PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
باورم نمی شه یک بازی بتونه این همه انیمیشن تو خودش بگنجونه! #:-s
4 بار نسل قبل تمومش کردم اما هنوزم سر هر درگیری مات و مبهوت انیمیشن های جوئل و NPC ها می شم! مخصوصا که Photo Mode هم اضافه شده...

برای نمونه به این دو تا عکس توجه کنید:

تفاوت ریزی داره این دو تا عکس؛ تو عکس اول تس جلو تر از الی هست ( عمق بیشتر ) و الی تو عمق کمتر. اما الی بخاطر قد کوتاه تَرِش به راحتی نمی تونه راه بره و دست و پا می زنه. بعد که تس جلوتر میره و آب عمق بیش تری پیدا می کنه، تس هم مثل الی راه می ره. یعنی تا این حد به جزئیات توجه شده! :-j

انیمیشن های سلاح های سرد هم متفاوته. یعنی یک بار یک Runner رو با آجر بزنی ممکنه کلش نصف بشه، یا ممکنه از دهنش خون بپاشه و یا فقط خونین شه (بدون خونریزی از دهن!) :دی (البته تو این عکس خون روی دیوار بخاطر ضربه اولیه هست، نه خون ریزی از دهن)

یکی دیگه از انیمیشن های جالب عکس العمل کرکتر ها نسبت به نورـه!:دی تو این تصویر به محض اینکه نور روی صورت الی میاد، با دستش یکی دو ثانیه مانع نور می شه تا چشمش عادت کنه و بعد دوباره دستش رو بر می داره.
این تصویر هم من باب وصف قطرات خون و انعکاس نور هست...:دی و این هم برای سایه های داینامیک.

بعضی از این ها رو خودم تو نسل قبل متوجه ـشون نشده بودم. واقعا این PHM نعمتی هست! :دی

پ.ن: راجب اختلاف Cutscene و گیم‌پلی هم من چیزی متوجه نشدم! یک پارچگی فوق العاده ای داره بازی. مخصوصا مدل کرکترها:

گیم‌پلی:

Cutscene:

تو بعضی از صندوق هارو نمیشه باز کرد نوشته need combination . جریان این چیه؟ چطور میشه بازشون کرد؟
باید بگردی برگه ای که روش کد نوشته شده رو پیدا کنی .
از همین کاغذها هست که باید بگردی دنبالشون اطراف.
تو ign هم guide داره براشون
اما سخت نیست پیدا کردنشون زیاد ... یکم بگردی برگه مربوطه رو پیدا میکنی
دیگه برگه که پیدا شد خودش باز میکنه چون لازم به وارد کردن کد به صورت دستی نیست.

سلام چه جوری می شه تو بخش انلاین به دوستمون اینوایت داد که با هم جوین سرور های خارجی ها شد و با خارجی ها بازی کرد ؟اخه وقتی دوستم اینوایت می ده می ریم تو یک مپ فقط خودمون هستیم

سلام چه جوری می شه تو بخش انلاین به دوستمون اینوایت داد که با هم جوین سرور های خارجی ها شد و با خارجی ها بازی کرد ؟اخه وقتی دوستم اینوایت می ده می ریم تو یک مپ فقط خودمون هستیم
خب شما پرایویت مچ رو میزنین!!

اول اینوایت بدین برین توی یه پارتی بعد از اونجا سرچ کنین! allow party رو باید بزنی

سلام دوستان تو بخش مولتی به یه مشکل برخوردم:(
وقتی وارد بخش مولتی میشم در حال کانکت شدن به مشکل برمیخوره و فقط مینویسه کانکتینگ ولی اون خط افقی پر نمیشه و همون اولش دیگه حرکت نمیکنه؟!!

وقتی وارد بخش مولتی میشم در حال کانکت شدن به مشکل برمیخوره و فقط مینویسه کانکتینگ ولی اون خط افقی پر نمیشه و همون اولش دیگه حرکت نمیکنه؟!!

با نت ايران ٢٠ دقيقه صبركني پر ميشه...البته اين حداكثر زمانش هست...

سلام آقا من می خوام آنلاین بازی رو FACTIONS MP که کلیک می کنم می زنه you dont have the latest patch installed
چیکار کنم؟!؟!؟؟!؟!؟!
باید update بازی رو دانلود و نصب کنی تا اجازه دسترسی به بخشه multiplayer داده بشه !
برای اپدیت خودت که وارد بازی میشی auto خودش update رو به download list اضافه میکنه. برو توی notli و قسمت download list میتونی میزان دانلود اپدیت رو ببینی.

سلام یکم باید وایستید یکم طول می کشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or