PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
یه سری بحث ها در مورد پلت اینا هست، در مورد تروفی سخت و چالش انگیز تروفی آنلاین هست که میتونه گیمر رو واقعا به چالش بکشه پس اگر کسی دنبال چالش و مهارت هست خب بخش آنلاین میتونه مشخص کنه کی چند مرده حلاجه این از این، در مورد تروفی های بازی بگم تروفی های بازی کالکتابیل هستن و تقریبا روی اعصاب ترین تروفی های یک گیم بشمار میان چرا؟ چون شما باید قدم به قدم همراه ویدئوی یوتوب بازی کنید تا کالکتابیل از دست ندید، یادمون نره منتقد گیم اسپات بخاطر همین کالکتابیلها نمره کم کرده این یعنی اینکه شما بدون یوتوب تقریبا محاله بتونید کل کالکتابیل هارو بگیرید، حالا یه سریا تجربه تروفی گرفتن اینجوری رو ندارن ولی خیلی حوصله سر بر هست بخوای بازی اینقدر طولانی رو با ویدئوی یوتوب بری و همین الان میگم خیلیا بیخیال پلات بازی میشن، من نمیدونم قصد نیل از گذاشتن تروفی های این چنینی چی بود ولی اگه میخواست آسون بذاره خب میتونست مثل خیلی از بازی‌ها تروفی های در حین انجام بازی بذاره حالا یکی دوتا هم درجه سختی مثل انچارتد یک تا سه، ولی در کل بگم شاید شما فکر کنید جمع کردن کالکتابیلهای بازی آب خوردن و نیاز به چالش نداشته باشه من گفتم با توجه به 157تا پلاتی دارم و صاحب نظرم بد نیست توضیحاتی بدم خدمت دوستان

190 هزار خیلیه
من یه سر یوتیوب رفتم قشنگ مثل میدان مین بود
الان بازم آمار رو نگاه کردم،فقط توی توییچ به تنهایی تعداد استریمها رسیده به 297 هزار نفر،همینجوری پیش بره بعید نیست رکورد عجیبی رو توی استریم داشته باشه

قیمت دیسک مشهد 2 تومن. تحویل شنبه! :-??

سر گردنس مگه !
من تایلند زندگی میکنم بازی زو اینجا خریدم 1890 بات به پول ایران میشه 1,143,450 تومن
ایرانیا ماشالله تا دسته فشار میدن رحم ندارن
رجین سه هستش اینجا کلا بازی ها البته دبیت کارت منم ریجین سه هستش میتونم dlc رو بخرم اگه بخوام
2fd54ae769057ea79650cd54b2f0f363.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

سر گردنس مگه !
من تایلند زندگی میکنم بازی زو اینجا خریدم 1890 بات به پول ایران میشه 1,143,450 تومن
ایرانیا ماشالله تا دسته فشار میدن رحم ندارن
رجین سه هستش اینجا کلا بازی ها البته دبیت کارت منم ریجین سه هستش میتونم dlc رو بخرم اگه بخوام
2fd54ae769057ea79650cd54b2f0f363.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
ادامه بحث اف تاپیک میشه خوب نیست. ولی دقیقا اینجا همون سر گردنه ست!

سلام دوستان کسی از سایت گیم سیستم بازیو خریده اگه کسی خرید تحویلش دادن به ما که امروز قرار بود تحویل بدن ولی ندادن الان تلفنو خاموش کرده و تلگرامم اف شده

سایت پاورپیکس زده سختی تروفي 2 از 10 خیلی جالبه نسخه 1 بازی پدرمون درمیومد یه تروفي بده چرا واقعا؟؟؟؟؟ ????
برا اینکه تروفی هاش کم بود تعدادش و اکثرا نقره و طلا بودن. از طرفی اکثرشون تروفی های کلی بود. مثل اپگرید و نیو گیم پلاس و... ! این دیگه از اونم بدتره. قطعا این بازی خیلی دیرتر تروفی هاش باز میشه براتون. ولی کاملا اسونه.

متاسفانه سابقه ی ناتی داگ توی مولتی خرابه (از لحاظ گیم پلی نمیگم! ) ... حالا وضعیت مولتی نسل قبلش رو نمیدونم چطور بود
ولی لست 1 که عملا pay2win بود
سر انچارتد 4 که اول شایعه شده بود سرور اختصاصی داره همه خیلی خوشحال بودن که تکذیب شد ...
باز وضعیت تو انچارتد یه ذره بهتر شده بود و سیستم لوت باکسی گذاشته بودن ولی عملا هیچ فرقی نداشت
سیستم پاداش دهی برای باز کردن لوت باکس که قطره چکونی بود هیچ لوت باکسا اسکریپت شده بود :|
یعنی من یادمه دقت کردم همیشه کم ارزش ترین چیزی که موجود بود رو میداد طوریکه مثلا برای لوت باکس بعدی گفتم خب احتمالا باید همینو بده و همونو میداد :D
بخاطر همین واقعا حیفه همچین بازیی همچین گیم پلی و اتمسفری بخاطر این چیزا انلاینش خراب بشه
سرور های دوتاشون هم که طبق معمول خوب نبود البته کلا این ایراد به سونی وارده و یه سر این قضایا به سونی برمیگرده

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or