اشلی توی توییتش یه چیزی رو میخواد اسپویل کنه ؛ عکس بالا هم بی منظور نیست .
احتمال اینکه الی یک خواهر یا برادر دوقلو داشته که ازش بیخبر بوده بالا رفته
احتماله فقط تا حالا کسی همچین نظریه ای رو نداده بود که اشلی با توییت و عکس فکر منو مشغول کرد .
پ ن؛ امیدوارم هندی نشه قضیه
خیلی از تحلیل های تریلر اخیر بازی رو خوندم.
دستشون خیلی باز برا قسمت دوم و احتمال قوی برای قسمت سوم
منم نظرم اینک احتمالا الی ی خاهر یا برادر داره(م خودم دوس دارم پسر باش,ب ی دلیل!!! احتمالا با نبود جوئل برادر الی پیداش میش و منطقی هس ک بزرگتر از خود الی باش و صد البته تنومند.ولی شاید این برادر برادر ناتنی باشه یا تحت نظر پزشکا بوجود نیومده باش!?!?) ک اینا هم زایششون طبیعی نبوده و برا درمان این بیماری چنتا بچ رو بوجود آوردن.
منطقی فک کنیم مادر الی و برادر و خواهراش(تعداد مهم نیس)فرار کردن و تنها الی هست ک ب دام رییس فایرفلای افتاده و در عوض مارلین وانمود کرده ک نامه ای از آنا برا الی داره( یا) مادر الی ب عمد وانمود میکنه ک مرده.دلیلشم میتونه این باش ک از شر فایرفلای خلاص شه تا بتونه تو ی موقعیت دیگ بچشو نجات بده
از اون طرف مادر الی رو داریم
تو PSX امسال ناتی داگ ی نمایشی نشون داد ک توش جانسون و بیکر داشتن ی چیزای معنی داری میخوندن.
جانسون تو این نمایش میگ داره سفر میکنه بجایی ک زندگی توش جریان داره.مسلما تو همچین سفری مشکلات بزرگی هس از جمله خود جوئل!
چرا جوئل?!!
برا اینک جوئل ب ی دلیلی محکمی (پایین دلیلشو گفتم)دوس نداره بره اما ناچار میش با الی همسفر شه
جانسون ادامه میده:مادرشم اونجاست و احتمال قوی میدم همراه با پدرش.
جانسون بعدش میگ خونه م اونجاست.پس فهمیده ک پدر مادرش سالمن و محیط زندگی شونم بدون هیاهو و کشمکش هستش.ولی جوئل شک داره ک این ی تله باش برا بدام انداختن الی ولی مجبور میش بره باهاش!(1-کلا جوئل احساساتی تر شده. 2-از دردسر بیزاره)
جانسون در ادامه میگ تا ب آزادی رسیدن مشکلات بسیارند اما ارزششو داره.
تیک آخرش خیلی معنی میتونه داشته باشه اما منطق من میگ پدر مادرش با دوستانش تونستن درمان کنن بیماری رو(متن شعر:جایی ک خدایان ب ارواح بندگانشون حیاتی دوباره میدن.ینی اینک کلیکرها احتمالا ب حالت اول خودشون برمیگردن یا شایدم انسانهای تازه آلوده شده!
جانسون باز ادامه میده دیگ دوس نداره سفر کنه .ینی اونجا دیگ آخر خطه چون
واکسن دارن
خانواده ش اونجاس
محیط و جو زندگی(جردن) آرومه.
بعدش بیکر میخونه منم با الی میرم اما دیگ خسته شده و بهترین حالتش اینک تبدیل بشه ب کلیکر!!!!
ادامش:این بت خود انکاری را رها خواهم کرد(م حدسم اینک جوئل تبدیل میش و بسیار نا امید ;ن از ترس تبدیل شدن ب ی کلیکر بلک بخاطر دوریش از الی.)
نا امیدی خیلی تو این بازی تاثیر گذاره اما شاید با انتخاب خودمون بتونیم داستان بازی رو عوض کنیم(بازی با 2 یا چند پایان متفاوت)
بعدش میگ برا خدا بخونم و ناجی ام رو ملاقات کنم(همون دعا برا سلامتی و وجود واکسن)
اینم میگ دیگ دوس نداره هی مسافرت کنه. تو ی جای آرام زندگی شو ادامه بده
درمورد توضیحات داستان ک تو PSX امسال گفته شد بگم ک :داستان خیلی پیچیده س(بشدت رو داستان مانور میدن)
نویسنده دوم خانم گراس تایید کردن ک یکی از شخصیت ها بارداره و مسلما ی شخصیت پایدار و تاثیر گذاریه ک تو PSX امسال بهش اشاره کردن
احتمالا الی بازم خواهر برادر داره(کوچیک)ک طبیعی ب دنیا اومدن و ن درنتیجه آزمایشات
داستان کلی بازی رسیدن ب عدالت.پس جوئل احساساتی درمقابل الی بشدت منطق پذیر کم میاره.
پس خیلیا شاید متنفر بشن از بازی.
ولی نظر من اینه ک ناتی داگ ی داستان بسیار منطقی داره و با همون داستانش میتونه دل خیلیارو برنجونه
ولی منک داستانو منطقی دوس دارم تا احساسی!!
موفق باشید