PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
منم تنها ایرادی که دیدم تو بازی هوش مصنوعی ضعیف اِلی هست . اصن موقع کاور گرفتن و نشستن واسه خودش میره اینور اونور . بعضی وقتا هم خیلی دیر میاد دنبالمون . کلا یکم رو مخه این موضوع .

بقیش هیچ جای حرفی نداره و شاهکار به تمام معنا :X

شما به این هوش مصنوعی میگی ضعیف، من از یه دید دیگه نگاه میکنم! ND بهترین بالانسی که میتونست انجام بده رو واسه PS3 نسل قبل انجام داد بین تمام المان های بازی. گرافیک، فریم، هوش مصنوعی و ... . شما الان داری با یه سخت افزار جدیدتر بازی میکنی که توانایی بیشتر از این رو داره ولی اینو در نظر بگیر که این بازی دراصل واسه یه سخت افزاری ساخته شده که 7 سال از اومدنش گذشته بود و محدودیت داشت،ولی بازهم با اینحال کلی جایزه ی گرافیکی برد. من تو نقدهای سایت ها ندیدم کسی به هوش مصنوعیه الی گیر داده باشه یا اگه هم بوده من یادم نیست! دلیلش اینه که وقتی مقایسه انجام بدید با بقیه ی بازیها که یه پارتنر کاملاً آزاد تو بازی دارن ( نه از مدل اسکریپت شده مثل RE6 یا کرکتر الیزابت تو infinite که تو کامبت ها هیچ نقشی نداشت ) میبینی که هوش مصنوعی TLOU نه تنها ضعیف نیست بلکه از زمان خودش کلی جلوتره.
یه کلیپ هم دارم آماده میکنم از کارهایی که الی تو بازی انجام میده که در نوع خودش بینظره! اماده شد قرار میدم رو سایت.

منم تنها ایرادی که دیدم تو بازی هوش مصنوعی ضعیف اِلی هست . اصن موقع کاور گرفتن و نشستن واسه خودش میره اینور اونور . بعضی وقتا هم خیلی دیر میاد دنبالمون . کلا یکم رو مخه این موضوع .

بقیش هیچ جای حرفی نداره و شاهکار به تمام معنا :X
AIـه پارتنر نسبت به چه بازی ای بد بود؟ یا چه بازی ای نسبت به این بهتر بود؟ این رو جواب بدید مشکل حل میشه...

AIـه پارتنر نسبت به چه بازی ای بد بود؟ یا چه بازی ای نسبت به این بهتر بود؟ این رو جواب بدید مشکل حل میشه...

حاجی مگه من مقایسه کردم ؟! :| گفتم تنها نکته ای که یکم ایراد داشت واسه منی که اولین بار این بازی رو انجام دادم این بود . یعنی در این حد از بازی راضی بودم که همچین چیزی کوچیک و ریزی توجهمو دیگه جلب کرد .
نه مقایسه ای کردم نه گفتم مشکل خیلی فاجعه هست .

بازی شاهکار به تمام معناس ، به جرعت میگم بهترین بازی عمرم !

خب من نسخه ps3 رو بازی نکرده بودم . نظرم رو درمورد بازی میگم :
داستان : واقعا چیزی که میتونم بگم اینه که تنها بازی بود که داستانش رو مو به مو فهمیدم . داستانش واقعا گیرا و زیبا بود . شاید در مرحله اول بنظر کلیشه ای میومد اما همین داستان چند داستان رو داخل خودش جا داد . فداکاری ها . درام ها . طنز ها و .... . واقعا بازی تمام انتظاراتم رو براورده ساخت . مخصوصا توی چهار فصل وقتی فصلی تموم میشد با بهترین صورت تمام میشد . یعنی واقعا اتمام هر فصل از بازی رو رویای کار کرده بودن . کمی ابهام داشت اما جواب همه سوالات رو به نسبت میداد و خب حس رو کاملا منتقل میکرد . دیگ نمیدونم چجور بیان کنم لووول :دی
گیم پلی : من به شخصه عاشق این جور سبک و گیم پلی هستم . میتونی بازی رو با مخفی کاری و بدون کمترین تیر اندازی پیش ببری یا هم وایسی و کلا تیر بزنی و ادم هارو بسوزونی . واقعا گیم پلی چیزی کم نداشت . کمبود مهمات در بعضی مواقع بازی رو زیبا تر هم میکرد . من بشخصه توی بازی از تیرکمون و کلت 8 تیر و شات گان لذت بردم . سیستم اپگرید هم واقعا عالی بود . چه سیستم اپگرید خودت و چه سیستم اپگرید اسلحه ها . سیستم کرافتینگ هم واقعا چیزی کم نداشت و عالی کار شده بود . به هر حال شاید بعضی ها این گیم پلی رو نپسندند ولی من واقعا عاشق چنین سبک و گیم پلی هستم .

شخصیت پردازی : واقعا شخصیت ها عالی بودند مخصوصا ELLI . واقعا این دختر با قیافه مظلوم و دوست داشتنی و سن کمی که داشت بیشتر از هر ادم بزرگسالی شما رو هیجان زده میکنه . فحش ها و تیکه کلام هاش . بعضی جاها سوت میزد اواز میخوند فحش میداد تیکه مینداخت . کلا کار شخصیت پرداز الی و کل شخصیت ها عالی بوده . دستش درد نکنه .

صداگذاری : دقیق نمیدونم صداگذاری شخصیت ها که خب مثل طراحی شخصیت عالی بود اما خب موسیقی چندانی توی بازی حس نکردم . بنظرم هم همین عالی بود . واقعا موسیقی ها کم و درست و بجا بودند . نسبت به هر فصل بازی و داستانش و درام و ... موسیقی خوب کار شده بود .

گرافیک : نمیدونم بعضی ها چرا میگن گرافیک CROSS GEN هست و .... . واقعا گرافیک عالی بود . نسخه قبل روی Ps3 رو بازی نکردم که مقایسه کنم ولی از نظر بنده گرافیک بازی چیزی کم نداشت . واقعا دقیق کار شده بود . حتی جزئیات هم بطور دقیق و عالی کار شده بود . حرف زیادی ندارم ولی واقعا محیط و گرافیک بازی حسی به من داد که کمتر بازی این حس رو بهم داده بود .

نمره من : 9.5 از 10 اونم بخاطر پایان بازی که مقداری ابهام انگیز و خب نسبتا غم انگیز بود .

خب من نسخه ps3 رو بازی نکرده بودم . نظرم رو درمورد بازی میگم :
داستان : واقعا چیزی که میتونم بگم اینه که تنها بازی بود که داستانش رو مو به مو فهمیدم . داستانش واقعا گیرا و زیبا بود . شاید در مرحله اول بنظر کلیشه ای میومد اما همین داستان چند داستان رو داخل خودش جا داد . فداکاری ها . درام ها . طنز ها و .... . واقعا بازی تمام انتظاراتم رو براورده ساخت . مخصوصا توی چهار فصل وقتی فصلی تموم میشد با بهترین صورت تمام میشد . یعنی واقعا اتمام هر فصل از بازی رو رویای کار کرده بودن . کمی ابهام داشت اما جواب همه سوالات رو به نسبت میداد و خب حس رو کاملا منتقل میکرد . دیگ نمیدونم چجور بیان کنم لووول :دی
گیم پلی : من به شخصه عاشق این جور سبک و گیم پلی هستم . میتونی بازی رو با مخفی کاری و بدون کمترین تیر اندازی پیش ببری یا هم وایسی و کلا تیر بزنی و ادم هارو بسوزونی . واقعا گیم پلی چیزی کم نداشت . کمبود مهمات در بعضی مواقع بازی رو زیبا تر هم میکرد . من بشخصه توی بازی از تیرکمون و کلت 8 تیر و شات گان لذت بردم . سیستم اپگرید هم واقعا عالی بود . چه سیستم اپگرید خودت و چه سیستم اپگرید اسلحه ها . سیستم کرافتینگ هم واقعا چیزی کم نداشت و عالی کار شده بود . به هر حال شاید بعضی ها این گیم پلی رو نپسندند ولی من واقعا عاشق چنین سبک و گیم پلی هستم .

شخصیت پردازی : واقعا شخصیت ها عالی بودند مخصوصا ELLI . واقعا این دختر با قیافه مظلوم و دوست داشتنی و سن کمی که داشت بیشتر از هر ادم بزرگسالی شما رو هیجان زده میکنه . فحش ها و تیکه کلام هاش . بعضی جاها سوت میزد اواز میخوند فحش میداد تیکه مینداخت . کلا کار شخصیت پرداز الی و کل شخصیت ها عالی بوده . دستش درد نکنه .

صداگذاری : دقیق نمیدونم صداگذاری شخصیت ها که خب مثل طراحی شخصیت عالی بود اما خب موسیقی چندانی توی بازی حس نکردم . بنظرم هم همین عالی بود . واقعا موسیقی ها کم و درست و بجا بودند . نسبت به هر فصل بازی و داستانش و درام و ... موسیقی خوب کار شده بود .

گرافیک : نمیدونم بعضی ها چرا میگن گرافیک CROSS GEN هست و .... . واقعا گرافیک عالی بود . نسخه قبل روی Ps3 رو بازی نکردم که مقایسه کنم ولی از نظر بنده گرافیک بازی چیزی کم نداشت . واقعا دقیق کار شده بود . حتی جزئیات هم بطور دقیق و عالی کار شده بود . حرف زیادی ندارم ولی واقعا محیط و گرافیک بازی حسی به من داد که کمتر بازی این حس رو بهم داده بود .

نمره من : 9.5 از 10 اونم بخاطر پایان بازی که مقداری ابهام انگیز و خب نسبتا غم انگیز بود .

نظرشما هم محترمه ولی به نظر من یکی از بهترین پایان های بازی رو تو چند سال اخیر داشت،،،خطر اسپویل داستان
همش با یه دروغ تمام شد و خود خواهی یه ادمو نشون داد،،مگه همیشه قهرمان داستان باید از خود گذشتگی کنه؟!!!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

دوستان توی درجه سختی Grounded یک جایی گیر کردم ممنون میشم کمک کنید.
اون جایی که برای اولین بار به الی اعتماد می کنه و بهش اسنایپر رو میده چه طوری رد کنم؟

اون جایی که برای اولین بار به الی اعتماد می کنه و بهش اسنایپر رو میده چه طوری رد کنم؟
اونجا یکی از راحت ترین قسمتهاش چطوری نمی تونی رد کنی؟:|

نظرشما هم محترمه ولی به نظر من یکی از بهترین پایان های بازی رو تو چند سال اخیر داشت،،،خطر اسپویل داستان
همش با یه دروغ تمام شد و خود خواهی یه ادمو نشون داد،،مگه همیشه قهرمان داستان باید از خود گذشتگی کنه؟!!!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

اصلاً به نظرم خودخواهی نبود؛
اتفاقاً برعکس، اهمیت الی برای جوئل رو نشون می داد. اینکه جوئل به هر قیمتی حتی دروغ گفتن حاضره الی رو برای خودش توی اون دنیای داغون نگه داره خودخواهی نیست؛ عشقه

اینجا وقتی میری پایین صبر کن تا این آدمایی که جلوتن پخش بشن! بعد یکیشون میره سمت چپ اونو بکش! بعد همون سمت چپ جلوت یه مغازس از پنجرش برو تو یه نفر هم اونجاس اونو هم بکش! بعدش دیگه باید با شیشه حواسشون رو پرت کنی و بکشیشون! هر کسی به نحو خاصی میره و نمیشه مو به مو توضیح داد!

من به نظرم حتی یه منتقد سینما میتونه راجع به داستن بازی نظر بده. شخصا با داستان بازی خیلی کیف کردم. البته موضوعی نبود که جدید باشه کما اینکه ما الان سالهاست که فیلمهایی با این موضوع و یا سریالهایی با این موضوع رو داریم میبینیم که شاید واکینگ دد خیلی به موضوع این بازی نزدیک باشه. جایی که دیگه آدمیت تعریف سابق رو نداره. اما در مورد پایان داستان من واقعا هیجان زده شدم. اگه منطقی بخوایم بگیم باید بگیم جول کار اشتباهی انجام داد. اون جون میلیون ها نفر رو برای نجات الی در نظر نگرفت. از یه طرف وقتی اینقدر آدم حس هم ذات پنداری پیدا میکنه خودش رو تو اون موقعیت قرار میده. کسی که بچش رو همین آدما کشتند... آیا شما اگه خودت بودی میذاشتی الی هم اینجوری بمیره؟! به نظرم روایت داستان بازی و مدلی که تموم کرد خیلی کارشده بود... یه پایان شاید خوب و شاید یه تراژدی بود. آیا جول قهرمان بود و کار درستی کرد، یا اینکه هرکسی شاید جاش بود همین کارو میکرد!!

شاید باورتون نشه من در طول جریان بازی واقعا خودم حس پدرانه به الی داشتم و منم بودم نجاتش میدادم :)

- - -ویرایش - - -

حالا اون قسمت اسانسور رو راحت رد کردم ولس اینجا موندم:|
شما چه طوری رفتید؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

دوست عزیز من اینجا رو به کمک دودزا رفتم و راضی کننده هم بود. سعی کنید با دودزا بتونید وارد خونه ها شید و هروقت در معرض دید اسناپیر قرار گرفتید از دودزا استفاده کنید تا به جلو برید. مطمئنا اگه بدون دودزا برید یکی دوبار شلیک اسنایپ بهتون میخوره!

ضمن اینکه پرتاب آجر و شیشه زمانی که دشمن نمیدونه کجا هستید برای حواس پرتیشون گزینه مناسبی در همه جای بازی میتونه باشه

اونایی که بازی رو PreOrder کرده بودن ،اون Addon هایی که برای PreOrder هست رو بهشون داده ؟
من هر کاری میکنم فعال نمیشن (از داخل منو هم preorder bonus رو روشن کردم)
انگار نه انگار که دارمشون
اگر کسی میدونه چه جوریه بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or