PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
اين مشكلش بخاطر اينه كه اكانت پي اس ان ما ريجن ١ هست ولي بازيمون ريجن دو يا سه.
من ايميل زدم دليلشون اين بود ولي اميدوارم يه فكري براش بكنن چون از روز اول كه پي اس اومد شعار ريجن فري هم داشتن ولي الان بخاطر عدم همخوني ريجن بازي و پي اس ان اين مشكل بوجود اومده

اين مشكلش بخاطر اينه كه اكانت پي اس ان ما ريجن ١ هست ولي بازيمون ريجن دو يا سه.
من ايميل زدم دليلشون اين بود ولي اميدوارم يه فكري براش بكنن چون از روز اول كه پي اس اومد شعار ريجن فري هم داشتن ولي الان بخاطر عدم همخوني ريجن بازي و پي اس ان اين مشكل بوجود اومده

نه كلاً قاطي داره
من اكانت ريجن 2 ژاپن هم ساختم اما نتونستم نقشه رو بگيرم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

نه كلاً قاطي داره
من اكانت ريجن 2 ژاپن هم ساختم اما نتونستم نقشه رو بگيرم

منم ساختم ولي بازيت احتمالاً مث من ريجن ٢ اسيا هست ( امارات ) من اكانت امارات ساختم اوكي بود ولي تو قسمت دانلودش كه ميرم تا ميخواد دانلود كنه ميگه كه بايد اكانتت پلاس باشه و واسه پلاس بودنش هم بتيد اطلاعات حساب امارات رو داد كه ندارم پلاسي كه شير ميشه رو هم قبول نميكنه

The Last of Us Remastered [پست اول حتماً خوانده شود]

منم ساختم ولي بازيت احتمالاً مث من ريجن ٢ اسيا هست ( امارات ) من اكانت امارات ساختم اوكي بود ولي تو قسمت دانلودش كه ميرم تا ميخواد دانلود كنه ميگه كه بايد اكانتت پلاس باشه و واسه پلاس بودنش هم بتيد اطلاعات حساب امارات رو داد كه ندارم پلاسي كه شير ميشه رو هم قبول نميكنه

يعني بين ريجن 2 ها فرق داره ؟
براي من اصلاً به ps store وصل نميشه، اما عجيبه،پلاس براي چي پلاس ميخواد؟
پلاس گرفتن كه الزامي نيست، اين مپ هم رايگان هست
اونطور كه معلومه بايد قيد اين نقشه رو بزنيم!!

يعني بين ريجن 2 ها فرق داره ؟
براي من اصلاً به ps store وصل نميشه، اما عجيبه،پلاس براي چي پلاس ميخواد؟
پلاس گرفتن كه الزامي نيست، اين مپ هم رايگان هست
اونطور كه معلومه بايد قيد اين نقشه رو بزنيم!!

اره فرق داره
من با اكانت امارات وارد استور شدم ولي با اكانت خودم مث بقيه مشكل content can not be displayed رو ميزد
اگه بشه يه جوري اطلاعات فيك حساب تو امارات رو بهش بخورونيم همه چي حله !

اره فرق داره
من با اكانت امارات وارد استور شدم ولي با اكانت خودم مث بقيه مشكل content can not be displayed رو ميزد
اگه بشه يه جوري اطلاعات فيك حساب تو امارات رو بهش بخورونيم همه چي حله !

خيلي عجيبه!!
من مؤفق شدم اكانت ژاپني و آمريكايي فيك بسازم، zip code و آدرس فيك دادم براي آمريكا..اون وقت براي امارات!! نميشه ساخت يعني؟!
به كجا رسيدن اين عربا!!

خيلي عجيبه!!
من مؤفق شدم اكانت ژاپني و آمريكايي فيك بسازم، zip code و آدرس فيك دادم براي آمريكا..اون وقت براي امارات!! نميشه ساخت يعني؟!
به كجا رسيدن اين عربا!!

نه ساختنش كه ميشه ساخت
اون قسمت هست كه ١٤ روز فري ميخواي بگيري اونجا اطلاعات حساب بايد داد ديگه اونجا كير ميكنم نميتونم فري بگيرم

نه ساختنش كه ميشه ساخت
اون قسمت هست كه ١٤ روز فري ميخواي بگيري اونجا اطلاعات حساب بايد داد ديگه اونجا كير ميكنم نميتونم فري بگيرم

آهان،. بابا بي خيال 14 روز، برو نقشه رو دانلود كن
با 14 روز كه چيزي نميشه، تموم ميشه بالأخره!

من برم يه دونه امارات بسازم
خدا كنه مؤفق بشم

آهان،. بابا بي خيال 14 روز، برو نقشه رو دانلود كن
با 14 روز كه چيزي نميشه، تموم ميشه بالأخره!

واسه دانلود كردنش بايد پلاس باشي شير هم قبول نميكنه
اون ١٤ روز رو واسه اين ميخوام وگرنه كه اكانت اصليم ١٠ ماه پلاس داره

چرا ولي كلاً واسه دانلود از استور بايد پلاس داشته باشي هيچي نميتوني دانلود كني بدون پلاس

من الآن سه بار تلاش كردم اكانت امارات و يا قطر رو بسازم با كامپيوتر، اما نشد ارور داد، نمي دونم چرا با ف---- --ن هم امتحان كردم نشد
اين سوني واقعاً تو اين چند روزه من رو عصباني كرده
ولي من براي واچ داگز بدون داشتن پلاس dlc دانلود كردم از استور و اجرا شد

کسی هست مشکل پریز برق رو داشته باشه و تونسته باشه رفعش کنه؟
اصلاً قابل رفع هست این؟:-/:(
من اینترنتم رو عوض کردم مشکل حل شد . قبلا 1 مگ بود الان 2 مگ شده و کلا isp رو هم عوض کردم مشکل کاملا حل شد . این پریز به خاطر نویز خط و تایم اوت نت هست . نت رو تغییر بدید درست می شه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or