PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
خوب شفاف سازی کرد ، همون اول مثل آدم بیاد بگه ، چون هیچ جوره با عقل جور در نمیومد :D

من که هر چی لازم بود از بازی دیدم ! فقط یه رلیز دیت بدن ، من کلا هر چی مربوط به دلسته بزارم تو لیست سیاه

خوب شفاف سازی کرد ، همون اول مثل آدم بیاد بگه ، چون هیچ جوره با عقل جور در نمیومد :D

من که هر چی لازم بود از بازی دیدم ! فقط یه رلیز دیت بدن ، من کلا هر چی مربوط به دلسته بزارم تو لیست سیاه
گفتم که منظورش بقیه بازیا هم هستن:p

گفتم که منظورش بقیه بازیا هم هستن:p
البته منظورش اینه چیزای غیر از گیم پلی هم شامل میشه این 3 ساعت. نه اینکه در مورد بقیه بازی ها هم ممکنه باشه
من که نمایش های نزدیک زمان عرضه رو نمیبینم کلا! نه فیلم نه بازی. اسپویل میکنن یه چیزایی رو اکثر وقت ها

• Like
Reactions: JohnnySilverhand
امیدوارم دیگه لست نیمه جهان باز نشه
دیگه حالم از هرچی بازی جهان باز نیمه جهان باز تو مپ گشتن و لوت کردن این دلقک بازیا بهم میخوره یه بازی a به b بسازید با ۱۰ ساعت گیم پلی ولی ماندگار و لحظه به لحظه هیجان رسما این نسل عامل استفراغ شده این حجم از بازی جهان باز و نیمه جهان باز هنوزم معتقدم لباس جهان باز بودن فقط و فقط برای GTA بود و بس حتی RDR هم اگر خطی بود صد برابر ارزشمند تر میشد!
نسل بعد احتمالا دیگه چیزی به نام بازی خطی وجود نداشته باشه و باید ۴۰ بار تو هر بازی دور خودت بچرخی و خوشحال باشی بازی فلان ۲۰۰ ساعت گیم پلی داره ۵۰ ساعت گیم پلی داره و ... :-&

امیدوارم دیگه لست نیمه جهان باز نشه
دیگه حالم از هرچی بازی جهان باز نیمه جهان باز تو مپ گشتن و لوت کردن این دلقک بازیا بهم میخوره یه بازی a به b بسازید با ۱۰ ساعت گیم پلی ولی ماندگار و لحظه به لحظه هیجان رسما این نسل عامل استفراغ شده این حجم از بازی جهان باز و نیمه جهان باز هنوزم معتقدم لباس جهان باز بودن فقط و فقط برای GTA بود و بس حتی RDR هم اگر خطی بود صد برابر ارزشمند تر میشد!
نسل بعد احتمالا دیگه چیزی به نام بازی خطی وجود نداشته باشه و باید ۴۰ بار تو هر بازی دور خودت بچرخی و خوشحال باشی بازی فلان ۲۰۰ ساعت گیم پلی داره ۵۰ ساعت گیم پلی داره و ... :-&
از همون سه سال پیش بارها و بارها تایید کردن دنبال چنین چیزایی نیستن اصن، ولی بازم چند وقت یه بار یکی پیدا میشه بگه نکنه اپن ورلد بشه بازی و ... بنده خداها موندن با چه زبونی بگن دیگه :))

[
"It's still very much a linear experience, but the levels are a bit wider than the first game,"

/QUOTE]

دوستان هیچ خبر رسمی از نمایش گیم پلی یا تاریخ انتشار یا نسخه آنلاین نیست . و همش حدس و گمان ولی باید دید سونی تو کدوم مراسم از پارت۲ اطلاعات میده

1 ✍2مهر در ایونت رسانه ای سونی
2 ✍روز شیوع outbreakday
3 ✍11مهر در مادرید
چرا پواروییش می‌کنی ؟؟؟؟؟

اونت رسانی سونی کجا بود؟

116912

تو مادرید هم تایید کردن بازی حضور داره!

اگر از بتای انلاین بازی رونمایی شد اصلا طرفش نردید اگر میخوایین تجربه سینگل پلی براتون یه چیز یونیک باشه
واسه UC4 اشتباه کردم بتاشو بازی کردم دیگه مکانیک طناب زدن و کلا گیم پلی تو سینگل پلیر واسم شناخته شده بود

• Like
Reactions: saeed_sg
اگر از بتای انلاین بازی رونمایی شد اصلا طرفش نردید اگر میخوایین تجربه سینگل پلی براتون یه چیز یونیک باشه
واسه UC4 اشتباه کردم بتاشو بازی کردم دیگه مکانیک طناب زدن و کلا گیم پلی تو سینگل پلیر واسم شناخته شده بود
عزیز مولتی یه چیزه سینگل یچی دیگه چه ربطی دارن تازه tlou مولتیش تفاوت هایی با سینگلش داره و این نسخه هم صد در صد همونجوریه

خسته شدم از اخبار و شایعه های الکی این بازی! یعنی ناشرها و سازنده ها با مخفی کاریاشون نسل به نسل دارن مسخره تر از قبل میشن انش درآوردن قدیما بدون هیچ سر و صدایی یه تیزر میدادن هایپ میکردن بعدش یه تریلر ولی الان چی؟
ملت: نمایش بعدی کیه؟
سازنده:......... یک ماه بعد .................... چند ماه بعد................... و آخرش نمایش خصوصی خب که چی؟! اسم بازی به اندازه کافی گنده هست واقعا لازم نیست با این کارا خودشون خاص نشون بدن!

اینکه اشتباه چیپ و ضایعی بوده توش شکی نیست... ولی من حدس میزنم تا قبل از این شروع شدن این مادرید گیمز ویک، تریلر جدید رو دیده باشیم. :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or