PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
امشب گیمر جماعت به دو دسته تقسیم میشن
دسته اول شب زنده داران که امروز خوب استراحت کردن چون قرار تا خود ۸ صبح بیدار باشن
دسته دوم هم اونایین که امروز زودتر از همیشه میخوابن چون باید ۸ نشده فول انرژی بیدار باشن
یه دسته سومی هم هست ، الان بیدارن، شب هم بیدارن، صبح هم بیدارن کلا بیدارن بازی رو که تموم کردن میخوابن:D:|

عزیزان مومنین بزرگوار
امشب شب لیله الرغائب هست شب آرزوها
توصیه شده که امشب غسل کنین تمیز به بستر برین و یادکنین مساکین سادات ابن سبیل و گیمرهایی که دستشون از این قسمت کوتاهه
فردا صبح هم با آرامش و با ذکر یا قاضی الحاجات بازیو شروع کنین و پیش برین و اگه اون اتفاقی که نباید افتاد و نعوذ بالله جوئل به لقاالله پیوست آرامش خودتونو حفظ کنین کنسولو خاموش کنین و با آرامش به سمت خونه نیل دراکمن راهی بشین با هدف نابودیش و به آتیش کشیدن خودش و عزیزانش ان شا الله

آقا مثل اینکه اسپویل های شدید و خطرناکی از بازی جدیدا پخش شده
نمیدونم تا چه حد صحت داره این داستان اما سعی کنید تا اتمام بازی زیاد سراغ هشتگ و این داستانا نرید

• Like
Reactions: Barcelona FC
ریجن ۲ فیزیکی تو بازار شیراز امروز یکی از دوستان خرید 1.300.000 تومن:
View attachment 148835

ازین خندم میگیره که اینقدر توقعم خودمونو از شیادان وطنی بردیم بالا که الان که گفتی 1.300 ناخوداگاه گفتم "چه خوب!"

اون USK رو یکم بزرگتر میزد چهره الی رو میپوشوند دیگه. :-"

ازین خندم میگیره که اینقدر توقعم خودمونو از شیادان وطنی بردیم بالا که الان که گفتی 1.300 ناخوداگاه گفتم "چه خوب!"

اون USK رو یکم بزرگتر میزد چهره الی رو میپوشوند دیگه. :-"
اخه خدایشم خوب گرفته گیفت ۶۰ دلاری الان ۱۱۵۰ شنیدم یه جاهایی تا ۲/۳ تومن دارن فرو میکنن این خیلی با انصاف بوده در مقابل اونا.

راستش من واقعا بابت Trophy های بازی حالم گرفته شده! واقعا دلم میخواست حداقل یه تروفی خیلی سخت داشته باشه که پلت کردنش شیره ی آدمو بکشه.
بطور مثال من وقتی RDR II رو پلت کردم لذتش فوق العاده بود چون واقعا باید وقت میذاشتی و تروفی 70 گلد مدالش هم به نسبتا سخت بود .
بازی ای که کلا مخاطبش بزرگسال هست ، دلیلی نداره که تروفی هاش اینقدر آسون باشه که مثل آب خوردن Plat بشه!
الان Part II آسون ترین تروفی ها رو داره بین همه ی بازیهای Naughty Dog !

راستش من واقعا بابت Trophy های بازی حالم گرفته شده! واقعا دلم میخواست حداقل یه تروفی خیلی سخت داشته باشه که پلت کردنش شیره ی آدمو بکشه.
بطور مثال من وقتی RDR II رو پلت کردم لذتش فوق العاده بود چون واقعا باید وقت میذاشتی و تروفی 70 گلد مدالش هم به نسبتا سخت بود .
بازی ای که کلا مخاطبش بزرگسال هست ، دلیلی نداره که تروفی هاش اینقدر آسون باشه که مثل آب خوردن Plat بشه!
الان Part II آسون ترین تروفی ها رو داره بین همه ی بازیهای Naughty Dog !
نیما جان هنوزم میتونی بازیو اولین بار از درجه سختی بالاتر از نرمال استارت کنی برا بار اول چون با مپ بازی وجای دقییق ام پی سی ها اطلاع نداری خیلم چلنج میشه من خودم شاید اینکارو بکنم و۱۰۰٪ پلاتش میکنم.

نیما جان هنوزم میتونی بازیو اولین بار از درجه سختی بالاتر از نرمال استارت کنی برا بار اول چون با مپ بازی وجای دقییق ام پی سی ها اطلاع نداری خیلم چلنج میشه من خودم شاید اینکارو بکنم و۱۰۰٪ پلاتش میکنم.
اینی که شما میگی ربطی به تروفی سخت نداره ! من بازی ای که دوست دارم رو دلم میخواد برای پلت کردنش واقعا تلاش کنم. وگرنه من حتما بازی رو روی هارد شروع میکنم، چون سبک مورد علاقه م هست و مهارتم تو این سبک خوبه.

من تازه گذاشتم دانلود. البته میخام ادامه اش را شب بذارم دانلود شه. وضع سرورها چجوریه؟ با PC که نذاریم؟
وضعیت سرورها که واس من افتضاحه این 10 گیگ آخرو فک کنم داره با 200 کیلوبایت میگیره
من جات باشم میرم سمت pc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or