PlayStation The Last Of Us Remastered | PSN

The-Last-of-Us-Remastered-on-PS4-Won-t-Get-Co-Op-DLC-Will-Include-Grounded-Bundle.jpg

*یک دهه پس از شیوع ویروس/قارچ , جهان به دنیایی بی رحم تبدیل شد . در دو گروه قابل انتخاب در بازی TLOU شما انتخاب می کنید به گروه Hunters بپیوندید یا به گروه Fireflies . شما در یکی از دو گروه ذکر شده در قالب یک گروه از بازماندگان کار خود را آغاز کرده و باید برای بقا و رشد خود و گروهتان تلاش کنید .

برای اینکه به زنده ماندن و رشد گروه خود کمک کنید , به منابع و تجهیزات نیاز دارید . شما منابع را با مبارزه کردن در تیمی که انتخاب کرده اید (Hunters یا Fireflies) در هر یک از Mode های بازی (Supply Raid یا Survivors) بدست می آورید . هدف شما در هر مبارزه زنده نگه داشتن گروهتان به مدت 12 هفته می باشد .
شما با توجه به این که هر Match را چگونه به پایان می رسانید , قادر به افزایش میزان دریافت منابع و تجهیزات هستید . هر Match که شما بازی می کنید شامل یک روز می شود . تمام قطعات و تجهیزاتی که شما در هر Match بوسیله ی kills, assists, revives و crafting بدست می آورید ؛ در انتهای هر Match به منابع تحت اختیار گروه شما تبدیل می شود . همچنین علاوه بر موارد بالا , هنگامی که هر یک از دشمنان کشته می شوند تجهیزاتی که از آنها به جا می ماند توسط شما قابل برداشته شدن است .
تمرکز اصلی بخش تیمی مولتی پلیر بازی TLOU ، تلاش برای بقا است . اگر شما موفق شوید 12 هفته زنده بمانید ، بر اساس گروهی که انتخاب کرده اید آیتم های جدید شخصی سازی (Costume) برای کرکتر خود باز می کنید ( براساس hامتیاز های جمع آوری شده )

مودها :
*بخش مولتی پلیر the Last of Us شامل دو Mode می شود : Supply Raid و Survivors . هر دو Mode چلنج های منحصر به فردی را به منظور بقا و پیشروی تیم ـتان پیش روی شما قرار می دهد . هر Match , از دو Mode گفته شده, یک روز به حساب می آید . هر Match می تواند تا 8 بازیکن را شامل شود ( 4 نفر در هر تیم) .
در بخش Supply Raid , شما به یکی از دو گروه Hunters یا Fireflies ملحق شده و برای جمع آوری منابع و تجهیزات موجود در محیط تلاش کرده تا تیم خود را زنده نگه دارید . هر تیم به صورت مشترک دارای 20 جان است [تعداد دفعاتی که کل اعضای تیم می تونن بمیرن]. هر تیمی که مجموع مرگ های اعضای گروهش به حد گفته شده برسد , Match در حال بازی به عنوان Sudden Death برایشان به حساب می آید . این بدان معنی است که اگر هر کدام از اعضای تیم کشته شود دیگر قادر به respawn نخواهد بود .
در این Mode بعد از مردن , آیتم های Craft شده ی شما منتقل خواهد شد (از بین نخواهد رفت) . همین عامل باعث می شود تا شما بهترین برنامه برای استفاده از آیتم های Craft شده ی خود را داشته باشید . مطمئن باشید اینکار بهترین راه برای بهره برداری شما از آیتم هایتان است .

بخش Survivors , بخش بسیار بی رحمی است ! در هر Match هیچ respawn ـی وجود ندارد .بخش Survivors شامل 7 راند می شود . هر تیمی که 4 راند را پیروز شود , پیروز آن Match خواهد بود . به محض شکست خوردن یک تیم , هر دو تیم به Match بعدی منتقل خواهند شد . اینکار تا زمانی انجام می شود که یکی از تیم ها با داشتن بیشترین میزان بُرد , برنده مجموع 7 راند اعلام شود . بسته به تعداد بُرد های هر تیم این بخش ممکن است 7 راند طول بکشد یا در 4 راند به پایان برسد . در این Mode هیچ کدام از آیتم های Craft شده ی شما به Match بعدی منتقل نخواهد شد . پس مطمئن شوید از تمام آیتم هایی که Craft کرده اید استفاده می کنید . همچنین آیتم های Craft شده شما بعد از مُردن از بین نخواهند رفت .

توانایی شما در مخفی کاری , همکاری تیمی و Crafting ؛ در بقای تیم ـتان به شما کمک خواهند کرد . اگر می خواهید با موفقیت , تیم خود را زنده نگه دارید تیم شما باید در هر کدام از موارد اصلی گفته شده در هر Mode ماهرانه عمل کند .

مود های اضافه شده به مرور زمان :

Interrogation

* با تشکر از ZのMBiE

خب دیدم زمان زیادی به عرضه این عنوان شکوهمند نبوده و کسانی که روی Ps3 از جمله خودم معتاد این بازی بودند و جز مولتی پلیر اون دست به هیچ بازی ای نمیزدند بسیار منتظر این بازی هستند خصوصا اینکه تمامی DLC ها و اضافاتی که به مرور زمان برای بازی اومده همه

PsN Id :

Im_AhN

آخرین ویرایش:
دقیقا همینطوره..لدتی که تو اسنایب کردن هست تو هیچ سلاحی نیست..خدا شاهده یه بار 11 تا هدشات تو یه بازی داشتم اینقدرم لذت بردم که تمامی نداشت ولی همیشه اینطور نیست ..خیلی سخته و اعصاب خورد کنی هم زیاد داره....تیمت خوب نباشه تبدیل به فاجعه میشه اسنایپ کردن برات.
ولی در کل قوی ترین سلاح پینگ تایم شماست..سلاحی قوی تر از پینگ تایم پایین وجود نداره..پینگ به صورت ثابت و واقعی رو 50 باشه تو سرور بازی با هر سلاحی بدن دستت راحت ادم میتونی بکشی.

دقیقا همینطوره..لدتی که تو اسنایب کردن هست تو هیچ سلاحی نیست..خدا شاهده یه بار 11 تا هدشات تو یه بازی داشتم اینقدرم لذت بردم که تمامی نداشت ولی همیشه اینطور نیست ..خیلی سخته و اعصاب خورد کنی هم زیاد داره....تیمت خوب نباشه تبدیل به فاجعه میشه اسنایپ کردن برات.
ولی در کل قوی ترین سلاح پینگ تایم شماست..سلاحی قوی تر از پینگ تایم پایین وجود نداره..پینگ به صورت ثابت و واقعی رو 50 باشه تو سرور بازی با هر سلاحی بدن دستت راحت ادم میتونی بکشی.

ایول داداش الخق عین خودمی منم فقط tlu بخاطر اسنایپرش دوس داشتم کلا اونموقع من بازی می کردم تو زمین لیک ساید سر ها رو پشت کاور میزدم :))

سلام
قبلا قول داده بودم یک کلیپ دیگه هم بذارم از بازی های جدیدتر...و حالا هم آماده شد ...تقریبا 80 درصدش مال این چند هفته قبل هست اما از چند ماه قبل هم داخلش هست (اونایی که hawk-eye دارم مال چند ماه قبل هست )
و اینکه اون 170 گیگ ویدئو رو هم delete کردم راحت شدم :d ps4 روحش تازه شد :d
خب اینم کلیپ , امیدوارم خوشتون بیاد...
The Last of Us Remastered : Multiplayer
این رو هم دانلود کنید بهتره, نمیدونم چرا کند میشه /:) آپارات باید بذاره ویدئو با کیفیت بالاتر آپلود کنیم...

سلام
قبلا قول داده بودم یک کلیپ دیگه هم بذارم از بازی های جدیدتر...و حالا هم آماده شد ...تقریبا 80 درصدش مال این چند هفته قبل هست اما از چند ماه قبل هم داخلش هست (اونایی که hawk-eye دارم مال چند ماه قبل هست )
و اینکه اون 170 گیگ ویدئو رو هم delete کردم راحت شدم :d ps4 روحش تازه شد :d
خب اینم کلیپ , امیدوارم خوشتون بیاد...
The Last of Us Remastered : Multiplayer
این رو هم دانلود کنید بهتره, نمیدونم چرا کند میشه /:) آپارات باید بذاره ویدئو با کیفیت بالاتر آپلود کنیم...

https://www.youtube.com/watch?v=LwZHxvDT3g4

سلام محمد :bighug: چطوری؟ :d نمیدونستم توی ps4 هم last رو بازی میکنی :d خب بگو add کنمت تو اکانت جدیدم :d این همه من و تو و پارسا با هم killzone mercenary زدیم :d (milad_uncharted)
کامل دیدمش عالی بود :d آهنگش هم خیلی خوب بود :d اون تیکه که از دور headshot میکنی عالیه =)) منم یک مدت bow میگرفتم خیلی خوبه :d
حتما الان add میکنمت :d

Psn ID: mohsen2298 viber,line,telgram,whatsap: 09355738724
سلام دوستای عزیزم
همونطور که تو پستای قبلی گفتم من همه پرک ها و سلاح ها رو خریدم،واسه همین گفتم شاید بد نباشه
به کسایی که تصمیم خرید دارن اطلاعات بدم..
اول از همه اینکه قبل از خریدن سلاح یا پرک ها درست تحقیق کنید که بدونید به چه دردی میخورن.
بعضی از سلاح ها در یک باندل یا همون مجموعه هم عرضه میشن، یعنی مثلا شما میتونید تاکتیکال شاتگان رو
به تنهایی بخرید 1 دلار،، ولی اگر مجموعه tactical weapons رو بخرید،، توش 4 تا سلاح داره به قیمت
3 دلار،که همین شاتگان رو هم توش داره،،،، برای پرک ها و ماسکها و کلاه ها هم همینطوره.پس قبل از خرید
باندل ها رو هم چک کنید،شاید بدردتون بخوره.
توی همه ی پرک هایی که من خریدم فقط از دو سه تاش استفاده میکنم:
1....یکیش scavenger هست که عکسه کلاغ داره، و توی همه ی loadout هام برش میدارم،چون واقعا خوبه
این پرک میزانه تیرهایی که بعد از کشتنه دشمن بهت میرسه رو دوبرابر میکنه(البته اگه لوله دوعش رو بردارید)
و چون ما همیشه مشکله کمبود تیر برای سلاحه بزرگمون رو داریم واقع عالیه،، من که دیگه تیرام تموم نمیشه،
2.....یکیش هم damage marker هست،به درد کسایی مثله من میخوره که یادمون میره حریف رو مارک کنیم
اگه این پرکو بردارید ، با هر کوچکترین صدمه ای که به حریف بزنید(چه با مشت،چه با تفنگ،چه با بمب یا مولوتوو)
دشمنتون به صورت اتوماتیک مارک میشه، و با انتخاب لوله دوعه این پرک مقدار پارتی که از مارک کردنه دشمن جایزه
میگیرید هم دو برابر میشه،همونطور که میدونید به صورت استاندارد شما با هر مارک کردن 15 عدد پارت جایزه میگیرید.
3...awarness,دقت کردید وقتی یه دشمن نزدیکه شماست، اسمش به رنگه قرمز بالای سرش نوشته میشه و شما
میبینیدش..این پرک زمانه نمایش اسمه دشمن بالای سرش رو دو برابر میکنه،، همینطور فاصله رو هم دوبرابر میکنه،مثلا اگه
شما باید 5 متریه یه دشمن باشید که کامپیوتر اسمش رو(در واقع جاش رو با این کار به شما میگه) به شما نشون بده،با این
پرک شما اگه در 10 متریه دشمن هم باشید اسمشون رو بالای سرشون نشون میده،، خیلی خوبه برای اینکه بفهمید کسی نزدیکتونه
4..lethal efficienity,,، وقتی یه دشمن downشده(افتاده زمین)، اگه شما برید نزدیکش و دکمه ی مثلث رو بزنید،اون دشمن رو با
یه فیگوره خاصی میکشیدش،که به این کار special exceution میگن...این کار به شما 75 عدد پارته بیشتری نسبت به کشتن معمولی میده(یعنی
مثلا حالتی که وقتی دشمن افتاده رو زمین شما با تفنگ چند بار دیگه بهش شلیک کنید تا بمیره،که این حالت امتیازه اضافی نداره،، فقط امتیازه انداختن و کشتن رو میگیرید)
Special excution یه ایراده بزرگ داره و اینه که موقعی که دارید این کارو میکنید هیچ دفاعی نداریدو اینکار یخرده زمانبره و دشمن اگه ببیندتون،راحت میکشدتون
حالا با این پرک کاراکتره شما موقع این کار سرشو میگیره پایین که در تیررس نباشه و سه سوته گردنه حریفو میشکونه و میتونید از مهلکه فرار کنید.
در مورده سلاح ها و لوازم جانبی تو پست بعدی میگم براتون
3

- - -ویرایش - - -

دوستای عزیز دو تا بازی دارم برای فروش یا تعویض کسی اگه خواست پیام بده
Assassin creed unity
Infamous seccond son
Line,viber,telgram,whatsapp:09355738724

- - -ویرایش - - -

دوستای عزیز دوتا بازی ps4 دارم برای فروش یا تعویض
Assassin creed unity
Infamous2 seccond son

اگه خواستید پیام بدید،،،، وایبر،لاین، واتساپ،تلگرام
09355738724

من چرا نمیتونم الان بازی کنم؟:| 3 روز هست یک دست هم بازی نکردم داره اعصابم رو خرد میکنه ~x( :d
از کاهش پینگ هم استفاده نمیکنم....

uqi2d98gutx5bcas9p3f.jpg

....
فکر کنم مشکل از 8.8.4.4 باشه error میده ... برم با opendns بزنم ببینم چی میشه.....

zf0sdy4qzgwn9oy5gspy.jpg

- - -ویرایش - - -

نمیشه ~x(~x(~x( یکی یک راهی چیزی بگه این چند وقت خیلی اذیت میکنه......

آخرین ویرایش:
دوستان بازم انگار مشکل پیدا کرده من هر کاری کردم 2 روزه فقط تونستم چند دست بازی کنم اصلا پلیر پیدا نمیکنه دیگه DNS هم جواب نمیده.

این چند روز connect میشد ولی پیدا نمیکرد , تا عصر امروز connect میشد باز هم , به بقیه میشد join شد هر چند دقیقه یکبار, ولی start نمیکرد یا اگه برای بقیه تو Search پیدا میکرد برای من نشون نمیداد.... الان هم کلا connect نمیشه :bighug: :d
کی میشه بزنم مانیتور رو بشکنم نمیدونم :bighug::d
ویرایش:
کانکت شد :d برم ببینم search گیر میاره یا نه 8-|

آخرین ویرایش:
دوستان من برای اولین بار خواستم مولتی رو امتحان کنم،وقتی مپ پک دانلود شداین نوار سر همینجا گیر میکنه!حدود یک ساعت هم صبر کردم ولی جواب نداد!چند بار دیگه هم امتحان کردم ولی بازم نشد و سر همینجا گیرمیکنه.
چاره چیست:d؟

دوستان من برای اولین بار خواستم مولتی رو امتحان کنم،وقتی مپ پک دانلود شداین نوار سر همینجا گیر میکنه!حدود یک ساعت هم صبر کردم ولی جواب نداد!چند بار دیگه هم امتحان کردم ولی بازم نشد و سر همینجا گیرمیکنه.

دقیقا این سوال منم هست. من نتم از شرکت اسیاتک. 5،6 ماه پیش راحت با همین نت میتونستم مولتی بازی کنم ولی الان اینجوری شده. از دوستام هم میپرسم میگن از نتته. در حالی که قبلا راحت با همین نت بازی میکردم. مشکل از کجاست واقعا؟

دقیقا این سوال منم هست. من نتم از شرکت اسیاتک. 5،6 ماه پیش راحت با همین نت میتونستم مولتی بازی کنم ولی الان اینجوری شده. از دوستام هم میپرسم میگن از نتته. در حالی که قبلا راحت با همین نت بازی میکردم. مشکل از کجاست واقعا؟
منم نت ام آسیا تک فقط روز اول که خواستم بازی کنم اینطوری بود و دیگه اصلا اینطوری نشد یه بار DNS رو عوض کنین شاید درست شد.

سلام محمد :bighug: چطوری؟ :d نمیدونستم توی ps4 هم last رو بازی میکنی :d خب بگو add کنمت تو اکانت جدیدم :d این همه من و تو و پارسا با هم killzone mercenary زدیم :d (milad_uncharted)
کامل دیدمش عالی بود :d آهنگش هم خیلی خوب بود :d اون تیکه که از دور headshot میکنی عالیه =)) منم یک مدت bow میگرفتم خیلی خوبه :d
حتما الان add میکنمت :d
سلام میلاد خان چطوری این فیلم مال خیلی وقت پیشه که تازه بازی اومئه بود برای ps4:d
حتما ادد کن من یادم میره

- - -ویرایش - - -

این قسمت مال اپدیت ها و تغییرات مولتیه بازیه که هر چند وقت یه بار پیش میاد
درواقع تو این نقطه داره اپدیت میکنه نه کانکت اگه میتونی با نت های دیگه امتحان کن یه بار وصل شه دیگه سریع رد میشه
ربطی به DNS و اینا هم نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or