PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
نه اینکه یه سری بگن تاثیرگذاری بازی براشون از خیلی فیلم‌های امروزی یا امسال بالاتر بوده (اگه بگن)، این فرق داره با اینکه یکی بگه "چرا نباید این بازی در میان جایزه بهترین‌های اسکار باشه" و تازه دلیل هم بخواد :D پاسخش مشخصه چون که فیلم نیست :D و این فیلم نبودن و بازی بودنش هم نه ارزشش رو کمتر میکنه و نه بیشتر. مثل اینه که من بگم آقا چرا فلان فیلم توی جایزه ادبی بهترین کتاب‌های فلان مجله نیست؟ خب اینم مشخصه، چون فیلمه و کتاب نیست :D

در مورد اون نقد هالیوود ریپورتر من نقد کاملش رو نخوندم و به صورت کلی درباره‌اش نظری ندارم اما این پاراگراف رو چند بار دیدم اشاره شده بهش (یه سری برای تعریف بازی گذاشتن و یه سری برای تمسخر خود پاراگراف) اما موضوع اینه که فکر میکنم اشتباه فهمیده شده. توی این پاراگراف هم نگفته که TLoU Part II بهتر از فیلم‌هاست یا حتی در حد اوناست. وقتی این جمله "The Last of Us Part II represents the pinnacle of what video games can be. " رو میگه، دقیقاً اشاره داره به اینکه یه بازی مثل TLoU با فرم روایی بازی‌ها چه توانایی و پتانسیلی داره و میتونن تا چه حدی بالا باشن. این جمله به شباهتش به فیلم‌ها یا اینکه باید توی مراسم جوایز فیلم‌ها باشه، اشاره نمیکنه. بلکه داره به ویژگی خاصی از بازی‌های ویدیویی (تعامل و تجربه در قالب شخصیت‌ها) اشاره میکنه که اتفاقاً اونایی که بازی رو انجام دادن میدونن TLoU Part II از این ویژگی استفاده خیلی خوبی کرده و توی هیچ مدیوم‌ دیگه‌ای نیست و طبیعتاً فیلم‌ها هم نمیتونن اون رو ارائه بدن. همونجور که بازی‌ها هم خیلی از ویژگی‌های فیلم‌ها یا کتاب‌ها رو نمیتونن ارائه بدن.
تازه همه‌ی اینا به کنار خود اسکار هم جوکه :D
خلاصه این جمله رو حواستون باشه یعنی واقعاً ناخواسته منظورش به ضرر ویدیوگیمه. از روایت داستانی بازی تعریف کنید به خاطر اینکه دقیقاً یه بازی ویدیوییه و تونسته از این مدیوم (البته با کمک پشتوانه‌ی مدیوم‌های دیگه) بهره ببره.
نقد هالیوود ریپورتر لینشکو گذاشتم دوست داشتی بخونش.
https://www.hollywoodreporter.com/review/last-us-part-ii-game-
review-1298111

در کل کاملا باهات موافقم ولی اخه اینا خودشون دارن مقایسه میکنن، مثلا یکی مثل ایشون که منتقدای بسیار مشهور هستش : :D

164767
164768

یادته اون اوایل که داشتی بازی رو می‌کوبیدی چقدر ژست "بی‌طرف بودن" برداشته بودی؟ :D کلا این بازی باعث شد خیلی‌ها برای مدتی به دلایل مختلف وارد این فاز بشن و کم کم به دلایل مختلف دوباره از اون فاز خارج شن. یکی دیگه از بی‌طرف‌هایی که قبل و بعد از عرضه دمار از روزگار بازی درآورده بود، الان فرموده "به فرض محال اگه PS5 بیشتر از Xbox بفروشه" :D امیدوارم سری بعدی که خواستید بی‌طرف باشید که یکم کمتر "گل درشت" بی‌طرف باشید! :D
حالا داستان این بازی و نظراتش به کنار ! اینایی که خیلی با استیکر گذاشتن مخالف بودن و ناراحت بودن که به ما خندیدن و مدیر پاکش نکرد ! همش دارن میخندن که خودشون :D خنده خار دار و غیر خار دار هم هست مگه ما خبر نداشتیم ؟ :D

گاهی حس می‌کنم برای تعریف کردن از بازی‌ای که از نظر تعداد نمره ده، رتبه سوم رو داره باید از چندین نفر اجازه بگیریم و عذر‌خواهی کنیم تا موجبات خنده‌شون رو فراهم نکنیم و به تعداد زیادی از داستان‌های این شکلی‌ای که تو ویدیوگیم قبلا تجربه کرده بودن توهین نکنیم. درود بر شکلک خنده :x

ولی فارغ از این بحث Cringe (:D) اسکار مسخره، دوست دارم نظر افرادی مثل پارک چان ووک و تارانتینو رو در مورد بازی بدونم. خصوصا دوست دارم بدونم پارک چان ووک در مقایسه با اولدبوی این بازی رو چطور می‌دونه.

داستان گویی بی پرده؟!
دنیایی سیاه اما باورپذیر؟!
هر بار فکر می‌کنم ناشیانه‌ترین ترول زندگیم رو خوندم، هیترای این بازی یه کارت خفن‌تر رو می‌کنن. دستخوش آقا :D

آخرین ویرایش:
ولی فارغ از این بحث Cringe (:D) اسکار مسخره، دوست دارم نظر افرادی مثل پارک چان ووک رو در مورد بازی بدونم. خصوصا دوست دارم بدونم پارک چان ووک در مقایسه با اولدبوی این بازی رو چطور می‌دونه.
دقیقا منم دوست دارم نظر فیلم سازی های مشهورو در مورد داستان بازی بدونم.
فعلا این چند نفرو داشته باش البته قبلا گذاشته بودمشون :

2C300B89-ED7C-4D2D-A913-AADF6B33D424.jpeg
010F958D-D397-41DC-B5AE-757E30E2108B.jpeg
6E34F1A3-BE9E-47F0-B67C-BD8500EDC8FC.jpeg

91733A78-1480-4163-8821-4B8BE4AE628D.jpeg

یادته اون اوایل که داشتی بازی رو می‌کوبیدی چقدر ژست "بی‌طرف بودن" برداشته بودی؟ :D کلا این بازی باعث شد خیلی‌ها برای مدتی به دلایل مختلف وارد این فاز بشن و کم کم به دلایل مختلف دوباره از اون فاز خارج شن. یکی دیگه از بی‌طرف‌هایی که قبل و بعد از عرضه دمار از روزگار بازی درآورده بود، الان فرموده "به فرض محال اگه PS5 بیشتر از Xbox بفروشه" :D امیدوارم سری بعدی که خواستید بی‌طرف باشید که یکم کمتر "گل درشت" بی‌طرف باشید! :D

من از همون اول هم گفتم داستان بازی مورد داره اصلا روش مانوری هم ندادم . هنوزم میگم از نظر فنی فوق العاده اس. ولی دیگه داستان پردازی فلان و بهمان از کجا میاد. این کامنتارو میدید آدم فکر میکنه نه هیچی دیدین نه هیچی خوندین :D
طرفدرای جان بر کف این بازی رو آدم باید بذاره هم رده‌ی طرفدارای کریستوفر نولان که تاریخ سینماشون از بتمن شوالیه‌ی تاریکی شروع شده. تاریخ ادبیات و گیمینگ و سینماهم واسه بعضیا از TLOU 1 یا شایدم 2 شروع شده لابد :))

ویرایش : خیلی جالبه که این پست هم به خاطر ترول و غیره پاک میشه چرا؟ چون یکی بگه داستان بازی بَده انگار به چهارده معصوم توهین کرده. بازی از 4 تا فاکتور یکیش بد باشه تبدیل به بازی بدی نمیشه. یه بازی خوبه صرفا که مشکل در داستان پردازی و قصه گویی داره.
حالا سران سونی سنتر ناراحت شدن من عذر میخوام ازشون : ))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mreza_Dex
حالا شما حرص نخور، این بابا هم مثل ما چیزی حالیش نیست فقط شما درک میکنید داستان تکراری و اشغاله

View attachment 164762

I can safely say this is the best narrative game I have played

View attachment 164761

الان چون یه ژورنالیست؟! اومده گفته بازی از نظر روایت 10 از 10 بوده من باید بگم چشم؟ ژورنالیست!؟
واقعا هنر رو وقتی میریزن تو تبلیغات صبح تا شبم توئیچ و غیره مصرف میشه خب طبیعیه سلیقه و سواد جاش رو به چیزای دیگه‌ میده.

یه 30 40 نفری تریگر شدن با اون کامنت من ولی لازمه تکرار کنم که بازی توی خیلی از مسائل تاپ بود توی داستان و قصه از درِ عقب تاپ بود قطعا. یه شخصیت فرعی تاثیرگذار و کارکرد دار نداشت بازی! شخصیت اصلیاشم یکیش بخاطر قصه‌ی فوق‌العاد‌ی قسمت اول مهم بود مابقی واقعا هیچ اهمیتی نداشت واسه مخاطب. دیگه چقدر داستان دمِ دستی تر از این آخه.
لابد الان میخواید بگید نداشتیم داستانی که بیاد نیت انتقام گیرنده و مقصر رو از دو سمت نشون داده باشه :)) کلا روی این پاشنه میچرخه سونی فنی که: "هرچی ما دوست داریم یعنی واسه اولین باره اتفاق افتاد. به بهترین مدل ممکن هم اتفاق افتاده!"

آخرین ویرایش:
من از همون اول هم گفتم داستان بازی مورد داره اصلا روش مانوری هم ندادم . هنوزم میگم از نظر فنی فوق العاده اس. ولی دیگه داستان پردازی فلان و بهمان از کجا میاد. این کامنتارو میدید آدم فکر میکنه نه هیچی دیدین نه هیچی خوندین :D
طرفدرای جان بر کف این بازی رو آدم باید بذاره هم رده‌ی طرفدارای کریستوفر نولان که تاریخ سینماشون از بتمن شوالیه‌ی تاریکی شروع شده. تاریخ ادبیات و گیمینگ و سینماهم واسه بعضیا از TLOU 1 یا شایدم 2 شروع شده لابد :))

ویرایش : خیلی جالبه که این پست هم به خاطر ترول و غیره پاک میشه چرا؟ چون یکی بگه داستان بازی بَده انگار به چهارده معصوم توهین کرده. بازی از 4 تا فاکتور یکیش بد باشه تبدیل به بازی بدی نمیشه. یه بازی خوبه صرفا که مشکل در داستان پردازی و قصه گویی داره.
حالا سران سونی سنتر ناراحت شدن من عذر میخوام ازشون : ))
عجب شاهکاری هستی شما! حالا چون یه نفر از داستان این اثر و کارای نولان خوشش میاد میشه جاهل؟! شما که انقدر Chad و استادی، چندتا از اسکریپتات رو رو کن که پوز این دراکمن و نولان Virgin رو بزنی. والا کلیسای قرون وسطی هم اینطوری ملت رو توبیخ نمی‌کرد و واس همه نسخه نمی‌پیچید.
یه ویژگی مشترک اکثر هیترای بازی، اینه که فکر می‌کنن دارن بت شکنی می‌کنن و فاز ابراهیم برمی‌دارن، در حالی که من اکثر پستایی که از طرفداران بازی دیدم اون رو بدون تخریب آثار دیگه تحسین می‌کنن. هر کسی می‌تونه بگه بازی رو دوست نداشته و فلان‌جاش مشکل داشته، ولی توهین به علاقه‌مندان به اثر از این موضع حق بجانب دیگه خیلی تعجب‌آوره و نشانه وسواس عجیب به کوبیدن بازیه.

الان چون یه ژورنالیست؟!
یه ژورنالیست ؟ اصلا میدونی ایشون کیه ؟ منو باش کیو ریپلایی میکنم. خدایی حیف وقت که بذاریم امثال شمارو ریپلایی کنیم

اینم جواب هیترا
به صفحه متای بازی برید و عبارت Masterpiece جستجو کنید، نتیجه زیر بدست میاد. در ۲۰ خلاصه نقد این عبارت اورده شده. بیشتر از هر بازی در تاریخ متا.
بازی ۵۴ نمره کامل گرفته با وجود اینکه لیک شده بود و اون همه حاشیه ای که داشت

164824

موفق باشی :))

View attachment 164806

من جای ناتی بودم بازی رو برای مجلات و مراسم ها نمی‌فرستادم ،، همین یه دونه عکس کفایت می‌کنه ... کسی که به این تصویر گوتی رو نمیده،، از قبل تصمیم گرفته ...
یک نقطه ضعف اساسی که بازی های ناتی داگ دارن اینه که به قدری جزئیات دارن و درگیرت میکنن که دیگه تا چند وقت دلت نمیاد بازی دیگه ای سمتش بری جدا از لست 2 این بلا سر انچارتد 4 هم سرم اومد اون مرحله ای که قبلا تو E3 هم نشون داده بودن که میوفتن دنبال نیتن و سالی یعنی شاید 10 بار بیشتر همون تیکه رو پلی دادم و همون یک تیکه میرزید به 10 تا بازی دیگه .

یه ژورنالیست ؟ اصلا میدونی ایشون کیه ؟ منو باش کیو ریپلایی میکنم. خدایی حیف وقت که بذاریم امثال شمارو ریپلایی کنیم

اینم جواب هیترا
به صفحه متای بازی برید و عبارت Masterpiece جستجو کنید، نتیجه زیر بدست میاد. در ۲۰ خلاصه نقد این عبارت اورده شده. بیشتر از هر بازی در تاریخ متا.
بازی ۵۴ نمره کامل گرفته با وجود اینکه لیک شده بود و اون همه حاشیه ای که داشت

View attachment 164824

موفق باشی :))

میدونم کیه و کجاها فعالیت داره.
به نتیجه‌ای نمیرسیم چون من هرچی بگم جوابت اینه : "ببین مین استریم مدیا چی میگه!! پس خوبه!"
عجیب ترین بحث تاریخ رو راجع به یه اثر هنری با این جوابت بهم دادی که خب ممنونم تکلیفم رو هم فهمیدم. نمیدونم از کی تاحالا اینجور چیزا مثل نمره و تعدا کلمات تکرار شده و تعداد بازدید یوتیوب یه چیز ملاک نقد هنری و... شده.
واقعا دستاویزی به متاکریتیک و مقالات بی ارزش سایتای خارجی که هدفشون تکرار یه سری کلمات کلیدی برای به دست آوردن کلیک بیشتر هست فقط نشون دهنده‌ی افول سلایق و سواد بصری و هنری یه جامعه اس که به جای اینکه به حس خودشون اطمینان کنن برای اثری، به نمره،مقاله، تعداد کلیک وغیره توجه میکنن. تازه مقالات و چیزایی که هیچ رفرنس علمی،ادبی و هنری درست و درمون و مشخصی هم ندارن!

میدونم کیه و کجاها فعالیت داره.
به نتیجه‌ای نمیرسیم چون من هرچی بگم جوابت اینه : "ببین مین استریم مدیا چی میگه!! پس خوبه!"
عجیب ترین بحث تاریخ رو راجع به یه اثر هنری با این جوابت بهم دادی که خب ممنونم تکلیفم رو هم فهمیدم. نمیدونم از کی تاحالا اینجور چیزا مثل نمره و تعدا کلمات تکرار شده و تعداد بازدید یوتیوب یه چیز ملاک نقد هنری و... شده.
واقعا دستاویزی به متاکریتیک و مقالات بی ارزش سایتای خارجی که هدفشون تکرار یه سری کلمات کلیدی برای به دست آوردن کلیک بیشتر هست فقط نشون دهنده‌ی افول سلایق و سواد بصری و هنری یه جامعه اس که به جای اینکه به حس خودشون اطمینان کنن برای اثری، به نمره،مقاله، تعداد کلیک وغیره توجه میکنن. تازه مقالات و چیزایی که هیچ رفرنس علمی،ادبی و هنری درست و درمون و مشخصی هم ندارن!
دوست عزیز میخواستم جواب بدم ولی کاملا مشخصه فقط برای ترول اومدی کسی که سایت های معتبر گیمینگ رو خراب میکنه بخاطر تخریب یک بازی وضعیتش مشخصه اگر نظر شخصی بود باز یک چیزی و قابل احترام ولی فکت صادر کردن برای اثری که از نظر جامعه گیمینگ شاهکار به تمام معنا هس دیگه مشخص میکنه همه چی رو ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or