PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
انتشار یک تصویر عجیب از نیل دراکمن در توییتر

The Last of Us Part II Director shares a strange image on Twitter
عکس رو حداقل بزار :D

عجیب که نیس ، شرح فایر فلایهاس ، همینجوری داشته قدم میزده چشش افتاده گفته یه عکس بگیرمو توییت کنم با یه قصیده . نیل توی زندگی واقعیشم خیلی ریزبینه و قدم زیاد میزنه :D

هیچ نکته ای خود توییتر نداره فکرتونو مشغولش نکنید .
TLOU تحت الشعاع زندگیش قرار گرفته ، حتی مواد غذایی خونش هم جوری خریداری میکنه که تداعی گر کلیکرو بازی باشه ، خیلی نگرانشم :D . نویسنده و کارگردان یعنی این . خیلیا شاید مسخره کنن چرا از درو دیوار عکس میگیره و معنی این کاراش چیه ، نیل الان به درجه ای از عرفانیت رسیده که تجزیه و تحلیل بازیشو هر جائو مکانی میتونه انجام بده . نیاز به ورق نداره و نگاهش قلمو کاغذه .

نیل امروز رفته دیزنی الان برگشته چسبیده به کار ، انبوهِ پوشش گیاهیو درختان سربه فلک کشیده بماند ، زرافه هم جدا از مشخص بودنش در بازی ، خیلی خاص برا نیلو الی و طرفداران بیشمارشه . انقده خاصه که امضای بازیه .

اینو دیروز برا نیل فرستادم ، به کارگاه گفتم بزنه سریعتر که با توییت خودش هم سنخیت داشته باشه ، کار خوشگل میتونستم براش بفرستم ولی گفتم کلا نیل تو این فازای تندیس نیس ، همینکه بدونه گیمرای ایرانی چقدر دوسش دارن کفایت میکنه .

اینو دیروز برا نیل فرستادم ، به کارگاه گفتم بزنه سریعتر که با توییت خودش هم سنخیت داشته باشه ، کار خوشگل میتونستم براش بفرستم ولی گفتم کلا نیل تو این فازای تندیس نیس ، همینکه بدونه گیمرای ایرانی چقدر دوسش دارن کفایت میکنه .

چه نازه این . :x:x

• Like
Reactions: amirone
مگه سخته زیر نویس انگلبسیش؟؟؟
خیلی خوبه که
حالا اینجا کی گفت انگلیسیش سخته؟:|
دوستمون درمورد زیرنویس فارسی گفتن که اگه کسی انگلیسیش خوب نیست باز از داستان بازی سردربیاره خیلیا هستن زبانشون خوب نیست ولی دوس دارن از داستان بازی موردعلاقشون سردربیارن دلیلی نمیشه جناب انگلیسیش خوبه ماله همه هم خوب باشه:|

نمیدونم گفته شده یا نه اما درست بعد از معرفی بازی توی PSX نیل دراکمن گفت مدلسازی الی و انیمیشن ها بهترین و پیچیده ترین بین تمام استودیو های داخلی سونی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or