آسونه ، به نظرم یکم درجه رو ببر بالا ، اینجوری جذابیت بازی بیشتره . میتونی درجه ی سختی رو تو طول بازی تغییر بدی .

برای ریجن 1 هم تا اونجایی که میدونم فقط آنلاینش سانسور نشده که توی ریجن 2 سانسور شده و فقط ترکیدن سر و قطع شدن دست و پا تو ریجن 2 سانسور شده که تو ریجن 1 اینا رو نشون میده .

خوب حتما ميخرمش ولي همون easy خوبه من حال و حوصله stealth ندارم ميگم صحنه هاي هيجان انگيز داره؟ جوري هست كه مثلا تو محيط سدرگم بشي؟
یکی از بهترین بازیهای تاریخ هست
نه سردرگم نمیشی. ولی جذاب هست گشتنشون . بعقضی قسمتهاش بزرگ هست به نسبت ولی خب بازیش به همین صورت هست . یعنی بهت اجازه میده طوری که میخوای بازی رو پیش ببری. مثلا میخوای از راه بری ... یا میخوای stealth بری یا حمله کنی . همه این انتخابها رو بهت میده

یکی از بهترین بازیهای تاریخ هست
نه سردرگم نمیشی. ولی جذاب هست گشتنشون . بعقضی قسمتهاش بزرگ هست به نسبت ولی خب بازیش به همین صورت هست . یعنی بهت اجازه میده طوری که میخوای بازی رو پیش ببری. مثلا میخوای از راه بری ... یا میخوای stealth بری یا حمله کنی . همه این انتخابها رو بهت میده
خيلي ممنون از راهنمايياتون هم اقاي James Bond و هم اقاي Triangles من صد در صد بازي رو ميخرم از راهنمايياتونم ممنون ولي بازم رو easy ميرم اخه من كلا از زامبي ميترسم ولي خوب بالاخره يكي از شاهكار هاي صنعت گيم رو بايد هرجوري كه شده امتحان كرد ممنون من كنسولم ريجن دو هست و زياد اين سانسور مهم نيست چون من كلا از ريختم دل و روده و اينا خوشم نمياد همون ريجن دوشو ميخرم كه بعدا dlc اشم بخرم
ممنون

تجربه شخصی:
بازی رو رفته بودم رو ps3 و هرجا به مشکل میخوردم میومدم بیرون(بخاطر نبود مهمات) مثلا همون اولای بازی
الان کد دیجیتالی(همون 12 رقمیه) رو گرفتم و زدم،خودمم 15 گیگشو دان کردم رفتم تو بازی!60 فریم واقعا لذت بخشه
الان دارم بدون تیر زدن میرم جلو،همه رو خفه میکنم یا چاقو میزنم یا چوب،بازی خیلی زیباتر از اون چیزیه که فکر میکردم
فقط نمیدونم چرا تو کلیپ ظبط کردن،30 فریم ظبط میکنه! 60 فریم خیلی خیلی لذت داره لامصب.

تجربه شخصی:
بازی رو رفته بودم رو ps3 و هرجا به مشکل میخوردم میومدم بیرون(بخاطر نبود مهمات) مثلا همون اولای بازی
الان کد دیجیتالی(همون 12 رقمیه) رو گرفتم و زدم،خودمم 15 گیگشو دان کردم رفتم تو بازی!60 فریم واقعا لذت بخشه
الان دارم بدون تیر زدن میرم جلو،همه رو خفه میکنم یا چاقو میزنم یا چوب،بازی خیلی زیباتر از اون چیزیه که فکر میکردم
فقط نمیدونم چرا تو کلیپ ظبط کردن،30 فریم ظبط میکنه! 60 فریم خیلی خیلی لذت داره لامصب.
شما رو چه درجه سختي ميريد من رو ps3 بازي نكرده بودم ولي الان رو easy رفتم رو اين درجه هم مهمات اصلا پيدا نميشه زامبياشم اگه دو نفر كنار هم باشن نميشه مخفي كاري رفت مثال همون اولاش كه تو خونه پر از گازهاي سمي هست كه ماسك هم ميزني اولين باره كه زامبي ميكشي خودت خيلي سخته

خيلي ممنون از راهنمايياتون هم اقاي James Bond و هم اقاي Triangles من صد در صد بازي رو ميخرم از راهنمايياتونم ممنون ولي بازم رو easy ميرم اخه من كلا از زامبي ميترسم ولي خوب بالاخره يكي از شاهكار هاي صنعت گيم رو بايد هرجوري كه شده امتحان كرد ممنون من كنسولم ريجن دو هست و زياد اين سانسور مهم نيست چون من كلا از ريختم دل و روده و اينا خوشم نمياد همون ريجن دوشو ميخرم كه بعدا dlc اشم بخرم
ممنون

DLC بازی مجانی با خود بازیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or