PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
اسپویلرهایی که گذاشتیدو خوندم.

تازه وارد downtown شدم.
@Kiami
فکر میکردم مرگی بدتر از آرتور مورگانو نبینم، مرگ جوئل حالمو به شدت خراب کرده و سردرد شدیدی گرفتم جوری که ژلوفن خوردم، فعلا نمی تونم بازی کنم، هیچ چیز بازی مثل اوایلش بهم نمیچسبه، فقط جول جلو چشمامه. نه گرافیک می بینم نه انیمیشن نه حتی خود الی رو، همه چی سریع اتفاق افتاد، واقعا آزاردهندست، حس انتقام تمام وجودتو می گیره ولی تمرکزتو کامل از دست میدی. توی تریلرها اونجا که دهن الی رو می گیره جول.. فکر کنم همش توهم و بعضیاش فلش بکه
دقیقا احساس من و داداشم بود این. حداقل آرتور آخرش رو به غروب خورشید مرد به زیبایی. ما هم جفتمون سردرد گرفتیم ژلوفن خوردیم و فعلا نمیتونیم بازی کنیم. دستگاه هم سیماشو کندم پرت کردم اونور فک کنم شکسته باشه. تو اون صحنه که زامبی ها حمله کردن و جوئل و تامی و این زنیکه جنگ میکردن کف و خون قاطی کرده بودم ولی همش از دماغمون اومد

اسپویلرهایی که گذاشتیدو خوندم.

تازه وارد downtown شدم.
@Kiami
فکر میکردم مرگی بدتر از آرتور مورگانو نبینم، مرگ جوئل حالمو به شدت خراب کرده و سردرد شدیدی گرفتم جوری که ژلوفن خوردم، فعلا نمی تونم بازی کنم، هیچ چیز بازی مثل اوایلش بهم نمیچسبه، فقط جول جلو چشمامه. نه گرافیک می بینم نه انیمیشن نه حتی خود الی رو، همه چی سریع اتفاق افتاد، واقعا آزاردهندست، حس انتقام تمام وجودتو می گیره ولی تمرکزتو کامل از دست میدی. توی تریلرها اونجا که دهن الی رو می گیره جول.. فکر کنم همش توهم و بعضیاش فلش بکه
حاجی اسپویلر نذاشتی ...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
منم چند ساعتی بازی کردم و عجیب لذت بخش بود این تجربه

در مورد فن کنسول، PRO، اگه بخواید با گاد آو وار مقایسه کنید صدای فن صفر حساب می شه. صداش معقوله.
حاجی اسپویلر نذاشتی ...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
اسپویلره دیگه، تا روش نزنی نمایش داده نمی شه
دقیقا احساس من و داداشم بود این. حداقل آرتور آخرش رو به غروب خورشید مرد به زیبایی. ما هم جفتمون سردرد گرفتیم ژلوفن خوردیم و فعلا نمیتونیم بازی کنیم. دستگاه هم سیماشو کندم پرت کردم اونور فک کنم شکسته باشه. تو اون صحنه که زامبی ها حمله کردن و جوئل و تامی و این زنیکه جنگ میکردن کف و خون قاطی کرده بودم ولی همش از دماغمون اومد
من فکر کردم خط داستانیش از اینجا شروع می شه که با جول آشنا می شه و تحت تاثیر جول قرار میگیره و علیه گروهش می شه و داستان پیچ می خوره.. حتی به عنوان کیس مناسبی برای جول هم بهش فکر کرده بودم!!

نه والا اگه دو میل میدادم که تا حالا خریده بودم. دنبال قیمت منطقیم که گیرم نمیاد
توی ایران فعلا به فکر قیمت منطقی نباش فروشندگان گل خبر دارن که این بازی چقدر محبوب هست قشنگ مدت خیلی زیادی هست که صبر کردن تا با قیمت فضای این بازی رو بفروشند باید به فکر دیجیتالی باشی
یادش بخیر آنچارتد 4 رو دیسک خریدم قبل از روز لانچ پام افتاد 220 الان 220 ظرفیت 1 هم بهت نمیدن بازی جدید

• Like
Reactions: Jack cooper
من نمیدونم تعریف یک سری از خوب بودن داستان چیه؟ همه چی گل و بلبل یا هرچی که مطابق میلشون باشه؟ به شخصه برای من اولین باره که اتفاق میافته که چپتر اول یک بازیو انجام بدم و بعدش چون جایی دعوت بودم منونستم ادامشو بازی کنم ولی تمام فکرم پیش داستان بازیه.جوریه که باعث شده سردرد بگیرم. این حجم از درگیر کردن ادم نشون چی میتونه باشه؟

• Like
Reactions: (STALKER) and sms12
خب الان میخوای ملت اینجا چی بگن؟ بازی چند ساعت بیشتر نیست انلاک شده انتظار داری ملت بیان در مورد داستان بازی که تموم نکردن با شما بحث کنن؟ الان روز عرضه بازی اومدی لیک هارو خوندی و تو تاپیکی که هیچ کسی اطلاعی در مورد داستان نداره اومدی آیه یاس میخونی و عملا گند میزنی به تجربه اونایی که هیچ چیزی از داستان بازی نمیدونن یا اصلا تهیه نکردن. اینجا کسی به شما چیزی بدهکار نیست واقعا.
تا وقتی قوانین فروم را رعایت می کنم ، دوست دارم هر تاپیکی برم و هر چی دلم میخواد بگم.
اگه بازی را اسپویل کردم میتونی گزارش کنی.اگه هم نکردم که شما را به خیر و ما رو به سلامت.مجبور نیستی بخونی پستای منو.
اینجا من به شما دلیلی نمیبینم که جواب پس بدم واقعا.

آخرین ویرایش:
The_Last_of_Us™_Part_II_20200619164908.png

این فتومود لعنتی نمی‌ذاره بازی کنیم که...

===========

من خودم جزو کسایی هستم که لیک‌های اولیه رو دیدم و خوندم و می‌گم بازی عالیه و حتما خودتون تجربه کنید و هر چرت و پرتی که از چندتا معلوم الحال و بچه سال می‌خونید باور نکنید.

Last edited by a moderator:
دوستانی که به داستان بازی انتقاد دارن حداقل اجازه بدید کاربرا بازی رو تمام کنن سر فرصت نظرشونو در مورد خوب یا بد بودن داستان ابراز میکنن..

چقدر بخش گردش توی محیط بازی خوبه. یکی از بزرگترین سورپرایز‌های بازی برای من هم پخش موسیقی تیک آن می بود که همزمان با الی زمزمه‌اش می‌کردم. هرگوشه بازی که میری یه اتفاق خفن میوفته یا یک کات‌سین خفن میبینی. چقدر دیالوگای الی و دینا خوبن راجب اتفاقاتی که اطرافشون میوفته.

• Like
Reactions: kamyy and benjohn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or