PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
شما تو جایگاهی نیستی که با طعنه توی فروم گیم بیایی جامعه ی بزرگی از گیمرها رو مورد تمسخر قرار بدی
این فازی که یه عده فکر میکنن علامه ی دهرن و میتونن دیگران رو قضاوت کنن و واسه همه تصمیم بگیرن که کی چه شکلی باید بازی کنه و... اگر از بین بره جامعه ی گیم یه نفس راحت میکشه!
شاید یه نفر دوست داره 24 یی بازی کنه و امان نده ، باید به شما جواب پس بده؟!
داداش من تو رو از تاپیک فوتبال می شناسم و میدونم آدم منطقی ای هستی،
سر این قضیه هم من مطمئنم سو تفاهم پیش اومده، من مقصودم اسپمر ها و اسپویلر و کلا اونایی که مشکل دارن میرن یه ساعت بازی میکنن و با اهداف مختلف مسخره میان بازی رو واسه بقیه زهر میکنن و زحمت مدیرای اینجا رو زیاد میکنن بود. نه اونایی که با زحمت پلات میکنن چون اونا اجرشون محفوظه.
اگه ناراحت شدی من عذر میخوام شما هم لحن ت خوب نبود./:)

داداش من تو رو از تاپیک فوتبال می شناسم و میدونم آدم منطقی ای هستی،
سر این قضیه هم من مطمئنم سو تفاهم پیش اومده، من مقصودم اسپمر ها و اسپویلر و کلا اونایی که مشکل دارن میرن یه ساعت بازی میکنن و با اهداف مختلف مسخره میان بازی رو واسه بقیه زهر میکنن و زحمت مدیرای اینجا رو زیاد میکنن بود. نه اونایی که با زحمت پلات میکنن چون اونا اجرشون محفوظه.
اگه ناراحت شدی من عذر میخوام شما هم لحن ت خوب نبود./:)
بببینید علیرضا راجب بچه های خودمون یعنی بازی سنتر و کامنت هاشون توی فلان تاپیک صحبت کرد و شما دقیقا اون صحبت های تند و تمسخرامیز رو به همون افراد(گیمرهای bc) گفتین
من دقیقا یکی از همون افرادم پس باید بهم بربخوره و ادمی هم نیستم که ساکت بمونم
اون کامنت مدیرهم تازه دیدم که اگر یک کاربر معمولی بده بدون شک پاک میشد و اخطار میگرفت(قسم میخورم همین کارو میکردن)
ولی خب تگ دارن
حرف شما صحیحه. نیازی هم به توضیح نیس. هر کسی سبک خودشو داره و به سبک خودش داره از بازی لذت میبره. من divinity 2 رو نزدیک ۲۵۰ ساعت بازی کردم تا پلات شد. ولی از نظر تعداد روز کمتر ۴ هفته شد که شاید زمان کمی باشه. ولی پشت سر هم بازی کردم و نقطه به تقطه ی بازیو حفظ بودم دیگه و بعد از اون رفتم سراغ یه بازی دیگه. لذتش رو هم بردم:D حس خو د خفن پنداری هم بهم دست نداد حقیقتا :D
دقیقا بحث همینه!
مثل این هست که من بیام بگم فلانی تو که ادعای کول بودن داری و سبک بازی یه جامعه ی بزرگ از پلیرها رو مسخره میکنی چرا تو امضات رفتی پرفایل psn ات رو که 4 تا پلات داری رو گذاشتی؟ واسه جلب توجه؟و هاهاها
جمله ی بالا راجب شخص خاصی نبود و خواستم بگم همچین جملاتی هم قضاوته و اصلا کار صحیحی نیست
وقتی توی فروم گیم بیاییم نحوه ی و سبک بازی دیگران رو مسخره کنیم دیگه چه جایی واسه یه عده از گیمرها میمونه که توش احساسات و نظراتشون رو با دیگران شیر کنن؟
بهتره هرکس سرش تو کار خودش باشه و از بازیش لذت ببره

• Like
Reactions: The Pale King
قبل از اینکه جمعه بشه و همه چی بهم بریزه یه چیزی بگم...
همیشه زمان عرضه بازیهای مهم یه حس عجله‌ای میاد سراغ بعضیا که بازیو توی یکی دو روز بزنن نابود کنن و فردای روز عرضه بیان اینجا در مورد اندینگ صحبت کنن. مثلا پارسال زمان عرضه Sekiro تاپیکش خیلی جالب شده بود...من مثلا تازه دو تا باس رو زده بودم، طرف میومد میگفت پلات کردم بازیو خیلی هم آسون بود :D
فقط میخواستم بگم که توی تجربه‌ی بازی عجله نکنید و بازیو واسه خودتون زهرمار نکنید...بعضی روزا می‌بینی میتونی 12 ساعت پشت سر هم بازی کنی، بعضی روزا هم فقط کشش یکی دو ساعت بازی رو داری...هیچ اشکالی هم نداره...مسابقه نیست که زودتر باید تموم کنیم بازیو.
من که معمولا تا جایی که میتونم تمام محیط‌ها رو میگردم یا اگه یه مرحله‌ی بشدت تنش‌زا تجربه کرده باشم، یکمی به خودم استراحت میدم هضمش کنم بعد برم سراغ ادامه‌ی بازی.
کلا منظورم اینه که Part II رو فقط یه بار میشه واسه اولین بار تجربه کرد...به همون روشی که باهاش راحت هستید بازیو انجام بدید و فشاری روی خودتون احساس نکنید که حتما باید توی زمان مشخصی تموم بشه.
یه بنده خدایی بود تو همین بازیسنتر، بازی‌ها رو پیش خرید می‌کرد، هفت ساعت بعد پست می‌زد، خب این بازی رو هم فتح کردم :| :دی انگاری ساحل نورماندی هست :دی

دوستان یکم بیشتر از ۲۴ ساعت تا ریلیس بازی فاصله داریم . لطف کنید اگه بازی رو میرید و طولانی پاش میشینید اینجا فرای اینکه از اسپویلر استفاده میکنید یکسری چیزها رو هم انجام بدید .

۱- اینکه بازی چند چپتر هست ، خود این یه سوپرایز هست که‌ ندونی بازی چند بخش هست و کجا تموم میشه .

۲- استیکرهای گریه و زاری اگه به چپتر خاصی یا مخصوصا “ اواخر “ بازی اشاره کنه میتونه غیر مستقیم از مردن کسی بگه ، واقعا وقتی آدم میبینه ناخوداگاه منتظر یه اتفاق تو اون زمان از بازی میمونه و این تجربه رو بهم میزنه .

۳- اینکه “ وایسا برسی فلان جا “ ، باعث میشه هی منتظر فلان لوکیشن باشی و بگی کی میرسم بالاخره و کجاست اصلا و بدونی قرار اتفاق مهمی در یه قسمت خاص بیوفته .

این سه مورد در کنار جزییات داستان رو لطفا حتما در اسپویلر قرار بدین و عنوان اسپویلر رو هم حواستون باشه چی میزارین‌ . یکم سخت هست و درک می‌کنم ولی افراد دیگه ای هستن که بازی رو دیرتر میزنن و این ابراز احساسات ما نسبت به بازی اگه از حد خارج بشه میتونه با اسپویل شدن بازی برای اون ها باشه .

خلاصه همونطور که اینجا بحث می‌کنیم ، لطفا فکر بقیه هم باشیم و بزاریم لذتی که ما روزهای اول عرضه میبریم رو بقیه هم ببرن .

بببینید علیرضا راجب بچه های خودمون یعنی بازی سنتر و کامنت هاشون توی فلان تاپیک صحبت کرد و شما دقیقا اون صحبت های تند و تمسخرامیز رو به همون افراد(گیمرهای bc) گفتین
من دقیقا یکی از همون افرادم پس باید بهم بربخوره و ادمی هم نیستم که ساکت بمونم
اون کامنت مدیرهم تازه دیدم که اگر یک کاربر معمولی بده بدون شک پاک میشد و اخطار میگرفت(قسم میخورم همین کارو میکردن)
ولی خب تگ دارن

دقیقا بحث همینه!
مثل این هست که من بیام بگم فلانی تو که ادعای کول بودن داری و سبک بازی یه جامعه ی بزرگ از پلیرها رو مسخره میکنی چرا تو امضات رفتی پرفایل psn ات رو که 4 تا پلات داری رو گذاشتی؟ واسه جلب توجه؟و هاهاها
جمله ی بالا راجب شخص خاصی نبود و خواستم بگم همچین جملاتی هم قضاوته و اصلا کار صحیحی نیست
وقتی توی فروم گیم بیاییم نحوه ی و سبک بازی دیگران رو مسخره کنیم دیگه چه جایی واسه یه عده از گیمرها میمونه که توش احساسات و نظراتشون رو با دیگران شیر کنن؟
بهتره هرکس سرش تو کار خودش باشه و از بازیش لذت ببره
اون پست اول من که ازش ریپلای کردی ، من از یه پست ریپلای کرده بودم ولی موافق همه ش نبودم، فقط با بخش همین سواحل نورماندی طوری که دوست منچستری مون الان گفت مشکل دارم وگرنه قضیه پلات کردن بحث ش جداست و زحمت خاص خودش رو داره.
پ ن: من عذر خواهی کردم واسه برداشت بد شما از حرفم چیزی هم ازم کم نشد ولی ...

اون پست اول من که ازش ریپلای کردی ، من از یه پست ریپلای کرده بودم ولی موافق همه ش نبودم، فقط با بخش همین سواحل نورماندی طوری که دوست منچستری مون الان گفت مشکل دارم وگرنه قضیه پلات کردن بحث ش جداست و زحمت خاص خودش رو داره.
پ ن: من عذر خواهی کردم واسه برداشت بد شما از حرفم چیزی هم ازم کم نشد ولی ...
تو این بازی سنتر تا بوده همین بوده و بحث ها همیشه صورت گرفته
بیشتر از این هم بهتره بحث کش پیدا نکنه و همش هم اسپم هست
منم اگر شما و یا کسی رو ناخواسته ناراحت کردم پوزش میخوام
لطفا یکی از ناظمان عزیز در صورت صلاح دید کامنت هارو پاک کنه
به امید اینکه همه از بازی لذت ببریم
یا علی

این غرق شدن در دنیای بازی و پلی تایم زیاد در روز رو شدیدا هستم. فکر کنم gow 2018 بود که یه هفته پای کنسول خواب و بیدار بودم اگر بگم افتاب رو ندیدم شاید اغراق نباشه. خیلی از بازی ها رو مثل رد دد 2 و یا بلاد بورن و یا دترویت و یا ori 2 و خیلی از بازی های دیگه رو به همین سبک بازی کردم. الان هم از اینکه برای دلست 2 این وقت و تایم ازاد رو ندارم به شدت ناراحتم.

• Like
Reactions: vaan 2 and voldmort
این حد از هایپ از طرف خود عوامل ، دست اندرکاران و نقش های اصلی و فرعی و اصلا هر کسی که حتی از تو بازی به عنوان سیاه لشگر فقط عبور کرده بی سابقه اس!
اونا خودشونم کف و خون قاطی کردن:دی
#یارا

148672

جالب اینجاست که همون پلاتی که با طعنه ازش صحبت شد (بلفرض همون سکیرو رو مثال میزنم)
باید چندبار بازی انجام بشه و ساعت ها بازی جویده بشه که به پلات برسی
نه فقط این بازی بلکه ۹۹٪بازی ها همین رویه رو دارن
فکت:
پلات = جویدن بازی

پس کسی که این کارو میکنه درواقع تمام سوراخ سمبه های بازی رو فوله!
نسخه ی اول همین تلو رو یادمه بالای ۵ بار گمانم بازی کردم و کم کم جمع شدن ، یعنی امکان نداره شما تو دور اول بتونی پلات کنی!

ونکته ی مهم شما واسه پلات علاوه بر اینکه باید تمام مپ رو بچرخی، کویست هایی که ۹۰درصد پلیرهای معمولی حتی به چشم نمیبینن رو انجام میدی!

سوال:این حرکت چه زمانی اتفاق میفتیه؟
جواب ساده اس ، وقتی با بازی حال کنی:-??

توی بلادبورن شما اگر گازشو بگیری بری بالای ۵۰ درصد باس هارو حتی نمیبینی!!
کلی محیط رو نمیبینی
چه کسی متوجه میشه؟
اون کسی که دنبال ۱۰۰درصد کردنه و میخواد از همه چیز سر دربیاره
پ.ن:خیلی عامیانه توضیح دادم که یه عده از این بحث سواستفاده نکنن:)
یاعلی
دقیقا درک میکنم چی میگی
وقتی بازیو درست بگردی وخوب فارم کنی کم کم ۷۵/۷۶ تروفی های هر بازی رد میشه اکثرا وقتی به حد از تروفی میرسی میگی خوب حیف بزا پلاتش کنم پس خواه ناخواه همجای بازی با تمام مشنها انجام میشه ادم پلاتری نیستم ولی توو این گرونی بازی دیگه یه بازی گیر می یاریم تا ته کاسه رو لیس میزنیم ? دیگه تازه این غیر از یسری بازی که خودت دوست داری پلاتش کنی مثل دلست۲ جوون?

به نظر من هر کی بازی رو شروع کرد 2 هفته خودش رو بیرون از اینترنت قرنطینه کنه

هم اینکه بعد از انجام این بازی اون آدم سابق نیست هم ممکنه به بقیه سرایت کنه اونا هم اسپویل کنن بازیو

هم اینکه واقعا آدم زباله ای هستی اگر اسپول کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or