PlayStation The Last Of Us Remastered | PSN

The-Last-of-Us-Remastered-on-PS4-Won-t-Get-Co-Op-DLC-Will-Include-Grounded-Bundle.jpg

*یک دهه پس از شیوع ویروس/قارچ , جهان به دنیایی بی رحم تبدیل شد . در دو گروه قابل انتخاب در بازی TLOU شما انتخاب می کنید به گروه Hunters بپیوندید یا به گروه Fireflies . شما در یکی از دو گروه ذکر شده در قالب یک گروه از بازماندگان کار خود را آغاز کرده و باید برای بقا و رشد خود و گروهتان تلاش کنید .

برای اینکه به زنده ماندن و رشد گروه خود کمک کنید , به منابع و تجهیزات نیاز دارید . شما منابع را با مبارزه کردن در تیمی که انتخاب کرده اید (Hunters یا Fireflies) در هر یک از Mode های بازی (Supply Raid یا Survivors) بدست می آورید . هدف شما در هر مبارزه زنده نگه داشتن گروهتان به مدت 12 هفته می باشد .
شما با توجه به این که هر Match را چگونه به پایان می رسانید , قادر به افزایش میزان دریافت منابع و تجهیزات هستید . هر Match که شما بازی می کنید شامل یک روز می شود . تمام قطعات و تجهیزاتی که شما در هر Match بوسیله ی kills, assists, revives و crafting بدست می آورید ؛ در انتهای هر Match به منابع تحت اختیار گروه شما تبدیل می شود . همچنین علاوه بر موارد بالا , هنگامی که هر یک از دشمنان کشته می شوند تجهیزاتی که از آنها به جا می ماند توسط شما قابل برداشته شدن است .
تمرکز اصلی بخش تیمی مولتی پلیر بازی TLOU ، تلاش برای بقا است . اگر شما موفق شوید 12 هفته زنده بمانید ، بر اساس گروهی که انتخاب کرده اید آیتم های جدید شخصی سازی (Costume) برای کرکتر خود باز می کنید ( براساس hامتیاز های جمع آوری شده )

مودها :
*بخش مولتی پلیر the Last of Us شامل دو Mode می شود : Supply Raid و Survivors . هر دو Mode چلنج های منحصر به فردی را به منظور بقا و پیشروی تیم ـتان پیش روی شما قرار می دهد . هر Match , از دو Mode گفته شده, یک روز به حساب می آید . هر Match می تواند تا 8 بازیکن را شامل شود ( 4 نفر در هر تیم) .
در بخش Supply Raid , شما به یکی از دو گروه Hunters یا Fireflies ملحق شده و برای جمع آوری منابع و تجهیزات موجود در محیط تلاش کرده تا تیم خود را زنده نگه دارید . هر تیم به صورت مشترک دارای 20 جان است [تعداد دفعاتی که کل اعضای تیم می تونن بمیرن]. هر تیمی که مجموع مرگ های اعضای گروهش به حد گفته شده برسد , Match در حال بازی به عنوان Sudden Death برایشان به حساب می آید . این بدان معنی است که اگر هر کدام از اعضای تیم کشته شود دیگر قادر به respawn نخواهد بود .
در این Mode بعد از مردن , آیتم های Craft شده ی شما منتقل خواهد شد (از بین نخواهد رفت) . همین عامل باعث می شود تا شما بهترین برنامه برای استفاده از آیتم های Craft شده ی خود را داشته باشید . مطمئن باشید اینکار بهترین راه برای بهره برداری شما از آیتم هایتان است .

بخش Survivors , بخش بسیار بی رحمی است ! در هر Match هیچ respawn ـی وجود ندارد .بخش Survivors شامل 7 راند می شود . هر تیمی که 4 راند را پیروز شود , پیروز آن Match خواهد بود . به محض شکست خوردن یک تیم , هر دو تیم به Match بعدی منتقل خواهند شد . اینکار تا زمانی انجام می شود که یکی از تیم ها با داشتن بیشترین میزان بُرد , برنده مجموع 7 راند اعلام شود . بسته به تعداد بُرد های هر تیم این بخش ممکن است 7 راند طول بکشد یا در 4 راند به پایان برسد . در این Mode هیچ کدام از آیتم های Craft شده ی شما به Match بعدی منتقل نخواهد شد . پس مطمئن شوید از تمام آیتم هایی که Craft کرده اید استفاده می کنید . همچنین آیتم های Craft شده شما بعد از مُردن از بین نخواهند رفت .

توانایی شما در مخفی کاری , همکاری تیمی و Crafting ؛ در بقای تیم ـتان به شما کمک خواهند کرد . اگر می خواهید با موفقیت , تیم خود را زنده نگه دارید تیم شما باید در هر کدام از موارد اصلی گفته شده در هر Mode ماهرانه عمل کند .

مود های اضافه شده به مرور زمان :

Interrogation

* با تشکر از ZのMBiE

خب دیدم زمان زیادی به عرضه این عنوان شکوهمند نبوده و کسانی که روی Ps3 از جمله خودم معتاد این بازی بودند و جز مولتی پلیر اون دست به هیچ بازی ای نمیزدند بسیار منتظر این بازی هستند خصوصا اینکه تمامی DLC ها و اضافاتی که به مرور زمان برای بازی اومده همه

PsN Id :

Im_AhN

آخرین ویرایش:
میگم چون من هر روز بازی میکردم هیچ اتفاقی نمیافتاد نمیدونم امروز چرا اینجوری شد!
پس ب نظر شما مشکل از اینترنته منه یا سرور خود بازی!ب نظرت صبر کنم درس میشه!

همین الان بازی رو تموم کردم به همراه dlc
نظرم:
بازی گاهی من رو به یاد half life مینداخت و این واسم خیلی شیرین بود.مخفی کاری و اکشن به حدی خوب بود که حد نداشت.داستان و اتمسفر هم عالی بود.
اما در مورد left behind

تازه اون شاهکاری که همه میگفتن رو درک کردم.در طول خود بازی این حس رو نداشتم و همش برام سوال بود که ایا واقعا این بازی شاهکاری که همه میگفتن هست؟حتما هست .
ولی در هنگام left behind تازه به عظمت ناتی داگ و این بازی پی بردم.قسم میخورم تا حالا همین چیزی رو تجربه نکرده بودم.بعد از تجربه ی left behind حس کردم بعد از سال ها یک بازی درست و حسابی بازی کردم.left behind پر از هیجان و احساس بود.لعنتی با روان ادم بازی میکرد.اون جک ها ، اون skull که پیشگویی میکرد.حتی گیم پلی بهتر شده بود.درگیری کلیکرها با سرباز ها که ما باعثش میشدیم.
واسه من

این بازی بدون left behind هرگز یک شاهکار نمیشد.خدا پدر و مادر سازنده هاش رو میامرزه.دمشون گرم.این بهترین چیزی بود که من میتونستم با یک کنسول خانگی انجام بدم.واقعا لذت بردم
..........
..........
:-b
الان فهمیدم که تاپیک رو اشتباه اومدم و اینجا مربوط به مولتی پلیر هست.شرمنده:d
......
...
اون صحنه ی رقص الی و رایلی،این اهنگش هست.دانلود کنید به یاد اونا
i got you ba.be by etta james
.
مدت طولانی بود که به یک تنوع نیاز داشتم تا دوباره به دنیای گیم علاقه مند بشم.left behind این کارو واسم کرد.
احساسات رایلی و الی هم بسیار زیبا و دلنشین بود.
بازم میگم ، خدا پدر و مادر سازنده ها رو میامرزه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه سوالی دارم
چرا وقتی میخوام مولتی این بازی رو بزنم تو صفحه کانکتینگ گیر میکنه؟
مپ پک رو هم دانلود کردم و اینترنتم هم اسیاتک ۲ مگابیته. موقع تست کانکشن تنظیمات کنسول هم nat type 2 مینویسه. چیکار کنم که مشکل حل بشه و بتونم مولتی این بازی رو تجربه کنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

اصلا فکرش و نمیکردم انقدر تو مولتیش نوب باشم! یعنی بلااستثنا هر مسابقه ایی زدم کلا تو هر دو گروه آخرین نفر شدم:(
دوستان آموزشهای اولیه رو لطف میکنید بگید؟ مثلا من چجور راه برم تو رادار دشمن متوجه حضور من میشه همین که دایره بزنم بشینم راه برم دیگه منو نمیبینه یا نه باید کلا وایسم حرکتی نکنم تا منو نبینه؟!

بعد من 3تا چهارتا تیر میزنم آقا هیچیش نمیشه همچین که از پشت کاور بلندمیشم یه تیر بم میزنن میرم به رحمت خدا!

خلاصه بد جور از بین رفتم!
اگر بدوی،تیر بزنی،کتک بزنی دیده میشی، البته منم low level هستم:d ولی این اصول رو باید رعایت کنی:
اولین اصل اینه که تو فاصله نسبتاً نزدیک با یارات باشی. خیلی باید با فکر بری جلو و مثل عقاب تیزبین باشی:d ، سعی کنی تا میتوی جعبه ابزار رو باز کنی و ایتم بسازی ، نقاط حساس باید موتولف،دودزا و بمب استفاده کنی تو نقطه های حیاتی بمب کار بذاری.
کلا که مولتیش عالیه:x

من که همین امروز اولین بازی انلاینمو با این شروع کردم... راستش خوشم اومد ولی واقعا نووب بودم!!
دوستان منو اد کنین... لطفا یکمم استراتژی های خوب بگین. بقول دوستمون 10 تا تیر میزنم به حریف. اون نمیمیره. بر میگرده 1 تیر میزنه میمیرم!

این علامت پریز برق آخر سر حسرت مولتی این بازی رو به دلِ من می ذاره
:(
اینترنتم 512 مخابراته با پینگ 120 هم وصل شدم باز اون علامت قطعی اتصال میاد
برم 1 مگ کنم درست میشه به نظرتون؟

این علامت پریز برق آخر سر حسرت مولتی این بازی رو به دلِ من می ذاره
:(
اینترنتم 512 مخابراته با پینگ 120 هم وصل شدم باز اون علامت قطعی اتصال میاد
برم 1 مگ کنم درست میشه به نظرتون؟

2 مگ بگیر خیالتو راحت کن
من که همین امروز اولین بازی انلاینمو با این شروع کردم... راستش خوشم اومد ولی واقعا نووب بودم!!
دوستان منو اد کنین... لطفا یکمم استراتژی های خوب بگین. بقول دوستمون 10 تا تیر میزنم به حریف. اون نمیمیره. بر میگرده 1 تیر میزنه میمیرم!

یاد میگیری
از زمان ps3 ما داریم میریم ، هنوز هم خیلی ترفند ها مونده که یاد بگیریم

دوستان گیمر منم اولین تجربه آنلاین بازی رو با این بازی شروع کردم واقعا عالی بود اگه مشکل اتصال دارید اینترنت محدود بگیرید با سرعت 700 KB در ثانیه راضیتون میکنه

اگه کسی پایه boosting هست خبر بده .یا منو ادد کنه

درصد ریسک رو کجا نوشته ؟
من وقتی factions mp رو میزنم میره تو قسمتی که باید سه نوع بازی رو انتخاب کنیم .
کجاش درصد رو زده؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or