PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
بعد چند هفته این تاپیک نیومده بودم چون بازیو امروز تموم کردم خواستم بیام ایده و نظریه های جالب بخونم دیدم بلههه طرف خوشش نیومده ده صفحه رو انحصاری چپ و راست ایده داده و ازش دفاع کرده ماشاالله همه رو هم ریپلای کرده
داداش بدت میاد از بازی یه تاپیک بزن تمام هیترا بریزن اونجا تا میتونین هیت بورزید خدایی ده صفحه رفتم عقب دیدم همش نظرات شماست که داری با همه جر و بحث میکنی پشیمون شدم اصلا. بیا منم ریپلای کن یه چاقو بردار کاردیم کن چون منم خوشم اومده از بازی
کاش زود تر تموم کرده بودم بازیو نظرات بچه هارو میدونستم درباره ایده ها و فرضیه ها چون تا جایی ک چشم کار میکنه نظرات این بزرگواره

بعد چند هفته این تاپیک نیومده بودم چون بازیو امروز تموم کردم خواستم بیام ایده و نظریه های جالب بخونم دیدم بلههه طرف خوشش نیومده ده صفحه رو انحصاری چپ و راست ایده داده و ازش دفاع کرده ماشاالله همه رو هم ریپلای کرده
داداش بدت میاد از بازی یه تاپیک بزن تمام هیترا بریزن اونجا تا میتونین هیت بورزید خدایی ده صفحه رفتم عقب دیدم همش نظرات شماست که داری با همه جر و بحث میکنی پشیمون شدم اصلا. بیا منم ریپلای کن یه چاقو بردار کاردیم کن چون منم خوشم اومده از بازی
کاش زود تر تموم کرده بودم بازیو نظرات بچه هارو میدونستم درباره ایده ها و فرضیه ها چون تا جایی ک چشم کار میکنه نظرات این بزرگواره
چاقو‌چیه دوست عزیز من پاسخ همه رو دادم بله ،، ولی اگر هم پاسخهام یه کم تند بوده بخاطر خود اون دوستان بوده که نتونستن یه نظر مخالف رو ببینند اصلا این انجمن خاصیتش اینجوریه انگار یه همایشه برای اشخاصی که از بازیها لذت میبرن اصلا تا یکی میاد میگه ف همه آوار میشن رو سرش ،، و الا شما سروری ،، خیلی هم عالی که از بازی خوشت اومده امیدوارم از بفیه لحظات زندگی هم لذت ببرید ...

از روزی که بازی رو تموم کردم ، فکر کنم حدود سه هفته است کنسول خاموشه ،، با اینکه چند بازی نا تموم دارم ،،، حتی دست و دلم نمیره یه بار دیگه لست رو بازی کنم و اون تجربیات دردناک و زجر آور رو یه بار دیگه لمس کنم...
تازه دارم بر میگردم به قبل از شروع بازی

سلام بازی باحالیه؟
من 14 سالمه ناراحتی قلبی دارم ولی ترس ندارم بازی کنم به نظرتون؟
کلا بازی رو ببوس بزار کنار :)به رده سنی بازی هم دقت کن.برا تیرکس های این دورو زمونه زده +18
154927
آقایون اینقدر گیر ندین به نظرات مخالف.من خودم خیلی حال کردم از داستان بازی و به نظرم داستان همینه که هست ولی اگه یکی خوشش نیومدم نباید اینجوری بریزید رو سرش و فراریش بدید
mojahed25
آقا شما هم یه بار به داستان از منظر یه اتفاقی نگاه کن که افتاده(تو واقعیت) و یکم از این زاویه در موردش فکر کن.یکم افق زاویه دیدت رو عوض کن :)

آخرین ویرایش:
ممنون ولی دلیلش رو هم کاش بگید
شما هم ناراحتی قلبی داری و بازی به نظرم مناسب نیست چون بعضیا که ناراحتی قلبی نداشتن هم ناراحتی قلبی گرفتن :D نه اینکه بد و نکته منفی باشه ممکنه برات مناسب نباشه چون اصلا بحث ترس نیست و موضوع چیز دیگه ای هست . از طرفی هم که گفتی 14 سالته به نظرم اصلا برا تجربه این بازی آماده نیستی . خلاصه مناسبت نیست دیگه

چی میگی واقعا ؟ چرا به خودت میگیری ؟ کی گفته تو توهین کردی ؟ شک داری به خودت ؟
میگم اگه بحث میکنید به هم توهین نکنید و بحث متای RDR II و رقابتش با GOW پیش نیاد !!!
همین الان برو صداتو به بالاترین مرجع ممکن برسون که رسیدگی بشه ...
مطمئن باش من اگه بیشتر از تو RDR II و GTA V رو دوست نداشته باشم و بازی نکرده باشم ، کمتر از تو نیست ! اینجا حس نکن فقط خودت طرفدار این بازیها هستی و احساس مالکیت کنی
پست من هم هیچ ربطی به توهین به TLOU II و ... نداشت .
دیدم بحث داره به یه سمتی میره که اصلا ربطی به تاپیک TLOU II نداره و من وظیفه م اینه که کنترل کنم .
پس اینجا نزن به صحرای کربلا ...
حس مالکیت چیه عزیز
من اصلا چیکاره ام که حس مالکیت داشته باشم ؟
منم نهایتا یه فنم مثل خود شماها..
شماها چرا هرکی فَنِ یه چیزی غیر سونی باشه انقدر بهش حساس هستید؟ (:

من میگم شما که سبز هستی قابلیت دلیت کردن داری هرجا دیدی داره بقول خودت بحث میره به بیراهه پاک کن ..
گفتم که خیلی جاها از منم پاک کردی من اصلا اعتراضی ندارم ولی از دوستانت هم پاک کن ..
اگر زودترش پاک کرده بودی اصلا کار به اون چندتا پست هم نمیرسید..باور کن راه دوری نمیره حداقلش اینه که اعصابها بیشتر در آرامشن..
بحث متای GOW هم من منظورتو نگرفتم.. من خیلی وقته اصلا تو این تاپیکهایی که مرتب بحث VS پیش میاد نمیرم سَم خالصه..
مرسی عزیز

• Like
Reactions: Bijanlll
شما هم ناراحتی قلبی داری و بازی به نظرم مناسب نیست چون بعضیا که ناراحتی قلبی نداشتن هم ناراحتی قلبی گرفتن :D نه اینکه بد و نکته منفی باشه ممکنه برات مناسب نباشه چون اصلا بحث ترس نیست و موضوع چیز دیگه ای هست . از طرفی هم که گفتی 14 سالته احساس کردم خیلی برا تجربه این بازی آماده نیستی . خلاصه مناسبت نیست دیگه
منظورتون اینه که صحنه های دیگه ای داره که ترسناک نیستن؟
از اون لحاظ باید بگم تمام مراحل gta v رو رفتم?
و اون صحنه ها مشکلی نداره?

سلام بازی باحالیه؟
من 14 سالمه ناراحتی قلبی دارم ولی ترس ندارم بازی کنم به نظرتون؟
سلام بحث بازی ترسناک نیست چون به خصوص در درجه سختی پایین بازی خیلی مشکلی نداری از نظر ترسیدن و استرس. ولی بحث اینه بازی از نظر داستانی تلخه و اعصابت رو خورد می کنه . حالا ممکنه خیلی از درونمایه های داستانی و موضوعی بازی هم از نظرت بی معنی باشه چون به هرحال . این طوریه که یا بازی رو کامل درک می کنید و دپرست می کنه . یا به خاطر همون مسائل دپ نمیشی و از بی معنی و معمولی بودن داستان اش اعصابت خورد میشه . در کل تجربه ایه که به قول دوستان جنبه سرگرمی اش یکم پایینه . البته اگه یک اش رو بازی کردی و خوشت اومده که خب بری سراغش بهتره . اما در کل خیلی برات پیشنهاد نمیشه با توجه به این قضیه که میگی

منظورتون اینه که صحنه های دیگه ای داره که ترسناک نیستن؟
از اون لحاظ باید بگم تمام مراحل gta v رو رفتم?
و اون صحنه ها مشکلی نداره?
نه منظورم از اون صحنه ها نبود (البته اونم میشه گفت...) گفتم خیلی ترسناک نیستن ولی صحنه های زیادی داخل بازی هست که اصلا مناسب شرایط سنی شما و مشکل قلبیت نیست و خیلی بدتر از یه بازی ترسناک روت تاثیر میذاره . نمیخوام اینجا اسپویل کنم ولی اصلا سمت این بازی نرو و خیلی برات بده . بازیش کنی تضمینی شب بختک میفته روت :D دیگه خود دانی ... :-"

از روزی که بازی رو تموم کردم ، فکر کنم حدود سه هفته است کنسول خاموشه ،، با اینکه چند بازی نا تموم دارم ،،، حتی دست و دلم نمیره یه بار دیگه لست رو بازی کنم و اون تجربیات دردناک و زجر آور رو یه بار دیگه لمس کنم...
تازه دارم بر میگردم به قبل از شروع بازی

برعکس من دوست دارم بازی رو مدام و مدام و مدام تجربه کنم
به جزئیات ها و‌ محتوای اثر بیشتر دقت کنم
ایستراگ های گوشه گوشه ی بازی رو پیدا کنم
زوایای پنهانی اثر رو واکاوای کنم
داستان و روایت رو مرور کنم
نحوه ی شروع و پایان متنوع فصل ها و پارت ها رو بسنجم
خیلی از جاها رو جا گذاشتم و دو سه تا گاوصندوق رو پیدا نکردم
به خیلی از مکان ها مراجعه نکردم و آیتم ها و نوشته های زیادی رو از دست دادم
در ضمن میخوام چندین و چند بار گیم پلی اثر و آزادی عمل در اجرای هر کاری و هر راهبردی رو برای پیشبرد مراحل آزمایش کنم
البته درجه سختی ها رو هم بماند که دوست دارم تجربش کنم

کلا خیلی کار باهاش دارم
بهت توصیه می کنم یقه ی بازی رو بچسبی و ول نکنی
جدیدا هم با تجربه ی سه باره ، نکاتی جدید راجع به اثر و ایدش کشف کردم
خیلی چیزا راجع به منطقه ی جکسون و افراد نزدیک به اَبی و اِلی فهمیدم
شخصیت تامی ، روابطش با جوئل ، روابط سرد و بی روح الی ، گذشته ی تاریک الی و جوئل ، رایلی و مقایسه ی اون با دینا ...
این بازی از اون بازیاست که فلسفه ی عجیبی داره
همون چیزی که در Inside دیدم
پیچیده و سنگین
بارها باید باهاش بازی کرد تا به تک تک منطق هاش رسید
این بازی نیاز به درک عمیق داره ، وگرنه بدون این کار درست فهمیده نمیشه و در نتیجه می شه همون فاجعه ای که رخ داد و ما شاهد هزاران نقد منفی در این طرف و اون طرف بودیم و نظرات کاملا غیر حرفه ای و غیر کارشناسانه و بعضا از روی سطحی بینی اثر

این اثر به قدری بزرگه که لا به لای گوشه کنار هر منطقه از چپتر بازی شما به ناگاه خودتون و دست و پاتون رو گم می کنید و دقیقا نمی دونید باید چطوری با اتفاقات پیش رو کنار بیاید .
بازی برای خیلیا من جمله خواهرم دفعه ی اول و بار ابتدایی گنگ و غیر منطقی بود . مدام اون رو با صدای بلند غیر قابل درک توصیف میکرد . اما من در شلم شولبایی که با خواهر گیمریم درحال تنش بودم ، سعی کردم بدون زدن حتی یک پلک تک تک تصاویری رو ثبت و در ذهنم تحلیل کنم . در موردش خیلی نوشتم و خوشحالم که تونستم مشت سازنده رو بخوابونم و از آزمایشی که درش قرار گرفته بودم با موفقیت امتحان پس داده خارج بشم . نیل دراکمن حرفی که پشت اثر قائم و مخفی شده رو با هنرمندی کامل در تک تک پلان سکانس های سینماتیک و حتی غیر سینماتیک اثر با استفاده از حجم غلیظ موشن کپچرینگ در حد نسل نهم تزریق کرده و نتیجه تبدیل به اثری ( معجزه ، شاهکار ، بی بدیل ) شده که به قول معروف مو لا درزش نمیره .
در پایان باید گفت حتی بعد از تجربه ی اولینی که از اثر داشتم به نکته ای رسیدم که برام چندان دور از انتظار هم نبود
( فقط یه نابغه با IQ بسیار بالا با ضریب هوشی که بتونه مفاهیم فلسفی رو در بطن یه چنین روایت و داستانی به طور ریشه ای ثبت و ضبط کنه ، قادر به ساخت چنین دست پختی هست )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or