PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
یه اسپویل جالب !! دوستانی که یه ربع اول بازی رو رفتن میتونن ببینن
تو وسط اون شهر اونجایی که سگه میاد تا نازش کنین صاحب سگه همون گستاو سازنده موزیک بازی هست که داره اونجا بانجو میزنه خخخ چه جالب عین خودش درست کردن گذاشتنش اینجا

• Like
Reactions: db07
چقدر بخش گردش توی محیط بازی خوبه. یکی از بزرگترین سورپرایز‌های بازی برای من هم پخش موسیقی تیک آن می بود که همزمان با الی زمزمه‌اش می‌کردم. هرگوشه بازی که میری یه اتفاق خفن میوفته یا یک کات‌سین خفن میبینی. چقدر دیالوگای الی و دینا خوبن راجب اتفاقاتی که اطرافشون میوفته.
بالاخره یکی پیدا شد مثه من به اینجا رسیده باشه واقعا محشره این بخش گردش تو شهر من از سمت چپ نقشه تک تک ساختمونها رو چک کردم هر کدوم یه دنیایین واسه خودشون اون بانکه رفتی؟ یه تروفی هم میده همینجوری اومدم بالا واقعا فوق العاده‌ست. خیلی از بچه‌ها سر صحنه جوئل دیگه ادامه ندادن منم مثه بقیه حالم بد شد داغون شدم عزاداریمم کردم بازیو ادامه دادم وقتی این شهره اومد جلوم شست برد اون سنگینیه اول بازیو اینا از انچارتد تجربه خوبی کسب کردن خیلی حال میده برخلاف انچ جمع کردنی ها تو فضاهای بستس

• Like
Reactions: mojahed25
دوستان میشه جواب این سوالهام رو بدید:
1-اون سکانسی بود که الی دینا رو داخل جشن میبوسید(تریلرش رو هم دیدیم) حذف که نشده؟من تا 3 ساعت اول رو رفتم ولی این سکانس رو ندیدم لطفا فقط بگید هست یا نه
نمیخوام درباره اینکه کجای بازی هست بدونم
2-هدست خوب برای اینکه جوابگوی این بازی باشه چه مارکی پیشنهاد میکنین؟

بالاخره یکی پیدا شد مثه من به اینجا رسیده باشه واقعا محشره این بخش گردش تو شهر من از سمت چپ نقشه تک تک ساختمونها رو چک کردم هر کدوم یه دنیایین واسه خودشون اون بانکه رفتی؟ یه تروفی هم میده همینجوری اومدم بالا واقعا فوق العاده‌ست. خیلی از بچه‌ها سر صحنه جوئل دیگه ادامه ندادن منم مثه بقیه حالم بد شد داغون شدم عزاداریمم کردم بازیو ادامه دادم وقتی این شهره اومد جلوم شست برد اون سنگینیه اول بازیو اینا از انچارتد تجربه خوبی کسب کردن خیلی حال میده برخلاف انچ جمع کردنی ها تو فضاهای بستس

به جز اون ساختمون هایی که توی نقشه مارک میشه ساختمون دیگه ای هم هست که بدون اشاره نقشه بشه رفت توش؟

به جز اون ساختمون هایی که توی نقشه مارک میشه ساختمون دیگه ای هم هست که بدون اشاره نقشه بشه رفت توش؟
تقریبا همه اونایی که راه داشتن رو علامت سوال میزنه میره اون چیز مهمی که داره پیدا میکنی میای بیرون علامت رو خط میزنه اون یکی دو تا مربع اخر سمت چپه چپ نقشه که علامت نزد هر کاری کردم راهشو پیدا نکردم کلا خیابونش بسته بود یا ساختمون جلوش بود راه نداشت حالا جلوتر برم ببینم راه دارن یا نه ساختمونای سمت راست نقشه رو هنوز نرفتم عصر بیام چیز جدیدی پیدا کردم بهت میگم

• Like
Reactions: Madridista
حقیقتا زمانی که اون لحظه وحشتناک رو دیدم نفس تو سینه حبس شد این جرئت یه کارگردان نشون میده که شخصیت اصلی قسمت اول و بسیار محبوب اونو به این شکل تو قسمت دوم حذف میکنه از نظر من این کار علی رغم اینکه برای ما بسیار دردناکه به شدت عالی از کار در اومده و من به شخصه راضیم امیدوارم داستان تا انتهای بازی خوب پیش بره
واقعا تابو شکنی کردن و فکر نکنم این بازی پایان خوشی داشته باشه
هرچی غمگینانه تر و تاریکتر برای من ارزشمند تره دقیقا چیزی هست که من دوست دارم
والبته ممکنه خیلیا دوست نداشته باشن که بسیار محترمه
خواهشا اگر نقل قول میکنید داستان ادامه بازی رو برام اسپویل نکنید ، ممنون

• Like
Reactions: Sherytto and Nima
64ac0682042b2c747f27b0e23c37c874.jpg
صدای وحشتناکی نمیده کنسول صداش در حد بازی گاد اف وار و فاینال ریمارک بازی اماده حرکت ، گرافیک مهشر ، هاد شروع کردم ببینم چی میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: sms12 and saeed_sg
دوستانی که تجربه ی بی نقص میخوان, حتما و حتما دو کار رو انجام بدن:
۱. استفاده از هدفون حرفه ای و تنظیم خروجی صدای تلویزیون روی هدفون.
وقتی با هدفون بازی کنین, افکت های مسحور کننده ای رو تجربه میکنین. روی تک تک افکت ها بی نظیر کار شده.
در حدی که وقتی الی میره توی آب , صدای قدم زدنش فرق میکنه. یه صدای شلپ شلپ میاد چون توی کفشش آب رفته.
افکت صدای قدم زدن, حرکت اسب و... بی نظیره.

۲. حتما تنظیمات تصویر روی تیوی تغییر بدید. من یه چند سالی تیویم روی حالت استاندارد بود تصویرش. بردمش حالت سینمایی تاره فهمیدم چند سال اشتباه بازی کردم بازیا رو و چه عظمت هایی رو از دست دادم. بازی قشنگ با این تغییر رنگ تصویر یه نسل تغییر کرد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or