PlayStation The Last Of Us Remastered | PSN

The-Last-of-Us-Remastered-on-PS4-Won-t-Get-Co-Op-DLC-Will-Include-Grounded-Bundle.jpg

*یک دهه پس از شیوع ویروس/قارچ , جهان به دنیایی بی رحم تبدیل شد . در دو گروه قابل انتخاب در بازی TLOU شما انتخاب می کنید به گروه Hunters بپیوندید یا به گروه Fireflies . شما در یکی از دو گروه ذکر شده در قالب یک گروه از بازماندگان کار خود را آغاز کرده و باید برای بقا و رشد خود و گروهتان تلاش کنید .

برای اینکه به زنده ماندن و رشد گروه خود کمک کنید , به منابع و تجهیزات نیاز دارید . شما منابع را با مبارزه کردن در تیمی که انتخاب کرده اید (Hunters یا Fireflies) در هر یک از Mode های بازی (Supply Raid یا Survivors) بدست می آورید . هدف شما در هر مبارزه زنده نگه داشتن گروهتان به مدت 12 هفته می باشد .
شما با توجه به این که هر Match را چگونه به پایان می رسانید , قادر به افزایش میزان دریافت منابع و تجهیزات هستید . هر Match که شما بازی می کنید شامل یک روز می شود . تمام قطعات و تجهیزاتی که شما در هر Match بوسیله ی kills, assists, revives و crafting بدست می آورید ؛ در انتهای هر Match به منابع تحت اختیار گروه شما تبدیل می شود . همچنین علاوه بر موارد بالا , هنگامی که هر یک از دشمنان کشته می شوند تجهیزاتی که از آنها به جا می ماند توسط شما قابل برداشته شدن است .
تمرکز اصلی بخش تیمی مولتی پلیر بازی TLOU ، تلاش برای بقا است . اگر شما موفق شوید 12 هفته زنده بمانید ، بر اساس گروهی که انتخاب کرده اید آیتم های جدید شخصی سازی (Costume) برای کرکتر خود باز می کنید ( براساس hامتیاز های جمع آوری شده )

مودها :
*بخش مولتی پلیر the Last of Us شامل دو Mode می شود : Supply Raid و Survivors . هر دو Mode چلنج های منحصر به فردی را به منظور بقا و پیشروی تیم ـتان پیش روی شما قرار می دهد . هر Match , از دو Mode گفته شده, یک روز به حساب می آید . هر Match می تواند تا 8 بازیکن را شامل شود ( 4 نفر در هر تیم) .
در بخش Supply Raid , شما به یکی از دو گروه Hunters یا Fireflies ملحق شده و برای جمع آوری منابع و تجهیزات موجود در محیط تلاش کرده تا تیم خود را زنده نگه دارید . هر تیم به صورت مشترک دارای 20 جان است [تعداد دفعاتی که کل اعضای تیم می تونن بمیرن]. هر تیمی که مجموع مرگ های اعضای گروهش به حد گفته شده برسد , Match در حال بازی به عنوان Sudden Death برایشان به حساب می آید . این بدان معنی است که اگر هر کدام از اعضای تیم کشته شود دیگر قادر به respawn نخواهد بود .
در این Mode بعد از مردن , آیتم های Craft شده ی شما منتقل خواهد شد (از بین نخواهد رفت) . همین عامل باعث می شود تا شما بهترین برنامه برای استفاده از آیتم های Craft شده ی خود را داشته باشید . مطمئن باشید اینکار بهترین راه برای بهره برداری شما از آیتم هایتان است .

بخش Survivors , بخش بسیار بی رحمی است ! در هر Match هیچ respawn ـی وجود ندارد .بخش Survivors شامل 7 راند می شود . هر تیمی که 4 راند را پیروز شود , پیروز آن Match خواهد بود . به محض شکست خوردن یک تیم , هر دو تیم به Match بعدی منتقل خواهند شد . اینکار تا زمانی انجام می شود که یکی از تیم ها با داشتن بیشترین میزان بُرد , برنده مجموع 7 راند اعلام شود . بسته به تعداد بُرد های هر تیم این بخش ممکن است 7 راند طول بکشد یا در 4 راند به پایان برسد . در این Mode هیچ کدام از آیتم های Craft شده ی شما به Match بعدی منتقل نخواهد شد . پس مطمئن شوید از تمام آیتم هایی که Craft کرده اید استفاده می کنید . همچنین آیتم های Craft شده شما بعد از مُردن از بین نخواهند رفت .

توانایی شما در مخفی کاری , همکاری تیمی و Crafting ؛ در بقای تیم ـتان به شما کمک خواهند کرد . اگر می خواهید با موفقیت , تیم خود را زنده نگه دارید تیم شما باید در هر کدام از موارد اصلی گفته شده در هر Mode ماهرانه عمل کند .

مود های اضافه شده به مرور زمان :

Interrogation

* با تشکر از ZのMBiE

خب دیدم زمان زیادی به عرضه این عنوان شکوهمند نبوده و کسانی که روی Ps3 از جمله خودم معتاد این بازی بودند و جز مولتی پلیر اون دست به هیچ بازی ای نمیزدند بسیار منتظر این بازی هستند خصوصا اینکه تمامی DLC ها و اضافاتی که به مرور زمان برای بازی اومده همه

PsN Id :

Im_AhN

آخرین ویرایش:
آقا من میخوام آنلاین بزنم ، connecting میگه اما یذره لود میکنه دیگه گیر میکنه ، مشکل از نته؟ GTA v بازی میکنم آنلاین بدون مشکل. راهی هَ؟

آره مشکل از نتت هست بدون هیچ ایرادی کانکت میشه
یه Test Connection بگیر
یا DNS ست کن
و ...

آقا من میخوام آنلاین بزنم ، connecting میگه اما یذره لود میکنه دیگه گیر میکنه ، مشکل از نته؟ GTA v بازی میکنم آنلاین بدون مشکل. راهی هَ؟

داره یه سری فایلا رو به صورت لایو دانلود میکنه نه فریزی هست نه چیزی..

راهی هَ رو باحال اومدی :دی

در کل باید مثل بچه ادم بیای بیرون نه اینطوری خرکی سریع Close app بزنی که :d

هیچ ربطی نداره :|
فقط نباید از وسط بازی close کنی اگه می خوای آمارت حساب شه
شما از لابی آنلاین هر وقت میخوای بیا بیرون همه چیز رو حساب میکنه نیاز نیست بیای منوی اصلی بعد بیای بیرون :|
این مشکل شما که میگین سیو نمیکنه رو تو هیچ فرومی ندیدم :| بهتره به همون ND ریپورت کنیش
بازی آنلاین هست، Storage آنلاین هم واسه آپلود داره، همه چی هم وقت به وقت سیو میشه

- - -ویرایش - - -

داره یه سری فایلا رو به صورت لایو دانلود میکنه نه فریزی هست نه چیزی..

راهی هَ رو باحال اومدی :دی

آخه منم فکر میکردم مثل PS3 گیر کنه اما PS4 خیلی راحت همون اولین بار که خواستم بازی کنم تموم شد ( شاید بخاطر سرعت نتم هست که خیلی بهتر شده )

هیچ ربطی نداره :|
فقط نباید از وسط بازی close کنی اگه می خوای آمارت حساب شه
شما از لابی آنلاین هر وقت میخوای بیا بیرون همه چیز رو حساب میکنه نیاز نیست بیای منوی اصلی بعد بیای بیرون :|
این مشکل شما که میگین سیو نمیکنه رو تو هیچ فرومی ندیدم :| بهتره به همون ND ریپورت کنیش
بازی آنلاین هست، Storage آنلاین هم واسه آپلود داره، همه چی هم وقت به وقت سیو میشه

- - -ویرایش - - -

آخه منم فکر میکردم مثل PS3 گیر کنه اما PS4 خیلی راحت همون اولین بار که خواستم بازی کنم تموم شد ( شاید بخاطر سرعت نتم هست که خیلی بهتر شده )

دقیقا منم رو 3 هزار بار این مشکل رو داشتم هی میدیدم فریز میکرد کنسول رو از پشت خاموش میکردم :| بعد احسان گفت مشکلی نیست و اینا اوکی شد ^)

دوستان من یه خورده با نت ور رفتم DNS ها رو تغییر دادم سرعت بهتر شد اما باز همون مشکل join نشدن به لیست Friends و پیدا نکردن بازی حل نشد تا اینکه این راه امتحان کردم جواب گرفتم. بازی رو کامل ببندید بعد برید تو تنظیمات اینترنت یبار کامل قطع کنید بعد دوباره کانکت کنید بعد برید توی قسمت playstation network ایدیتون رو یبار Sign out کنید بعد دوباره sign in کنید بعد وارد بازی بشید. من اینکارارو کردم مشکلم حل شد راحت تو کمتر از 2 3 دقیقه بازی پیدا کردم و مشکل join نشدن هم بر طرف شد گفتم شاید این راه حل بدردتون بخوره
ویرایش:
دوباره همون مشکلات برگشت هر کاری هم می کنم باز نه بازی پیدا می کنه و نه میشه به لیست دوستها join شد.:|

آخرین ویرایش:
دوستان من یه خورده با نت ور رفتم DNS ها رو تغییر دادم سرعت بهتر شد اما باز همون مشکل join نشدن به لیست Friends و پیدا نکردن بازی حل نشد تا اینکه این راه امتحان کردم جواب گرفتم. بازی رو کامل ببندید بعد برید تو تنظیمات اینترنت یبار کامل قطع کنید بعد دوباره کانکت کنید بعد برید توی قسمت playstation network ایدیتون رو یبار Sign out کنید بعد دوباره sign in کنید بعد وارد بازی بشید. من اینکارارو کردم مشکلم حل شد راحت تو کمتر از 2 3 دقیقه بازی پیدا کردم و مشکل join نشدن هم بر طرف شد گفتم شاید این راه حل بدردتون بخوره
ویرایش:
دوباره همون مشکلات برگشت هر کاری هم می کنم باز نه بازی پیدا می کنه و نه میشه به لیست دوستها join شد.:|

کلا حساب کتاب درست حسابی نداره بعضی وقتا یه کار جواب میده ولی دفعات بعدی بی فایدس

خوب بعد از کشو قوس های فراوان بالاخره مشکل اصلیم که چرا قبل بازی پینگم خوبه ولی داخلی بازی پینگم به یکباره زیاد میشرو یافتم...درواقع کاهش پینگ وصل میکنی پینگت میاد رو 70 و هیچ مشکلی نداری تا قبل ورود به بازی ولی تو بازی بعد از چند دقیقه پینگ رو که چک میکنی میبینی پینگت امده رو 400 500 و یا بالاتر و یا این که پینگت همش دچار تایم اوت میشه از هر 10 تا پینگ 5 تا تایم اوت میگره..علت اصلی چی میتونه باشه ؟ کسانی که دقیقا این مشکل رو دارن با من همراه باشن.
این که بدون انجام دادن کاری بشینیم هر مشکلی پیش بیاد و هی بگیم برا UDP برا UDP ..قطعا برای UDP هست .....هیچ مشکلی حل نمیشه...تا چندوقت پیش هم که سرور هیلتر بود اگر از ادم هایی که فقط بلدن بگن UDP می پرسیدی میگفتی چرا وصل نمی تونیم بشیم به سرور بازی و خطای دانلود کانفیگ میده بدون چونو چرا و بدون هیچ کاری چون فقط شنیدن UDP مشکل داره اوناهم میگفتن به خاطر قطعی udp هست...شماهم اگر از اون دسته افرادی هستید که فکر میکنید مشکلتون تو این بازی فقط udp هست و پینگتون تو بازی میره بالا یوهو و تایم اوت زیادی میگیرید بهتره این پست رو نادیده بگیرید.
نوشته زیرو که تو تاپیک اختلالات سراسری udp نوشتم رو بخونید.
خوب میریم سراغ آمورش ...این رو باید بگم که اینترنت باید از مودم به صورت وای فای بیاد رو لپ تاپ یا کامپیوتر و به وسیله یه کابل لن کنسول به لپ تاپ وصل شه تا بتونیم از طرق نرم افزار ببینیم چه اتفاقی میخواد بی افته..در واقع باید اینترنت از لپ تاپ شیر بشه رو کنسول..این اموزش شیر رو بگردید تو bc پیدا میکنید من دیگه طریقه شیر کردن این رو اینجا نمیگم...اگر میخواهید از طریق وایفای اینترنت رو مستقیم بدید به کنسول باید با یک نرم افزار پرو..کسی سرور روی لپ تاپ و تنظیم ایپی پرو..کسی لوکال روی کنسولتون متوجه بشید از طریق نرم افزار زیر چه اتفاقی می افته ولی این روش توصیه نمیشه.

یه توضیحی در رابطه با نرم افزار بدم من...نرم افزاری که میخوام بهتون امروز معرفی کنم نرم افزار قدرتمند NetLimiter هست..کارش چیه ؟ کارش مدیریت قدرتمند پهنای باند اینترنت هست..یعنی اگر نرم فزاری حتی 1 بایت هم از اینترنت استفاده بکنه به شما میگه کدوم نرم افزار در حال استفاده از پهنای باند هست و چه مقدار فضا اشغال کرده...بعد از نصب و اجرای نرم افزار و وارد کردن سریال نامبر برنامه ابتدا بهتر از بالا واحد Unit رو از B به KB تبدیل کنید. (در واقع از بیت به کیلوبیت )

خوب همونطور که میبینید یه لیستی از نرم افزارها که قابلیت نتورک دارن تو کامپیوترتون رو داره نشون میده....اما قابلیت قدرتمند این نرم افزار به همینجا ختم نمیشه...شما به هر سایت و سروری که وصل بشید بهتون نشون میده که در حال وصل شدن به چه سروری هستید و چه مقدار سند و رسیو انجام میشه تو اون سایت یا سرور.

خوب از اینجا با عکس توضیخ میدم که دیشب تو بازی The last of us چه اتفاقی برای من افتاد.

تو عکس و شکل یک که مشخص کردم کل مجموع پهنای باندی که در حالت سند و رسیو داره استفاده میشه به من نشون داده شده..در واقع سرشاخه ، مجموعه کل پهنای باندی که داره مصرف میشه رو داره نشون میده..DL SPEED دریافت و UL SPEED سند یا همون اپلود... و در قسمت Unrelated ( شکل 2 ) وقتی وارد بازی بشید و در حال بازی کردن بشید مجموعه ای از سرور ها رو خواهید دید که دارن ارسال و دریافت انجام میدن و تو سرشاخه unrelated مجموعه پهنای باند استفاده شدرو مشاهده میکنید که چه مقدار سند و رسیو رو اون سرورها دارید.

سرور بازی the last of us رو سایت amazonaws هست و اکثر سرورهایی که که تو unrelated هست برای این سایت هست به غیر از 192.168... که ایپی لوکال من هست و 8.8.8.8 که خودم برای تست پینگ باز کردم و همچنین ایپی 185.20.19.... که برای سرویس کاهش پینگم هست بقیش برای سرورهای بازی هست و اگر ای پی رو تو گوگل سرچ بزنید مشخص میشه سرور تو کجاست...تو عکسی که مشاهده میکنید عکس سرتاسر نیست درواقع به سرورهای دیگه تو بازی هم در حال وصل شدن بودم که دیگه تو عکس جا نمیشد همرو بزارم.

خوب حالا چه اتفاقی برای من تو این عکس افتاده که به یک باره پینگ من از 70 یوهو شده 500...سرعت من 1 مگابیت هست و همونطور که میبینید در مجموع 55 کیلوبایت در حالت دریافت و 55 کیلوبایت در حالت ارسال از پهنای باندم داره استفاده میشه در حین بازی که مجموع اینها میشه 110 که با توجه به این که مجموعا من 110 الی 120 کیلوبیت در ثانیه پهنای باند اینترتم هست کل پهنای باندم پر شده.

کلا با توجه به تست هایی که انجام دادم هروقت این ارقام به بیش از 45 میرسن (دریافت و ارسال) پینگم به یک باره بالا میره ولی وقتی زیر 40 هست این مشکل بالا رفتن پینگ و لگ رو ندارم.
با این نرم افزار میتونید لیمیت سازی هم بکنید رو برنامه هاتون که هر برنامه چقدر پهنای باند بهش تعلق بگیره.

در نهایت این میتونه یکی از مشکلات باشه و همچنان مشکلات دیگری وجود داشته اشه که اگر بشه به صورت عملی بهش رسید شاید بشه راه حلی براش پیدا کرد.

خوب نوشته بالا برای موقعی بود که اینترنتم سرعتش 1 مگابیت بود...امروز سرعتم رو از طرف مخابرات به 5 مگابیت افزایش دادم...دوباره همین روال رو تست کردم و دیدم تو بازی بدون این که پینگم از 60 70 بالاتر بیاد و بدون مشکل تایم اوت و لگ بازی کردم...در واقع سرشاخه تو نرم افزار در حالت سند و رسیو که تو بعضی از مپ ها شدیدا لگ داشتم ، روی 55 بود ولی پهنای باندم چون 5 مگ شده دیگه شاهد بالارفتن پینگ و تایم اوت های پی در پی نبودم....رو بعضی از مپها با توجه به اطلاعات نت لیمیتر ، سند و رسیو بیشتری انجام میشه و همین باعث لگ و بالا رفتن یک باره پینگم میشد.

یه سری ها هستن سرعتشون 256 یا 512 هست ولی راحت بازی میکنن بدون مشکل لگ..در واقع اینها قطعا سرعتشون تو اون ای اس پی بالاتر بسته شده که میتونن بدون هیچ مشکلی بازی کنن.

در نهایت برای انلاین بازی کردن The Last Of us بدون دردسر شما احتیاج به یک سرویس 2 مگ و یا بالاتر دارید..همچنین یک سرویس کاهش پینگ در صورتی که پینگتون بالای 200 باشه.

آخرین ویرایش:
من هیچ مشکلی با وصل شدن به سرور ندارم یعنی تو کمتر از 10 ثانیه وصل میشم و اینکه اون موقعی هم که تونستم بازی کنم هیچ گونه لگ و یا تأخیری تو بازی نداشتم اما سرچ می کنم واسه گیم حتی شده 40 دقیقه صبر کردم هیچی پیدا نمی کنه و ایراد دیگه هم اینه که موقعی که میخوام به صورت Private با دوستام بازی کنم و مثلث می زنم وارد لیست دوستان میشم با اینکه اونا تو بازی last of us هستن نوشته Playing another game و گزینه Join اصلا وجود نداره جالب اینجاست که اونا هم میگن همین پیام زیر ای دی تو هم نوشته!!!!! و اینکه تا موقعی که این پیام رو نوشته هر چقدر که Invite بفرستم یا اینکه دوستام برای من بفرستن هیچ عکس العمل نشون نمیده یعنی میزنم Join هیچ اتفاقی نمیفته حتی ارور هم نمیده یجورایی انگار لیست دوستام رو رفرش نکرده و شناسایی نکرده که توی بازی مشترک هستند واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم هر راهی رو بگید امتحان کردم فایده ای نداره!:|

این دیر پیدا کردن پلیر هنوز معلوم نیست علت اصلی چیه ولی چیزی که کاملا مشخص هست اینه که رو بعضی ای پی ها خیلی زود پلیر پیدا میشه ولی رو بعضی ها خیلی طول میکشه...مثلا وقتی من از سرویس کاهش پینگ یه شرکت استفاده میکنم خیلی زود پلیر پیدا میشه ولی از یه جا دیگه کاهش پینگ می گیرم تا 1 ساعت دیگم پیدا نمیکنه..رو اینترنت خودم هم بدون وصل کردن چیزی اکثرا خیلی طول میکشه کسی پیدا کنه....با وی پی ان هم تست کردم تقریبا خوب پیدا میشه بازیکن.

به نظر میرسه پیدا کردن پلیر بر اساس موقعیت جغرافیایی شخص از رو ای پی پی شکل میگیره و به خاطر ترافیک پایین بازیکنها رو او مقطع جغرافیایی بازیکن دیر پیدا میشه...البته فکر کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or