PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
سونی بعد از قرنی بازی رو تخفیف زد ولی خب میزان تخفیفش کمتر از یکی دو سال پیشه (الان با تخفیف 30 دلاره در صورتی که قبلا تا 10 دلارم تخفیف خورده) :)) فکر کنمم به خاطر اینه که یه موقع خدایی نکرده شما بازی رو 10 دلار بخرید می تونید با 10 دلارم به نسخه ریمستر آپدیتش کنید، در صورتی که نسخه ریمستر الان داره با تخفیف 40 دلار فرو میشه
منم الان گیرم سیوام هست که ریجن یکه و منتظر تخفیف بودم که دیجیتالی بخرمش و یه دور دیگه برمش که: 🖕

Screenshot 2024-05-31 145552.jpg

• Like
Reactions: Taha75
بچه ها من تازه بازی رو دارم ریمسترش رو بازی میکنم قشنگ رسیدم وسط بازی که دیگه میره پارت دوش انگار . میگم همه چیز بازی خیلی عالیه ولی نمیدونم چرا حالت تکراری گرفته برام یعنی گیم پلی بازی یه جوریه تکراری شده به زور دارم بازی میکنم همش تو یه محیط بچرخم 4 تا آیتم جمع کنم 4 تا دشمن تکراری بزنم برم محیط بعدی . میدونم سبک بازی همینه خلاصه توقع rpg یا متردوونیا ندارم ولی یکم حالم گرفته شد فکر کنم همون موقع ریلیز شده بود بازی میکردم بهتر بود اون گرافیک و انیمیشن های خفش تازه تر بود شاید گیم پلی تکراری به چشمم کمتر میومد .
پ.ن : شاید رو survivor دارم بازی میکنم هم بی تاثیر نباشه ، درجه سختیش رو کم میکنم ببینم لذت بخش تر میشه یا نه .

آخرین ویرایش:
بچه ها من تازه بازی رو دارم ریمسترش رو بازی میکنم قشنگ رسیدم وسط بازی که دیگه میره پارت دوش انگار . میگم همه چیز بازی خیلی عالیه ولی نمیدونم چرا حالت تکراری گرفته برام یعنی گیم پلی بازی یه جوریه تکراری شده به زور دارم بازی میکنم همش تو یه محیط بچرخم 4 تا آیتم جمع کنم 4 تا دشمن تکراری بزنم برم محیط بعدی . میدونم سبک بازی همینه خلاصه توقع rpg یا متردوونیا ندارم ولی یکم حالم گرفته شد فکر کنم همون موقع ریلیز شده بود بازی میکردم بهتر بود اون گرافیک و انیمیشن های خفش تازه تر بود شاید گیم پلی تکراری به چشمم کمتر میومد .

این مشکل رو چندتا از رفقای منم داشتن.
اینقدر خوده نسخه اورجینال خوب و کامل بود که من اصلا ماهیت این ریمستر رو درک نکردم!
یعنی منی که قسمت دوم رو 3 بار بازی کردم ریمستر رو که دیدم نتونست قانعم کنه بازیش رو بخرم و"دوباره" بخوام تمومش کنم.
در کل واسه کسایی که قبلا بازی نکردن بشدت ارزشمنده.

آخرین ویرایش:
چهار سال از انتشار Part II گذشت

پست دراکمن:
View attachment 341754

چهار سال گذشت و چهار سال دیگه هم خبری از نسخه 3 نمیشه البته اگر IP جدید در کار باشه .
این صنعت مسیر بدی پیش گرفته سالهای طولانی توسعه باعث شده کویر گیم درست بشه
از طرفی هزینه های سرسام آور باعث به خطر افتادن بازی های AAA میشه .

• Sad
Reactions: Destro and Taha75
چهار سال گذشت و چهار سال دیگه هم خبری از نسخه 3 نمیشه البته اگر IP جدید در کار باشه .
این صنعت مسیر بدی پیش گرفته سالهای طولانی توسعه باعث شده کویر گیم درست بشه
از طرفی هزینه های سرسام آور باعث به خطر افتادن بازی های AAA میشه .
این مسئله گریز ناپذیر بود با پیشرفت روز از افزون تکنولوژی و نزدیک شدن بازی ها به واقعیت

پ.ن : شاید رو survivor دارم بازی میکنم هم بی تاثیر نباشه ، درجه سختیش رو کم میکنم ببینم لذت بخش تر میشه یا نه .
گیم پلی این بازی رو درجه سختی اخر اصلا کشش نداره. یعنی حقیقتا خیلی بورینگه به نظرم رو درجه سختی بالاتر. نرمال باز خیلی بهتره. ولی رو درجه سختی اخر به شدت میوفته رو تکرار بازی.برعکس ۱ که به نظرم باز خیلی بهتر بود به خاطر محیط های جمع و جور ترش.

گیم پلی این بازی رو درجه سختی اخر اصلا کشش نداره. یعنی حقیقتا خیلی بورینگه به نظرم رو درجه سختی بالاتر. نرمال باز خیلی بهتره. ولی رو درجه سختی اخر به شدت میوفته رو تکرار بازی.برعکس ۱ که به نظرم باز خیلی بهتر بود به خاطر محیط های جمع و جور ترش.
این فقط نظر شخصی تو من رو گروندد ۳ بار تا حالا تمومش کردم به زودی ریمستر رو هم یه دور رو گروندد میرم
1000017448.jpg

این فقط نظر شخصی تو من رو گروندد ۳ بار تا حالا تمومش کردم به زودی ریمستر رو هم یه دور رو گروندد میرم
View attachment 342054
نظر شخصیه دیگه پس چیه دقیقا؟ :D شما هم حالا تموم کردی دمت گرم.برا من یکی رو گراندد یکی از خسته کننده ترین تجربه ها بوده. خود بازی واقعا ۱۰/۱۰ عه. ولی حقیقتا رو درجه سختی بالاتر گیم پلی بازی به شدت کم میاره.

• Smile
این مسئله گریز ناپذیر بود با پیشرفت روز از افزون تکنولوژی و نزدیک شدن بازی ها به واقعیت
درسته حالا فکر کن بازی موفق نشه بعد از این همه سال زحمت کل استدیو بسته میشه

همین باعث میشه استدیو ها برن سمت عناوین کم ریسک تر مثل موبایل یا بازی چند نفره یا بازی های کوچیک

• Sad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or