PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
اولا که بنده از انگلیسی شما ایراد نگرفتم و شما استاد انگلیسی هستی و ثانیا کسی که پست ها رو درست نمیخونه شما هستید! تو اون پست دوستمون گفته بود بار اولی که الی رو میبینیم! اینجا دیگه واضحه کجا میشه! اونی که شما توضیح دادی اصلا ربطی به بار اولی که الی رو میبینیم نداره و بعدش معلوم میشه قضیه چی هست!
اوه اوه. آقا حرف شما متینه. فهمیدم مشکل از کجا بود. دقیقا لحظه ای که من اون پست رو دادم داشتم توی یه جای دیگه با یه نفر دیگه هم بحث میکردم که این سوال رو اون پرسیده بود که وقتی اولین بار با سرباز ها مواجه میشن، چه دایالوگهایی رد و بدل میشه بین الی و جوئل و تس! و جوئل و تس چیرو متوجه میشن در مورد الی. الان من خودم متوجه شدم که به جای اینکه این جواب رو برای اونیکی آدم بدم، اومدم به این دوستمون دادم.

از همه عذر میخوام واقعا. ببخشید :"> تجربه ای باشه که چندین tab از چند جای مختلف، مربوط به یه بحث مشترک رو همزمان توی browser باز نکنیم :دی

سلام دوستان یه سوال داشتم
بخش داستانی بازی حداکثر چند ساعته ؟ فردا پس فردا میخوام برم بگیرم میخوام ببینم اگه دو سه روزه تموم میشه بیخیالش بشم چون زیاد از قسمت مولتیش نمیتونم استفاده کنم برا همین قسمت داستانیش برام مهم تره

مرسی

@FaRd!N
اوه اوه بنده اصلا قصد جسارت نداشتم و قصد زیر سوال بردن سال های متمادی تحصیل در حوزه ی زبان کسی رو هم نداشتم ، موضوع مربوط به اولین دیدار بود سعی کردم یه ابهام زدایی کوچیک کنم همین ، لحنم هم دوستانه بود و خیلی خودمونی شفاف سازی کردم...
در کل میبخشید اگه باعث رنجش خاطر شدم...

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان یه سوال داشتم
بخش داستانی بازی حداکثر چند ساعته ؟ فردا پس فردا میخوام برم بگیرم میخوام ببینم اگه دو سه روزه تموم میشه بیخیالش بشم چون زیاد از قسمت مولتیش نمیتونم استفاده کنم برا همین قسمت داستانیش برام مهم تره

مرسی

بین 15 تا 17 ساعت بسته به درجه ی سختی ای که بازی میکنید...

سلام دوستان
خیلی ممنون با کمکی که کردید تونستم از قیمت اسانسور فرار کنم.
حالا این یارو دیوید که میاد بکشتمون بش 2بار چاقو زدم.
الان میشینه زمین و تا سمتش میرم میدوه دنبالم و میکشتم.
اصلا نمیشه از پشتم بش نزدیک شد.
تو حالت نشسته میدوه در حالی که اگه منم بخوام بدوم دنبالش دختره وایمیسته و میدوه! و دیوید میفهمه!
بازم ممنون میشم لطف کنید کمک کنید;)

سلام دوستان
تو حالت نشسته میدوه در حالی که اگه منم بخوام بدوم دنبالش دختره وایمیسته و میدوه! و دیوید میفهمه!

باید نشسته و اروم راه بری،،،نشسته سریع راه بری میفهمه،،،بعدم باید حواست به خورده شیشه های کف زمینم باشه که پا روشون نزاری
اگرم زمانی که داشتی اروم میرفتی دیدت،،،بلند شو سریع بدو و یجایی قایم شو،،،کلا راهنمایی خاصی نداره فقط باید همین نکاتو رعایت کنی،،بعد چند بار تمرین رد میکنی ای قسمت

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

قسمت Alone and Forsaken یه جا گیر کردم بعد اینکه چند تا سرباز اومدن بیرون از روی یه اتوبوس با اونا درگیر شدم و مردن بعد رفتم داخل هر طرف میرم راهی نیست !
یه محوطه بزرگه که هر طرفش چند نفر حواسشون هست حالا اگه مهمات داشتم مشکلی نبود میکشتمشون ولی تیرم خیلی کمه و هر چی داشتم آخراشه , از هر 3 نفرشون 2 تاشون اسلحه دارن ! هر طرفم میرم یا منو میبینین یا یکیو از پشت خِفت میکنم باز یکی دیگه جلوم در میاد ,با مخفی کاری هم سعی کردم ولی نمیدونم باید کجا برم !!
چند ساعتی هست رو این قسمت گیر کردم
یکی لطفا میگه چی کنم ؟؟
رو نرمال داره میرم نمیدونم چرا اینقدر این قسمتش اینطوریه
هر طرف رو بگی رفتم
ولی هدفشو متوجه نمیشم باید چیکار کنیم

دوستان کسی میدونه THE LAST OF US مثل بعضی بازی ها 2-3 روز انلاین رایگان داره ؟ چون یادمه بعضی بازی هارو میتونسنی 2-3 روز اول رو انلاین رایگان بدون پلاس بازی کنی . خودش یه پلاس 2-3 روزه داشت واسه بازی .

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

ببین بهترین کاری میدونی چیه ؟
شیشه نوشابه یا اجر بردار . برو توی مسیری که داره حرکت میکنه یه جا قایم شو . نزدیکت که شد شیشیه نوشابه یا اجر رو پرت کن بخوره بهش . بعد بدو سری چاقوش بزن . بهترین راهش همینه . شیشه نوشابه اونجا پره . میشه فهمید یکی از اساسی ترین سلاح ها واسه این مرحلس

قسمت Alone and Forsaken یه جا گیر کردم بعد اینکه چند تا سرباز اومدن بیرون از روی یه اتوبوس با اونا درگیر شدم و مردن بعد رفتم داخل هر طرف میرم راهی نیست !
یه محوطه بزرگه که هر طرفش چند نفر حواسشون هست حالا اگه مهمات داشتم مشکلی نبود میکشتمشون ولی تیرم خیلی کمه و هر چی داشتم آخراشه , از هر 3 نفرشون 2 تاشون اسلحه دارن ! هر طرفم میرم یا منو میبینین یا یکیو از پشت خِفت میکنم باز یکی دیگه جلوم در میاد ,با مخفی کاری هم سعی کردم ولی نمیدونم باید کجا برم !!
چند ساعتی هست رو این قسمت گیر کردم
یکی لطفا میگه چی کنم ؟؟
رو نرمال داره میرم نمیدونم چرا اینقدر این قسمتش اینطوریه
هر طرف رو بگی رفتم
ولی هدفشو متوجه نمیشم باید چیکار کنیم
اینم از راهنمایی من
اول که شما اونجا یه گوشه قایم شو اونا که از رو اتوبوس میان به مسیرشون ادامه میدن و در گیر نشو !!!
بعد که رفتی اون ور یه بمب دود زا بنداز وست اونا و از راهرو سمت راست یواشکی برو
از انتها از پله ها برو بالا و اول مسیر رفتنشون رو چک کن با تیر کمان اونی که توی دید نیست رو بزن و بعد 2 تا رو خفه کن !! یه نفر سمت راست جلو راه خروج وایستاده که اطراف رو نگاه میکنه دور بخور از سمت رست یواش یواش برو و زمانی که حواسش نیست برو و خفتش کن و از راه پشتش در برو که بقیه سریع میان دنبالت !!!
(کمان و چاقو و خفه کردن یعنی مخفی کاری از هر چیز دیگه استفاده کنی سر صدا میکنه و متوجه میشن )

دوستان کسی میدونه THE LAST OF US مثل بعضی بازی ها 2-3 روز انلاین رایگان داره ؟ چون یادمه بعضی بازی هارو میتونسنی 2-3 روز اول رو انلاین رایگان بدون پلاس بازی کنی . خودش یه پلاس 2-3 روزه داشت واسه بازی .

- - -ویرایش - - -

ببین بهترین کاری میدونی چیه ؟
شیشه نوشابه یا اجر بردار . برو توی مسیری که داره حرکت میکنه یه جا قایم شو . نزدیکت که شد شیشیه نوشابه یا اجر رو پرت کن بخوره بهش . بعد بدو سری چاقوش بزن . بهترین راهش همینه . شیشه نوشابه اونجا پره . میشه فهمید یکی از اساسی ترین سلاح ها واسه این مرحلس

نه من رفتم تو بازی پلاس 2 روزه رو نداد
فیفا رو یادمه داد ولی Tlou نه

- - -ویرایش - - -

اینم از راهنمایی من
اول که شما اونجا یه گوشه قایم شو اونا که از رو اتوبوس میان به مسیرشون ادامه میدن و در گیر نشو !!!
بعد که رفتی اون ور یه بمب دود زا بنداز وست اونا و از راهرو سمت راست یواشکی برو
از انتها از پله ها برو بالا و اول مسیر رفتنشون رو چک کن با تیر کمان اونی که توی دید نیست رو بزن و بعد 2 تا رو خفه کن !! یه نفر سمت راست جلو راه خروج وایستاده که اطراف رو نگاه میکنه دور بخور از سمت رست یواش یواش برو و زمانی که حواسش نیست برو و خفتش کن و از راه پشتش در برو که بقیه سریع میان دنبالت !!!
(کمان و چاقو و خفه کردن یعنی مخفی کاری از هر چیز دیگه استفاده کنی سر صدا میکنه و متوجه میشن )

دادا مشکل همینه دیگه ..همه چیم کمه .. یعنی دو نفرو شاید بتونم با تیر کمان بزنم دیگه چیزی ندارم
متاسفانه اونا که از رو اتوبوس اومدن پایین باشون درگیر شدم همه چی بـه باد رفت

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
دقیقا" همون طور که دوستان گفتن سری 3وم باید زمانی که پرتت کرد بدویی و یه گوشه وای سی که اون تو رو گم کنه اون هر از گاهی اگه از سیستم شنوایی استفاده کنی دیده میشه من معمولا" آشپز خونه رو برای خفت کردنش انتخواب میکنم باید خیلی یواش جا به جا بشی و از پشت خفتش کنی :)

- - -ویرایش - - -

نه من رفتم تو بازی پلاس 2 روزه رو نداد
فیفا رو یادمه داد ولی Tlou نه
------
یه چیزی باید همه رو همینطوری کُشت !!!؟ خوب باید چیکار کنیم این مرحله
نمیشه بدون اینکه کسی رو بزنیم بریم ؟؟ من نمیدونم کدوم طرف باید رفت چون خیلی بزرگه ..نزدیک 3 تا ساختمونه اگه اشتباه نکنم
میشه بگی باید به چی برسیم تو این مرحله ؟؟

- - -ویرایش - - -

دادا مشکل همینه دیگه ..همه چیم کمه .. یعنی دو نفرو شاید بتونم با تیر کمان بزنم دیگه چیزی ندارم
متاسفانه اونا که از رو اتوبوس اومدن پایین باشون درگیر شدم همه چی بـه باد رفت
میتونید گمونم از چپتر قبل برید !!!!!! نمیشه ؟
شما خودتون رو با مخفی کاری به اون راه پله که گفتم برسونی اوکی هست 2 تا تیر کمانت کافی هست گمونم اون بالا 4 نفر باشن 2 تا تیر کمان 2 تا خفت :) شما به اون یارو که گفتم برسی مشت هم بزنیش اوکی هست بعد فرار میکنی به خروجی :)
شما چه چیز هایی دارید اعلام کنید بهترین راه رو بگم

دقیقا" همون طور که دوستان گفتن سری 3وم باید زمانی که پرتت کرد بدویی و یه گوشه وای سی که اون تو رو گم کنه اون هر از گاهی اگه از سیستم شنوایی استفاده کنی دیده میشه من معمولا" آشپز خونه رو برای خفت کردنش انتخواب میکنم باید خیلی یواش جا به جا بشی و از پشت خفتش کنی :)

- - -ویرایش - - -

میتونید گمونم از چپتر قبل برید !!!!!! نمیشه ؟
شما خودتون رو با مخفی کاری به اون راه پله که گفتم برسونی اوکی هست 2 تا تیر کمانت کافی هست گمونم اون بالا 4 نفر باشن 2 تا تیر کمان 2 تا خفت :) شما به اون یارو که گفتم برسی مشت هم بزنیش اوکی هست بعد فرار میکنی به خروجی :)
شما چه چیز هایی دارید اعلام کنید بهترین راه رو بگم

تیر کمان دارم فک کنم دو تا هم تیر داره
تفنگ هم هسـت که گفتی استفاده نکن
دیگه چیزی نمونده !
اشتباه کردم اونجا با اون 3 تا درگیر شدم
ولی کلا چه تو مولتی چه آفلاین کمبود اینحور چیزا خیلی حس میشه..تیر خیلی زود تموم میشه
تیر کمان و دودزا و اینجور چیزا هم کمه
بخصوص تو مولتی
بعضی موقع سر همین موضوع میبازیم که ضد حاله

تیر کمان دارم فک کنم دو تا هم تیر داره
تفنگ هم هسـت که گفتی استفاده نکن
دیگه چیزی نمونده !
اشتباه کردم اونجا با اون 3 تا درگیر شدم
ولی کلا چه تو مولتی چه آفلاین کمبود اینحور چیزا خیلی حس میشه..تیر خیلی زود تموم میشه
تیر کمان و دودزا و اینجور چیزا هم کمه
بخصوص تو مولتی
بعضی موقع سر همین موضوع میبازیم که ضد حاله
خوب شما یه آجر بردار :برای آخرین نفر که پرتش کنی بهش بعد هم با دو بری با مشت ناگ اوتش کنی که بعد هم فرار به بیرون اون قسمت
خفه کردن هم : برای 1 نفر که باید بذاری داره بر میگرده خفش کنی
تیر کمانت هم من برای اونی که اون ور سالن هست رو مهمه و یکی دیگه از اونا که توی دید رس هست و نمیشه خفش کرد
نوع تفنگت رو هم بگو ببینم آیا به کار میاد ؟ ( که اگه تک تیر انداز باشه با دوربین خوب میتونی اونی که آخر رو هد شات کنی بعد فرار )
دود زا و این شیشه الکلی ها چیه اسمش داری؟

( من اینقدر لوازم برام میموند که نگو چون مخفی کاری میکردم تا میتونی در گیر نشو و با دوا اول لرزش دستت رو کم کن تا هد شات رو اوکی بزنی )

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم:
این دیالوگای اختیاری که مثلث رو میزنیم فعال میشه آیا امکانش هست اونایی که جا افتادن رو فقط تو new game plus تکمیل کرد یا باید همه رو از اول گرفت تو پلاس واسه تروفی؟ چون یکی زو اوایل جا انداختم

یه سوال داشتم:
این دیالوگای اختیاری که مثلث رو میزنیم فعال میشه آیا امکانش هست اونایی که جا افتادن رو فقط تو new game plus تکمیل کرد یا باید همه رو از اول گرفت تو پلاس واسه تروفی؟ چون یکی زو اوایل جا انداختم

رو NG + میشه گرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or