PlayStation The Last Of Us Remastered | PSN

The-Last-of-Us-Remastered-on-PS4-Won-t-Get-Co-Op-DLC-Will-Include-Grounded-Bundle.jpg

*یک دهه پس از شیوع ویروس/قارچ , جهان به دنیایی بی رحم تبدیل شد . در دو گروه قابل انتخاب در بازی TLOU شما انتخاب می کنید به گروه Hunters بپیوندید یا به گروه Fireflies . شما در یکی از دو گروه ذکر شده در قالب یک گروه از بازماندگان کار خود را آغاز کرده و باید برای بقا و رشد خود و گروهتان تلاش کنید .

برای اینکه به زنده ماندن و رشد گروه خود کمک کنید , به منابع و تجهیزات نیاز دارید . شما منابع را با مبارزه کردن در تیمی که انتخاب کرده اید (Hunters یا Fireflies) در هر یک از Mode های بازی (Supply Raid یا Survivors) بدست می آورید . هدف شما در هر مبارزه زنده نگه داشتن گروهتان به مدت 12 هفته می باشد .
شما با توجه به این که هر Match را چگونه به پایان می رسانید , قادر به افزایش میزان دریافت منابع و تجهیزات هستید . هر Match که شما بازی می کنید شامل یک روز می شود . تمام قطعات و تجهیزاتی که شما در هر Match بوسیله ی kills, assists, revives و crafting بدست می آورید ؛ در انتهای هر Match به منابع تحت اختیار گروه شما تبدیل می شود . همچنین علاوه بر موارد بالا , هنگامی که هر یک از دشمنان کشته می شوند تجهیزاتی که از آنها به جا می ماند توسط شما قابل برداشته شدن است .
تمرکز اصلی بخش تیمی مولتی پلیر بازی TLOU ، تلاش برای بقا است . اگر شما موفق شوید 12 هفته زنده بمانید ، بر اساس گروهی که انتخاب کرده اید آیتم های جدید شخصی سازی (Costume) برای کرکتر خود باز می کنید ( براساس hامتیاز های جمع آوری شده )

مودها :
*بخش مولتی پلیر the Last of Us شامل دو Mode می شود : Supply Raid و Survivors . هر دو Mode چلنج های منحصر به فردی را به منظور بقا و پیشروی تیم ـتان پیش روی شما قرار می دهد . هر Match , از دو Mode گفته شده, یک روز به حساب می آید . هر Match می تواند تا 8 بازیکن را شامل شود ( 4 نفر در هر تیم) .
در بخش Supply Raid , شما به یکی از دو گروه Hunters یا Fireflies ملحق شده و برای جمع آوری منابع و تجهیزات موجود در محیط تلاش کرده تا تیم خود را زنده نگه دارید . هر تیم به صورت مشترک دارای 20 جان است [تعداد دفعاتی که کل اعضای تیم می تونن بمیرن]. هر تیمی که مجموع مرگ های اعضای گروهش به حد گفته شده برسد , Match در حال بازی به عنوان Sudden Death برایشان به حساب می آید . این بدان معنی است که اگر هر کدام از اعضای تیم کشته شود دیگر قادر به respawn نخواهد بود .
در این Mode بعد از مردن , آیتم های Craft شده ی شما منتقل خواهد شد (از بین نخواهد رفت) . همین عامل باعث می شود تا شما بهترین برنامه برای استفاده از آیتم های Craft شده ی خود را داشته باشید . مطمئن باشید اینکار بهترین راه برای بهره برداری شما از آیتم هایتان است .

بخش Survivors , بخش بسیار بی رحمی است ! در هر Match هیچ respawn ـی وجود ندارد .بخش Survivors شامل 7 راند می شود . هر تیمی که 4 راند را پیروز شود , پیروز آن Match خواهد بود . به محض شکست خوردن یک تیم , هر دو تیم به Match بعدی منتقل خواهند شد . اینکار تا زمانی انجام می شود که یکی از تیم ها با داشتن بیشترین میزان بُرد , برنده مجموع 7 راند اعلام شود . بسته به تعداد بُرد های هر تیم این بخش ممکن است 7 راند طول بکشد یا در 4 راند به پایان برسد . در این Mode هیچ کدام از آیتم های Craft شده ی شما به Match بعدی منتقل نخواهد شد . پس مطمئن شوید از تمام آیتم هایی که Craft کرده اید استفاده می کنید . همچنین آیتم های Craft شده شما بعد از مُردن از بین نخواهند رفت .

توانایی شما در مخفی کاری , همکاری تیمی و Crafting ؛ در بقای تیم ـتان به شما کمک خواهند کرد . اگر می خواهید با موفقیت , تیم خود را زنده نگه دارید تیم شما باید در هر کدام از موارد اصلی گفته شده در هر Mode ماهرانه عمل کند .

مود های اضافه شده به مرور زمان :

Interrogation

* با تشکر از ZのMBiE

خب دیدم زمان زیادی به عرضه این عنوان شکوهمند نبوده و کسانی که روی Ps3 از جمله خودم معتاد این بازی بودند و جز مولتی پلیر اون دست به هیچ بازی ای نمیزدند بسیار منتظر این بازی هستند خصوصا اینکه تمامی DLC ها و اضافاتی که به مرور زمان برای بازی اومده همه

PsN Id :

Im_AhN

آخرین ویرایش:
دوستان من براي اكانت امريكام پك تكتيكال شاتگان رو از استور خريدم اما ميرم تو بازي ميزنه بايد تفنگا رو بخرين در صورتي كه من خريدم ، حالا چيكار كنم ؟
البته ريجن بازيم اروپاست ...

اها..اون تیم پس شما بودین که سه به چهار باهاتون بازی کردیم و فکر کنم یکیتونم شاتگان داشتین اره؟
اره تا انچارتد بیاد وقت زیاده..چهار به چهار(سه به سه هم بوده مدرکم هست :دی) که مشالله کم نباختین.. بازم ببازین!

اون تاکتیکال هم از قصد برداشت که ببینین سخت ترین تفنگ بازی چجوری دان میکنه :d تازه اولین دستش بود که برمیداشت! نه مثل یه سری از بدو اومدن اسلحه باهاش تمرین داشتن! :d

در کل که دیدین سخت ترین تفنگ بازیو :d بدون تمرین اینجوری دان میکرد!
دوباره 3-4 گفتی که! این مشکل سرورای TLOU هست که به شما جوین نمیکنه! ما سه تا بودیم شما هم سه تا! اون یه نفر هم تو سرچ پیدا کرده( که لولش هم که دیدی هنوز ۱۵ نشده بود :d )

حرف از بازیای ۳ به ۳ که من بودم توش نزن که یادم نمیاد برده باشین! اما خب ۴ به ۴ رو حق میدم خیلی بردین

- - -ویرایش - - -

دوستان من براي اكانت امريكام پك تكتيكال شاتگان رو از استور خريدم اما ميرم تو بازي ميزنه بايد تفنگا رو بخرين در صورتي كه من خريدم ، حالا چيكار كنم ؟

باید ریجن بازیتون با استوری که ازش خرید میکنین یکی باشه
متاسفانه پولتون رو ریختین دور!
مگه این که بازیو ریجن ۱ بگیرین

اون تاکتیکال هم از قصد برداشت که ببینین سخت ترین تفنگ بازی چجوری دان میکنه :d تازه اولین دستش بود که برمیداشت! نه مثل یه سری از بدو اومدن اسلحه باهاش تمرین داشتن! :d

در کل که دیدین سخت ترین تفنگ بازیو :d بدون تمرین اینجوری دان میکرد!
دوباره 3-4 گفتی که! این مشکل سرورای TLOU هست که به شما جوین نمیکنه! ما سه تا بودیم شما هم سه تا! اون یه نفر هم تو سرچ پیدا کرده( که لولش هم که دیدی هنوز ۱۵ نشده بود :d )

حرف از بازیای ۳ به ۳ که من بودم توش نزن که یادم نمیاد برده باشین! اما خب ۴ به ۴ رو حق میدم خیلی بردین

- - -ویرایش - - -

باید ریجن بازیتون با استوری که ازش خرید میکنین یکی باشه
متاسفانه پولتون رو ریختین دور!
مگه این که بازیو ریجن ۱ بگیرین
از شما بعیده که فرق تاکتیکال رو با خود شاتگان نمیتونی تشخیص بدی! اون رفیقتون که توی مادرید بازی میکنه خود خود شاتگان برداشته بود. Shadow death هم تا یاد دارم چند بار با تیمتون دیدم.
پ.ن: برای این که نظم تاپیک به هم نخوره پست اخر بود. خوشحال شدیم.
گفتم مدرک هستا!

از شما بعیده که فرق تاکتیکال رو با خود شاتگان نمیتونی تشخیص بدی! اون رفیقتون که توی مادرید بازی میکنه خود خود شاتگان برداشته بود. Shadow death هم تا یاد دارم چند بار با تیمتون دیدم.
پ.ن: برای این که نظم تاپیک به هم نخوره پست اخر بود. خوشحال شدیم.
گفتم مدرک هستا!

منم همینطور پست آخرم
تاکتیکال برداشته بود مدرکش هم هست! ( نمیدونم تاکتیکال با شاتگان بود اما اینو میدونم تفنگ اصلیش تاکتیکال بود )
احتمالا ایرانی هست برای همین تو سرچ ها پیدا میکنه

درست میشه...یه چند ساعت صبر کن...منم یه skill خریدم چند ساعت بعد تازه تو بازی برام باز شد..الکی هم دستگارو ریست یا خاموش و روشن نکن.

درست میشه...یه چند ساعت صبر کن...منم یه skill خریدم چند ساعت بعد تازه تو بازی برام باز شد..الکی هم دستگارو ریست یا خاموش و روشن نکن.

من تا اونجایی که میدونم باید ریجن بازیت با استوری که ازش DLC میخری یکی باشه
الان ایشون بازیش ریجن ۲ هست و DLC که خریداری کرده ریجن ۱
اگه دوستان اشتباه میگم بگن
چون من هم خودم از همین سوختم تو PS3 بازیم ریجن ۲ بود سیزن پس هم ریجن ۲ گرفتم
الان تو PS4 بازیم ریجن ۱ هست دیگه نمیتونم استفاده کنم

من تا اونجایی که میدونم باید ریجن بازیت با استوری که ازش DLC میخری یکی باشه
الان ایشون بازیش ریجن ۲ هست و DLC که خریداری کرده ریجن ۱
اگه دوستان اشتباه میگم بگن
چون من هم خودم از همین سوختم تو PS3 بازیم ریجن ۲ بود سیزن پس هم ریجن ۲ گرفتم
الان تو PS4 بازیم ریجن ۱ هست دیگه نمیتونم استفاده کنم

اخه ایشون نگفت بازیش چه ریجنی هست...برا منم همین شکلی شده بود..خرید انجام دادم از استور اونجا زده بود خریده شده ولی تو بازی قفل بود..بعد از چند ساعت باز شد برام.

اخه ایشون نگفت بازیش چه ریجنی هست...برا منم همین شکلی شده بود..خرید انجام دادم از استور اونجا زده بود خریده شده ولی تو بازی قفل بود..بعد از چند ساعت باز شد برام.

گفته بود تو همون پست بازیم مال اروپاست!

سال پیش خیلی ایرانی توی لست نبود یا حداقل به پست من نخورده بودن. اما امسال خیلی زیاد شدن از هر 10 تا دست 9 تاش حداقل ایرانین. مشکلی با ایرانی بودن نیست خیلیم خوبه چون پینگ خوبه و واقعا هم بعضیا خیلی خوب بازی میکنن اما بعضیا هستن که با فلاکت میبازن بعد پیام میدن شاخ بازی در میارن که هیچی نیستید بیاید پرایوت بزنید. عزیز من خو تو اگه مرد بودی تو همون دستایی که بازی میکردیم خودتو نشون میدادی نه اینکه بیای الکی حرف بزنی و شاخ بازی در بیاری.

عاااقووو جاتون خالی یه ویدئو از لست گذاشتم تو یوتیوب کلا بازدیداش به صدم نرسید ولی یکی کامنت داد گفت بیا با هم ویدئو بسازیم بازی کنیم :d کامبک و اینا البته کامبک که فعلا سخته فعلا مچای خوب با لود اوتای مشخص میخوام اپلود کنم :d
حالا اینا رو ولش !! من تو زبونام چون عربی یکم بلد بودم arabic هم زدم مسج داده عربی حرف میزنی ؟ منم گتم چند کلمه ای بلدم
اینم گفت منم زبونم عربیه
پرسیدم کدوم کشوری که اگر از یه کشور خاصی بود بهش فــحش مش بدم :d
اینم گفت تو امارات زندگی میکنم ولی فلسطینیم :-o
میبینی شانس مارو
خلاصه یه ذره باهاش همدردی کردم و یه ذره با هم به اسـرائیلیا فحــش جور و ناجور دادیمو (:d) رفتیم تو بازی

لیدر خودش بود (من جوینش شدم) بعد این که سرچو زد 7 8 ثانیه طول نکشید که پیدا کرد
عاقو رفتیم تو بازی لامصبا لگم اصلا نداشتن چقدر حال داد یعنی من اگر تو یه ساعت ساعت همیشه سه چهار تا مچ به زور میزدم این دفعه تو یه ساعت قشنگ 6 دست بازی کردم (هر دفعه هم back میزد دوباره سرچ میکرد تا با پلیرای جدید بازی کنیم)
البته بیچاره یه ذره نوب بود البته تقصیر خودش نبود bow ورداشته بود فک کنم تمرینی میزد :d bow هم کار هر کس نیست bow باز میخواد (مثل خودم :p) ولی از وقتی فرانتیر و انفورسر و ورییبل گرفتم دیگه bow رو بوسیدم انداختم دور :d

حالا اگه دو نفر پایه اید (پرو ها نه مثل این نیکان نوب :d) (قهر نکنی حالا :d) بیاین یه تیم شیم لیدرم این بشه با خیال راحت بازی کنیم (خوب بازی کنید میخوایم ویدئو بذاریم یوتیوب :>)
ترجیحا انگلیسی یا عربی :)) تون خوب باشه :d

یکی از اعتیاد اور تیرین بازیهای مولتی الحق همین انلاین tlou ..بدون شک اگر این بازی مولتی بود الان جزو شلوغ ترین بازی های انلاین بود...اینترنت را بده همینجوری نشستی پاش اصلا نمیخوای بلند شی.

اگر یه چندتا مپ مولتی دیگه براش میزدن خیلی توپ میشد...کسی خبر نداره میزنن یا نه؟

دوستان خواهشا راهنمایی کنید.من نسخه دیجیتالی رو دارم.اخرای قسمت تابستون بازی موقعی که یه ماشین مارو تیربارون میخواد بکنه و هم باید فرار کنیم موقع فرار از بازی در میاد و میگه باید احتمالا دستگاه و بازی و اپدیت کنی. درحالی که همشون اپدیت شدست.حالا چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or