PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
یک سوال ویژگی خاص TLOU چیه بعنی چی باعث میشه که بازی خاصی باشه ؟ (به جز داستان)
گیم پلی! :d
ولی همه چیش! اون داستان،وقتی با اون آهنگ ها همراه میشه! :x و جو بازی، کلا شاهکاره!:x
حالا این رو بزار کنار گیم پلی،با اون هوش مصنوعی خفن! :x مخصوصا روی درجات بالاتر، که رسما باید برای صرفه جویی در مصرف مهمات،مخفی کاری بری! :x

شما دیسک رو که می‌خوای بذاری می‌بینی اِ رو کنسول نوشته Sony؛ اینجا با خودت می‌گی I believe in Sony
در قدم بعدی بازی رو پلی می‌کنی می‌بینی اِ نوشته Naghty Dog؛ اینجا با خودت می‌گی In Naughty Dog we trust
هیچی دیگه، همین دو تا رو ببینی ایمان روحی - جسمی پیدا می‌کنی که با یک شاهکار پر از ویژگی خاص طرفی :دی

شما دیسک رو که می‌خوای بذاری می‌بینی اِ رو کنسول نوشته Sony؛ اینجا با خودت می‌گی I believe in Sony
در قدم بعدی بازی رو پلی می‌کنی می‌بینی اِ نوشته Naghty Dog؛ اینجا با خودت می‌گی In Naughty Dog we trust
هیچی دیگه، همین دو تا رو ببینی ایمان روحی - جسمی پیدا می‌کنی که با یک شاهکار پر از ویژگی خاص طرفی :دی

من که بازی رو خریدم مثل خر پریدم گزاشتمش تو ps3 و بدون نگاه کردن به چیزه دیگه ای همرو skip کردم رفتم تو بازی نیشستم مثل خر(2) بازی کردم :d
sony و believe و اینا هم حالیم نبود :d

تریلر 1080,60 بازی رو که دیدم خوشحال شدم که همچنان ps3 دارم و میتونم رو همون دوباره بازی کنم.حس خوبی بهم نداد.فکر میکنم بازیی که اینقد سینماییه همون 30 فریم براش خیلی بهتره.حسه سینماییش یه کم پایین اومده بود.شاید هم علتش اینه که چشمم عادت نداشت ولی کلا اعتقاد دارم 60 فریم واسه بازیهای اول شخص و هک اند اسلش مناسبتره تا یه شاهکاره سینمایی سوم شخص

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

به نظره من از نظره خوده بازی
میتونم بگم
1. gameplay بازی : شاید رونده بازی تازه و جدید نباشه از نظر المنتهایی که توش استفاده شده . مثل اجازه دادن به بازیباز برای انتخاب بین stealth و action و یا جست و جوی محیط و ... و ... اما همه این المنتها به بهترین نحوه ممکنه توی بازی استفاده شدند !!! مثلا حسه اینکه مهماتت توی بازی چقدر برات مهم هست وبه ادم فشار میاری به درستی ازشون استفاده کنه . اینکه محیط رو بگری و ایمتهای مختلف پیدا کنی ....
2. ماجرا : به شدت میتونم بگم وقتی TLOU تموم میشه وبه گذشته نگاه میکنی با خودت میگی .... از کجا به کجا اومدیم و چی شد D: یعنی خیلی روایت ماجرا توی بازی زیباست. از محیطهای که میگزرن گرفته تا به مناطقی که میرن واقعا متنوع و زیبا طراحی شده .
3. جول و الی : داستان بازی یه چیز دیگست . نحوه برقراری ارتباط بین این دو هم یک دنیای دیگه هست

یکی از دلایلی که من همیشه گفتم باعث میشه TLOU خاص باشه اینه که بازی TLOU بیشتر راجع به شخصیتاش هست تا خوده بازی و دنیای بازی ! درست مثل سریالهای فراموش نشدنی مثل True Detective ....

موسقی بازی زیباست...

از نظر هنری بازی واقعا زیبا طراحی شده .از زوایای دید به سوی محیط گرفته تا و جزییاتی که توی هر محیط به کار برده شده دقیقا مثل همین بازی GTA هست که ادم بگه میشه گفت این بازیا قشنگ برای Next Gen هم راحت جا دارن . توجهی که به جزییات توی TLOU شده توی کمتر بازی دیده شده .

آخرین ویرایش:
روي PS3 سه بار تموم كردم ولي اين دفعه بايد اورجينال بازي رو بگيرم تازه نه DLC بازي كردم نه آنلاين.
60 فريم در ثانيه خيلي تو بازي تاثير گذاره مخصوصا تو رفع مشكل تار شدن تصوير هنگام مبارزه و اكشن سريع،اين مورد هم خيلي منو ترغيب ميكنه واسه خريد.

عاشق هدشاتم تو بازي
عاشق خرد شدن چوب تو صورت دشمن ها
عاشق پرتاب كردن تير تو شكم دشمن ها
عاشق كاراكترهاي بازيم
ديوونه موزيك بازيم

چرا احساساتي شدم:((

اولين خريد من روي PS4 قطعا اين بازي هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or