PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
دوستان متن آهنگی که الی داشت میخوند در تریلر

خواهشا اگر میشه کامل بخونیدش فکر کنم جواب سوالاتتون رو بده خودم یه چیزهایی از متن شعرش پیدا کردم!

اسم شعر: through the valley اثر : Shawn James

اگه غلط تایپی داشت به دلیل اینکه تایپ کردم کپی نکردم.

فقط اینکه احساس میکنم این شعر داره داستان بازی رو توصیف میکنه. شعر طولانی تره ولی اون قسمتی که الی خوند رو میزارم

Walk through the valley of shadow of the death

I fear no evil because I'm blind to it all

My mind and my gun they comfort me

Because I know I'll kill my enemies when they come

Surely goodness and mercy will follow me all the days of my life

And I will dwell on this earth for evermore

I walk beside the still waters and they restore my soul

But I can't walk on the path of the right because I'm wrong

حالا نکاتش:

Because I know I'll kill my enemies when they come
اینجا رسما داره نشون ميده با خواسته خودش داره دشمناش رو میکشه احتمالا بحث انتقام وسطه داستانه بازیه! دقیقا همین جمله رو که ميگه تو تریلر خون از صورتش مباد پایین فکر کنم neil druckmann اینجا میخواد نشون بده که دشمنان الی قربانیش میشن!
Surely goodness and mercy will follow me all the days of my life
داره ميگه یه خوبی و بخشش در تمام روز های زندگی الی در بازی دنبالش میکنه دقیقا در این لحظه تریلر جول در حاله ای از نور داره از در وارد میشه. خوب اینجا به نظرم بودن جول رو نشون ميده چون اولا خودش داره ميگه در تمام روزهای زندگیش دنبالشه توجه کنید تو قسمت اول این الی بود که دنبال جول بود حالا برعکس و فکر کنم جول داره مثل پدر به الی گوشزد میکنه که از خوی انسانیش فاصله نگیره چون متن شعر اشاره به بخشش و خوبی جول میکنه و در متن های قبل که گفتم الی دنبال انتقامه قیافش هم خیلی وحشیه. خوب اگه جول زنده نباشه نميتونه همش الی رو دنبال کنه مگه اینکه بازی پیش بره به سمت توهمات و خیالات الی که تخیلی میشه.
But I can't walk on the path of right because I'm wrong
اینجا رو تو تریلر 2 بار ميخونه با حالتی خسته و جوری که انگار داره خودشو سرزنش میکنه. چون داره ميگه نميتونه تو مسیر درستی قرار بگیره چون خودش در اشتباهه در این لحظه جول میاد و با حالتی دلسوزانه و نگاهی به الی شونش رو میزاره رو دیوار و میگه چکار میخواهی بکنی؟ این سوال جول نشون ميده که راه و بازی و همه چی بستگی به الی داره این تصمیم الیه نه جول مسیر الیه نه جول
حالا این وسط سوال پیش مباد که جول مرده شاید و در توهمات الیه و الی میخواد انتقام جول رو بگیره و یا چیز دیگر ای که مطرحه اینه که الی داره انتقام چیزی رو میگیره که براش خیلی مهم بوده و جول در این مسیر داره همراهیش میکنه مثلا شاید الی بچه دار شده بوده و بچش به دلیل گروهی از بین رفته.... به این موضوع خیلی تاکید دارم. گوش کرده باشید الی در تریلر میگه دشمنام. ...الی اصلا در نسخه 1 دشمنی نداشت فقط میخاستن از الی استفاده کنند پس چیزی پیش اومده

خوب این بود از تفسیر من نميدونم به طبع دوستان جالب بود یا نه.
فقط یه مساله ای که هست و میخوام بگم اینه که در سایت های مثل reddit یه دفعه یه کاربر خارجی به حرفی میزنه که این حرفش اینقدر مهم قلمداد میشه ..که مثلا یه سایت داخلی که اسمش رو نمیخوام ببرم میاد میگه در فلان سایت فلان کاربر فلان چیز رو از بازی گفته. ...جوری خبر رو مینویسن انگار نظر اونها مهمه خوب انتظار میره از یه سایت داخلی بیشتر به فروم ها و نظرات کاربران ایرانی بیشتر توجه بشه تا نظرات خارجی که اون نظرات رو هم در فروم اینجا یا سایت های دیگر هم میشه براحتی پیدا کرد...چرا باید نظر اونها مهم قلمداد بشه الان مثلا یه کاربری در صفحه قبل 2 تا عکس گذاشت از قسمت اول و دوم در مورد گیتار یاد دادن الی به جول که این موضوع در قسمت 1 حرفش زده شده عکسش رو گذاشت چیز جالبی بود ولی اگه همین و مثلا در فروم های مثل reddit بزارن شاید بشه اخبار سایتهای داخلی بگن به به به کاربر خارجی یه عکس جالبی پیدا کرده....به نظرم بیشتر به نظرات خودمون اهمیت بدیم شاید بهتر بشه نميدونم شاید تعداد نظرات مثلا تو بازیx اتو فروم بازیسنتر یا به سایت داخلی دیگه از تعداد نظرات در reddit هم بیشتر باشه.
داداش عالی بود
من خودم تئوری حاملگی الی رو دارم که طبق یه اتفاقاتی هم بچه و هم فردی که دوست داره رو از دست میده و میره انتقام (که من حس خوبی بهش ندارم ) حالا احتمال میدم
جول هم که همیشه کنار الی بوده و ازش مراقبت میکنه ممکن اتفاقی براش بیوفته و دروغ جول رو نفهمه

من پنل بازی رو بعد کنفرانس الان دیدم و یه جای مصاحبه جالب. درست همونجایی که بابک هم اشاره کرد و تروی بیکر در مورد اون one night live داشت صحبت میکرد. اینکه اونجا صحنه گیتار زدن جول و ... رو انجام دادیم تا ببینیم اوضاع چجوریه و احساسمون چیه و اینا و اون صحنه جدا از اتفاقات بازی نیست و فلان که دقیقا تو همین لحظه نیل حرفش رو قطع کرد. :D
خب تا اونجایی که من میدونم هیچ ویدئویی از اون صحنه نیست و اون چند دقیقه فقط برای حاضرین در سالن بوده و حتی نیل از تماشاگرا خواسته بوده عکس و فیلم نگیرن. ولی خب طبق گفته ها:

Ashley+Johnson+Last+One+Night+Live+Reading+Arkc3osG2R0l.jpg

This is Ellie’s room, and she’s listening to music at her desk — perhaps with the Sony Walkman she found a few years earlier. After Joel knocks on her door a few times, she finally takes off her earphones. He tries to make small talk, saying that some of the kids around town found some water guns and that she should join them.
But she doesn’t like water guns and says that she still needs to finish working on the fence. Joel thinks she should take a break.
“What’s up, Joel?” Ellie says, almost cutting him off. She sounds standoffish and maybe a little annoyed that he’s there.
“Nothin,” Joel responds. “Haven’t really spoken in a while, y’know? I thought it’d be nice to catch up.”
ظاهرا صحنه برای 4 سال بعد از اتفاقات بازی اول بوده. الی توی اتاقش بوده و به موسیقی گوش میداده که جول میاد و در رو میزنه. بعد از چند بار در زدن بالاخره الی ایرفون رو از گوشش در میاره. جول سعی میکنه با گفتن اینکه یه سری از بچه ها تفنگ های آبی پیدا کردن بهش این پیشنهاد رو بده که یکم استراحت کنه و بره به جمع اونها ملحق بشه. که الی میگه دوست نداره و باید کار های مربوط به حصار رو تموم کنه. الی از جول میپرسه که چی شده (با یه لحنی که انگار از حضور جول در اتاق راضی نیست) و جول میگه هیچی "یه مدتیه که صحبت نکردیم با خودم گفتم شاید خوب باشه که همدیگه رو ببینیم."
Joel reveals a few more details about his life here: His work includes patrol duty (it’s “relatively calm” outside), and his brother, Tommy, wants him to marry a girl named Esther. She’s funny, Joel says, and she likes to tell him cheesy puns, the same type of joke Ellie is so fond of.
Before Joel repeats one of the jokes back to Ellie, she tells him it’s getting late and that she needs to get up early the next morning. She insists that he leave, but Joel begs her to just give him one more minute. He wants to show her something he found: an acoustic guitar. He started writing a song some time ago, but goes quiet before saying why he stopped. He belts out a somber but celebratory ballad about spending his days with a loved one (most likely referring to Ellie). The song ends with the phrase, “It’s
just you and me.”
جول همچنان سعی میکنه وارد مکالمه با الی بشه. در مورد وظایف گشت زنیش میگه و بعدش در مورد زنی به اسم استر که تامی اصرار داره جول باهاش ازدواج کنه. میگه استر هم دوست داره از جوک هایی برای جول تعریف کنه که الی عاشقشون بود. تا جول میاد یکی از اون جوک ها بازگو کنه الی حرفش رو قطع میکنه و با گفتن اینکه دیگه دیر هست و فردا صبح باید زود پاشم ازش میخواد که اتاق رو ترک کنه. جول ازش خواهش میکنه که یک دقیقه بهش فرصت بده. جول چیزی رو که اخیرا پیدا کرده رو میخواد بهش نشون بده. یک گیتار اکوستیک. میگه که چند وقتیه شروع کرده به آهنگ نوشتن و بعدش سکوت میکنه و نمیگه که چرا ادامه نداده. شروع میکنه یک شعر نسبتا غمناکی رو در وصف عزیزانش و درباره روزهایی که کنار اونها میگذرونه (که احتمالا الیه) بخونه. شعر با عبارت "فقط منو توییم" تموم میشه.
Ellie seems like she’s warming up. She says the song is beautiful. Joel gives her the guitar as a gift, and tells her that he’ll teach her how to play. Before he leaves the room, Ellie asks him what the joke was. It’s a delightfully terrible pun about why you shouldn’t eat a clock (the answer: “It’s time consuming!”). Ellie laughs, saying it’s the worst joke she’s ever heard. After Joel leaves, she strums the guitar until the stage lights turn off.
الی یکم از اون حالت سردش فاصله میگیره و میگه که آهنگ زیبایی بود. جول گیتار رو به الی هدیه میده و میگه بهش یاد میده که چجوری گیتار بزنه. قبل از اینکه جول اتاق رو ترک کنه الی ازش میخواد که جوک رو براش تعریف کنه. جول جوک رو تعریف میکنه و الی میخنده. "بدترین جکیه که تاحالا شنیدم" الی اینو میگه و جول اونجا رو ترک میکنه و درحالی که الی میخواست شروع کنه به گیتار زدن چراغا خاموش میشن.
-------------------------------------------------------------
و البته بعد از تموم شدن صحنه نویسنده رفته از نیل و تروی بیکر در مورد معنی این صحنه پرسیده. اون زمان میگفتن که این صحنه یه جور خداحافظی با شخصیت الی و جول بوده که خب الان مشخص شده سرکار بودیم (بودن! :D). از طرفی وقتی به نیل گفته شده که برداشت از این صحنه اینه که جول و الی در پروسه ترمیم رابطه ـشون پس از اتفاقات نسخه اول هستن و جول احتمالا همچنان تلاش میکنه که اعتماد الی رو دوباره بدست بیاره، نیل کمی محتاطانه جواب داده و سعی کرده در مورد شخصیت ها صحبتی نداشته باشه. با این حساب میشه گفت همین صحنه احتمالا قسمتی از داستان و یا پیش زمینه داستان بازی دوم هست و آنچنان که فکر میکردم بی ربط به این بازی نباشه. :D

به نظر من الی خیلی خیلی بهتر از شاون جیمز through the valley را اجرا می کنه:D
یه مورد جالب رو نیل در مورد خوندن اشلی جانسون گفت تو پنل. میگفت وقتی ازش خواستم یه سمپل بخونه و برام بفرسته خیلی خوب خونده بود. در واقع بیش از حد خوب خونده بوده که مجبور شدن مربی آواز بیارن بهش یاد بده چجوری بدتر بخونه! :D اینی که تو تریلر دیدیم حالت بدتر شدشه. :D

با توجه به اینکه گفته شده این تریلر مربوط به آخر بازی هست و شواهد دیگه ای که صحبت شد، منم حدس میزنم جول کشته شده البته نه ابتدای بازی (یعنی احتمالا ما جول زنده رو تا اواسط یا حتی اواخر بازی کنار الی خواهیم داشت)
احتمالا اتفاقات خیلی خیلی مهمی قبل از مرگ جول اتفاق افتاده باشه برای جول و الی که خدا میدونه چیا هستن:-"
البته بازم اینا همش حدس و گمانه هست و ممکنه ناتی همون رو با یه تئوری دیگه شوکه کنه... خودم هم به شخصه ناراحت میشم که کشته شدن جول واقعا تو بازی اتفاق بیفته البته نه بخاطر جول:D بلکه بخاطر اینکه اصلا حس خوبی ندارم این موضوع رو قبل اومدن بازی فهمیده باشم:-w

به نظر من الی خیلی خیلی بهتر از شاون جیمز through the valley را اجرا می کنه:D
به نظرم هر دوتاشون خیلی خوبن! نسخه ی اصلی رو هم من خیلی خوشم اومده و خیلی گوش دادم:-" (یک دلیلشم اینه طولانی تره:)) بهتره:)) )

---
در مورد داستان...چندتا نکته هست به نظرم...ولی چیزی که گفتن رو میبره زیر سؤال! یا "تنها انتقام" تم بازی رو شامل نمیشه:دی

اول اینکه به نظرم این جایی که الی داره آواز میخونه، باید خونه/پناهگاه یا هرچی که هست باشه! با توجه به 1000 تا پوستری که توی اتاقش داره+ گیتار!(میدونیم که علی عاشق جمع کردن چیز میزه! پس این پوسترا هم ممکنه بخشی از کلکسیونش باشه:-" ) البته ممکنه هرجای دیگه ای هم باشه ولی بعیده:-"

مورد بعدی اینه که دلیل این انتقام رو،ماجرای قبل از این بزن بکشی که اتفاق افتاده هست،قبل منظورم اینه که چند دیقه قبل! یعنی این جسدها وقتی زنده بودن یک غلطی کردن که الی دنبال انتقام میفته:-"(پس با این حساب،این نمایش یا از اواخر بازی نیست! یا انتقام از اوایل بازی شکل نگرفته:-" )
اینکه میگم انتقام از اینجا شکل گرفته به خاطر فشار عصبیی هست که الی اول تریلر داره،لرزش دست و این حرفا! فکر نمیکنم به خاطر هیجان ناشی از این جنگ باشه! (الی الان 5ساله حداقل که جنگیدن رو تجربه کرده! و توی زمستون هم یک اتفاق خیلی وحشتناکی براش افتاده بود اصلا! :-" )

اینکه میگم "انتقام خون" نیست هم به خاطر اینه که اگر این انتقام از چندین لحظه قبل بوده باشه،نمیای برای آروم کردن خودت آهنگ بخونی! اصلا نمیتونی آروم بشی با این فاصله ی کم! ، یا اصلا اگر انتقام از خیلی قبل تر بوده، تو خونه ی خودش چیکار میکنه؟ الان باید در راهه انتقام باشه! نه یکجا بشینه تا اونا بیان و این بکشتشون!:-" (آهنگ همینو میگه البته:)) ، ولی منطقی نیست:دی ، مثل کریتوس...یا هر بنی بشر دیگه ای که به دنبال انتقام بوده باید بری دنبالش! طرف عمرا دوباره بیاد پیشت وقتی بدونه به خون ـش تشنه ای:-" )

هیچی دیگه! در کل حرفم اینه که انتقام خون کسی رو نمیخواد بگیره و ماجرا چیز دیگه ایه! شاید حقیقتی این وسط روشن شده! ، از اول داستان هم دنبال انتقام نیستیم و احتمالا شاهد بخش های دیگه در مورد چیزهای دیگه هم باشیم!:دی

---
البته میشه حرفم رو نقض کرد " اینی که گفتن اینجا از آخرای بازیه فکته" ، "این اتاق میتونه اصلا مال الی نباشه! و فقط توی این راه انتقام شانسی چنین اتاقی پیدا کرد"(امکانش هم کم نیست:-" ) ، و خیلی موارد دیگه:دی

اما خوب...من به نظرم چیزایی که میگم رو میشه به عنوان نظریه ای در نظر گرفت:دی

به عنوان کسی که خودش قدری concept art کار می کند,این concept art از ellie فوق العاده است,طراحی افزایش سن به میزان کم به طوری که واضح باشد و در عین حال عصاره شخصیت از بین نرود کار به شدت سختی است,خصوصا اگر به چهره اش نگاه بکنید بدون دیدن تریلر هم به راحتی می توانید متوجه بشوید که خشمگین تر,جدی تر و سرد تر شده است,حتی به راحتی می شود خستگی را زیر چشم هایش دید
حتی جثه اش هم به قدری دقیق طراحی شده است که حسی می کنی ellie واقعا وجود دارد و اینها از رویش طراحی اش کردند
تنها مشکلی که داشتم با دست هایش بود که هم در این طراحی و هم در تریلر در مقایسه با نسخه اول,ناگهان حالت کاملا مردانه گرفته است,ولی جدای از اینها واقعا عالی است
lmvn_uhcgnekaacbkzjpra6x4zt-650-80.png

یک چیز دیگر هم که خواستم اضافه بکنم این است که این:
rma_shfngq7vjknuwdwlc2kimw-650-80.png

من را یاد این انداخت:
MPW-16872

به نظرم هر دوتاشون خیلی خوبن! نسخه ی اصلی رو هم من خیلی خوشم اومده و خیلی گوش دادم:-" (یک دلیلشم اینه طولانی تره:)) بهتره:)) )

---
در مورد داستان...چندتا نکته هست به نظرم...ولی چیزی که گفتن رو میبره زیر سؤال! یا "تنها انتقام" تم بازی رو شامل نمیشه:D

اول اینکه به نظرم این جایی که الی داره آواز میخونه، باید خونه/پناهگاه یا هرچی که هست باشه! با توجه به 1000 تا پوستری که توی اتاقش داره+ گیتار!(میدونیم که علی عاشق جمع کردن چیز میزه! پس این پوسترا هم ممکنه بخشی از کلکسیونش باشه:-" ) البته ممکنه هرجای دیگه ای هم باشه ولی بعیده:-"

مورد بعدی اینه که دلیل این انتقام رو،ماجرای قبل از این بزن بکشی که اتفاق افتاده هست،قبل منظورم اینه که چند دیقه قبل! یعنی این جسدها وقتی زنده بودن یک غلطی کردن که الی دنبال انتقام میفته:-"(پس با این حساب،این نمایش یا از اواخر بازی نیست! یا انتقام از اوایل بازی شکل نگرفته:-" )
اینکه میگم انتقام از اینجا شکل گرفته به خاطر فشار عصبیی هست که الی اول تریلر داره،لرزش دست و این حرفا! فکر نمیکنم به خاطر هیجان ناشی از این جنگ باشه! (الی الان 5ساله حداقل که جنگیدن رو تجربه کرده! و توی زمستون هم یک اتفاق خیلی وحشتناکی براش افتاده بود اصلا! :-" )

اینکه میگم "انتقام خون" نیست هم به خاطر اینه که اگر این انتقام از چندین لحظه قبل بوده باشه،نمیای برای آروم کردن خودت آهنگ بخونی! اصلا نمیتونی آروم بشی با این فاصله ی کم! ، یا اصلا اگر انتقام از خیلی قبل تر بوده، تو خونه ی خودش چیکار میکنه؟ الان باید در راهه انتقام باشه! نه یکجا بشینه تا اونا بیان و این بکشتشون!:-" (آهنگ همینو میگه البته:)) ، ولی منطقی نیست:D ، مثل کریتوس...یا هر بنی بشر دیگه ای که به دنبال انتقام بوده باید بری دنبالش! طرف عمرا دوباره بیاد پیشت وقتی بدونه به خون ـش تشنه ای:-" )

هیچی دیگه! در کل حرفم اینه که انتقام خون کسی رو نمیخواد بگیره و ماجرا چیز دیگه ایه! شاید حقیقتی این وسط روشن شده! ، از اول داستان هم دنبال انتقام نیستیم و احتمالا شاهد بخش های دیگه در مورد چیزهای دیگه هم باشیم!:D

---
البته میشه حرفم رو نقض کرد " اینی که گفتن اینجا از آخرای بازیه فکته" ، "این اتاق میتونه اصلا مال الی نباشه! و فقط توی این راه انتقام شانسی چنین اتاقی پیدا کرد"(امکانش هم کم نیست:-" ) ، و خیلی موارد دیگه:D

اما خوب...من به نظرم چیزایی که میگم رو میشه به عنوان نظریه ای در نظر گرفت:D
تئوری خیلی خوبی مطرح کردی:D
به نظر منم دقیقا احتمال داره اینجا "safe house" باشه:D بهش حمله شده.. کشتار فجیعی صورت گرفته.. حتی شاید بعضی از اجساد دوستان جول و الی باشند.. ولی اینجا یک نکته ای هم هست..

شاید خونه امن جول و الی نبوده.. برای یک تیم خاص یا حتی یک گروهک بوده باشه که ما تو بازی اصلی باهاش اشنا میشیم. البته اون پرچم فایر فلای ها یک ذره مشکوکه:D شاید اینجا رو تصرف کردند و پرچم بالا بردند و وقتی ما میرسیم یکهو قاطی میکنیم میزنیم از بیخ همرو میکشیم این حرف ها :D

به هر حال ممکنه هدف رسیدن جول و الی در بازی بوده در واقع در مسیر همین تنفر/هدف بعد از شاید 70% از گیم پلی ما به این خونه برسیم و یکهو بهمون حمله بشه/یا از قبل حمله شده و تصرف شده یا هر چی :D حس تنفر هم به تدریج در طول بازی تبدیل به انتقام میشه و این مقطع از داستان (تریلر) به اوج خودش میرسه..

مثلا یک روایت دیگه دشمن(حالا هر کی) چون دنبال ما بوده یا حتی می خواسته بهمون فشار وارد کنه به اینجا حمله میکنه و خیلی هارو شاید همرو بکشه.. این وسط جول و الی میمونند و تشدید فاز انتقام در الی!

در نهایت با این فرضیه ها این که نمایش واقعا از اخر بازی بوده هم توجیه میشه.
جول هم بعد از درگیری رفته بیرون دنبال حمله کننده ها یا حتی برای چک کردن اطراف و وقتی میرسه با الی روبرو میشه که بعد از درگیری و فشار عصبی ناشی از اتفاق اخیر داره برای چند لحظه هم شده با خودش خلوت میکنه(حتما اروم کردن نیست. شاید صرفا فرار کردن ذهنی باشه . می خواد خودشو خالی کنه) و جول هم همانطور که در هر داستانی پیشبینی میشه شروع میکنه راجع به هدف الی(انتقام) صحبت کردن که بلاخره میخوای چیکار کنی باید از این (هدف/نقشه/تنفر/انتقام) عبور کنی ردش کنی این حرف ها.. اینجا زنده بودن جول هم 100% معلوم میشه.

هم احتمالا داره نشون میده که در نهایت جول با الی در مسیر این هدف مخالفه. جول احتمالا میخواد با الی برند یک گوشه و زندگی خودشونو بکنند. بیشتر برای امنیت الی.. با توجه به جولی که اخر نسخه قبل دیدیم به نظرم این فرضیه میتونه محتمل باشه.. و حتی شاید این دلیل معنوی باشه که ما جول را به صورت کاراکتر اصلی کنترل نمیکنیم و الی باید جای ما تو دنیا جلو بره. چون هدف داستان هدف الی. گیمر هم باید داستان را پیش ببره. این جاست که ما الی را کنترل میکنیم و تغییر کارکتر هم توجیه میشه!

یک موضوع دیگه. برای مثال تو انچارتد 4 دیدیم که "دلیل بازگشت نیت به بیزنس مورد نظر (:D) " تو خود بازی با یک روایت جامع از اول توضیح داده شد. حتی tlou هم به همین صورت بود. اپیزود اول به معنای واقعی ما را با حس و حال جول اشنا کرد که نطفه شکل گیری رابطش با یک دختر 14 ساله تو ذهنمون به وجود بیاد.
پس ممکنه tloup2 هم به همین صورت حالا به شیوه tlou و پیچیدگی های خودش این موضوع (دلیل هدف الی) را بیان کنه. و البته بلاخره ناتی داگه ممکنه به یک شیوه جدید بیان کنه:D
در نهایت به نظر من احتمالا داستانی که ما به صورت گیم پلی تجربه میکنیم از "تنفر" شروع میشه و به "انتقام" ختم میشه.

اینم ها هم به نوعی نظریه هستند :D:-/

آخرین ویرایش:
به یه چیز جالب برخوردم نمیدونم کسی بهش اشاره کرده بوده یا نه

به این عکس دقت کنید

;

تو عکس بالا هیچ جنازه ای روی زمین نیست ولی اونجا که جوئل میاد یک جنازه روی زمین هست....شاید این هم یک نمونه دیگه از این باشه که الی تو توهمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or