PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
متاسفانه در مولتی بعضی افراد اسلحه قدرتمند که پولی هستنند خریدنند پاک گروه مقابل رو تارو مار میکنن .این پول پرستی شرکتهای بازیسازی متاسفانه به نایتی داگ هم اثر کرده و واقعا جای تاسف داره .اون هم از ufc که جناب بروس لی رد باید میخریدی .خاک بر سر بازیساز پول پرست که یه بازی رو درست نمیده بیرون که اون بدبختی که میخره نتونه از بازی نهایت استفاده و لذت رو ببره فقط یک کلا متاسفم .
به نظرم چیزهای unbalance نیستن که بالانس بازی رو به هم بریزن. multi بازی خیلی قبل از اینکه به داشتن اسلحه و تیر اندازی برگرده به نظرم بیشتر به هوشیاری تیم برمیگرده ... !
اون سلاحها هم زیاد گرون نیستن انصافا ....

سیستم 30 فریم بازی خیلی بده:-& به نظرم اصلا روی 30 فریم نیست..روی 20-25 ه

وگرنه این همه بازی روی 30 فریم چرا این طوری نیستن..به قول بچه ها حالت سینماتیک داره ولی به نظرم حالت focus(توی wd بود..) داره:d...من چون اولین بارم هست دارم بازی میکنم سطح بازی رو گذاشتم روی نرمال...دشمن های انسان توی بعضی موارد توصیه میشه به چشم پزشکی مراجعه کنن...یارم از جلوش رد شد ندیدنش:|

سیستم 30 فریم بازی خیلی بده:-& به نظرم اصلا روی 30 فریم نیست..روی 20-25 ه

وگرنه این همه بازی روی 30 فریم چرا این طوری نیستن..به قول بچه ها حالت سینماتیک داره ولی به نظرم حالت focus(توی wd بود..) داره:d...من چون اولین بارم هست دارم بازی میکنم سطح بازی رو گذاشتم روی نرمال...دشمن های انسان توی بعضی موارد توصیه میشه به چشم پزشکی مراجعه کنن...یارم از جلوش رد شد ندیدنش:|
این مسله تو درجه سختی GROUNDED هم هست و در واقع ربطی به درجه سختی نداره...
خود نوتی داگ گفته اینکارو برای اینکه توی بازی اصلی در حال مخفی کاری بخاطر الی یا تس کارا به هم نریزه همین!

Mother of Lighting:|
x6k3j84li8fjsb01pfme.jpg
اینم شات معروف با کیفیت مناسب بدون دکمه ی مربع!:
hx05qf86bs155k85l91f.jpg
اینجا قطعا جوئل به فنا رفته :دی
2avlw6dqjbloqacwgrdh.jpg

- - -ویرایش - - -

یکم شکل دسته و دکمه هاش تغییر کرده یکم گیج میشم چون به دسته ps3 عادت کرده بودم :d
هی برای دویدن L2 رو می زنم :))
خب عوضش کن!

اصلا هم خوب نیست! ون موقع درک نمیکردیم! 30 فریم کن بازیو بعد ببین اسلحه رو چجوری میاره بالا! بعد 60 کن دوباره ببینش!
اصلا قابل قیاس نیستن!
ولی انصافا تنظیمات صداش عالیه! تا بحال اینقدر از دالبی بودن و کیفیت صدا لذت نبرده بودم

خو چرا ميزني حالا D:
من ٣٠ فريم گزاشتم دارم ميرم اتفاقا .. يه حس جالبتريه D:
يكم 30 ميرم يكم 60 D:
البته الان تصميمو گرفتم . حالا كه قراره چندبار تمومش كنم خب اولين بار ٦٠ ميرم دفعات بعد تست ميكنيم ٣٠ رو ؛-)

به نظرم چیزهای unbalance نیستن که بالانس بازی رو به هم بریزن. multi بازی خیلی قبل از اینکه به داشتن اسلحه و تیر اندازی برگرده به نظرم بیشتر به هوشیاری تیم برمیگرده ... !
اون سلاحها هم زیاد گرون نیستن انصافا ....
والا با هر گرهی هم گروه شدیم !!!از جای کا تاکتیکی برن جلو هیال میکنن کالاف دیوتی با کا کله میرن .مولتی بازی بی نظیره ولی سلاها بسیار کم هستنند اون دو تا اصلی کاری هم پولی هستنند که این اصلا جالب نیست خدا کنه به خودشون بیان !!!.

والا با هر گرهی هم گروه شدیم !!!از جای کا تاکتیکی برن جلو هیال میکنن کالاف دیوتی با کا کله میرن .مولتی بازی بی نظیره ولی سلاها بسیار کم هستنند اون دو تا اصلی کاری هم پولی هستنند که این اصلا جالب نیست خدا کنه به خودشون بیان !!!.
اره D:
اونا بلد نیستن هنوز ِ
به نظرم کلش رو باید نشسته راه رفت کلا D: همه گروهم دوره هم باشن کافیه
حالت تهاجمی هم میتونه جواب بده اما بازم سخته اگر تیمه مقابل حواسش باشه از این بمها بندازه که وقتی رد میشی منفجر میشه خیلی راحت میتونه از حمله ها جلوگیری کنن.
به هم نزدیک باشین خوبیش اینکه میشه revive کرد !

نمیدونم والا :d

شاید چون خیلی به 60 فریم عادت ندارم :d
حالا یکم بازی کن عادت میکنی
جدی به نظرم توی 60 فریم خیلی بهتره میدونی چرا ؟
از این طرف که سطحه دقت نشونه گیری خیلی واقعی تر هست ! برای همین لذتش بیشتره
البته باز اگر اون حسه خیلی cinematic رو دوست داری که روی همون 30 فریم برو D:

اره D:
اونا بلد نیستن هنوز ِ
به نظرم کلش رو باید نشسته راه رفت کلا D: همه گروهم دوره هم باشن کافیه
حالت تهاجمی هم میتونه جواب بده اما بازم سخته اگر تیمه مقابل حواسش باشه از این بمها بندازه که وقتی رد میشی منفجر میشه خیلی راحت میتونه از حمله ها جلوگیری کنن.
به هم نزدیک باشین خوبیش اینکه میشه revive کرد !

حالا یکم بازی کن عادت میکنی
جدی به نظرم توی 60 فریم خیلی بهتره میدونی چرا ؟
از این طرف که سطحه دقت نشونه گیری خیلی واقعی تر هست ! برای همین لذتش بیشتره
البته باز اگر اون حسه خیلی cinematic رو دوست داری که روی همون 30 فریم برو D:
سلام این روش رو به من گفتند من به شما می گم یک نفر بره یک جا تیر بزنه تو نقشه معلوم بشه کجاست بعد دشمنا فکر کنن همه اونجان برن اونجا بعد بقیه یارا از یک جا دیگه غافلگیرشون کنند ابکششون کنند موفق باشید البته من هنوز بازی نکردم

سلام این روش رو به من گفتند من به شما می گم یک نفر بره یک جا تیر بزنه تو نقشه معلوم بشه کجاست بعد دشمنا فکر کنن همه اونجان برن اونجا بعد بقیه یارا از یک جا دیگه غافلگیرشون کنند ابکششون کنند موفق باشید البته من هنوز بازی نکردم
اره اینم راهی هست
البته همیشه کار نمیکنه
اگر احیانا دشمن نزدیک باشه خیلی سریع میتونن برسن مگر اینکه طله رو بزاری
در هر صورت دویدن هم خیلی بده D: آون رو نقشه میفته که در حال دویدن هست .

من یه دفعه دیروز بازی کردم خیلی هماهنگ بود . یکی همیشه توی map فکر کنم university یه گوشه snipe میکرد و همه رو tag میکرد و ماهم میزدیم بقیه رو خیلی خوب جواب داد.
tag کردنش خیلی خوبه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or