PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
1- اگه بیاد داخل اکانت شما و بازی رو انجام بده ظرفیت 3 حساب میشه و اینکه دیگه شما نمیتونی همزمان باهاش بازی کنی (فقط یک نفر میتونه در آن واحد از اکانتت استفاده کنه یا خودت یا دوستت)
2- اگه با اکانت خودش بازی کنه ظرفیت 2 حساب میشه (باید اول اکانت شما رو اکتیو پرایمری کنه)
3- نفر سوم اگه بخواد بازی کنه باید باز هم اکتیو پرایمری کنه اما اگه به اینترنت وصل بشه بازی قفل میشه و دیگه باز نمیشه. (مشکلی برای اکانتت پیش نمیاد)
4- هر ظرفیت رو فقط یک کنسول میتونه استفاده کنه. اگه بخوای به افراد زیادی بدی باید نفر قبلی حذف بشه
ممنون از توضیحاتت من چون دخترم یه کنسول جدا داره میخواستم بجز من اونم بتونه استفاده کنه قبلش هم با یکی از دوستام قرار بود شریکی بازی رو بخریم بعد من چون خوندم من باید به اینترنت همیشه وصل باشم برای چک رجیستر بیخیال دوستم شدم ترسیدم بازیم قفل بشه ! پس با این تفاصیر الان بغیر از دخترم میتونم به اون دوستم هم بدم ؟ فقط دونفر مون نباید همزمان بازی کنیم؟!

خب من نسخه یک رو هفته پیش بازی کردم ، کمیک های tlou رو هم خوندم، هرچند از لحاظ داستانی چیز خاصی رو اضاف نکردن و تنها پیش درامدی برای dlc left behind بودن. امروز هم بشینم لفت بیهایند رو بزنم که کاملا برای جمعه اماده باشم

View attachment 148299
همین امروز برگه مرخصی برای شنبه رو دادم به مدیر گفت چکار داری گفتم میخوام برم سفر ...! البته اینم یه جور سفره دیگه!!

مال منم بلاخره دانلودش تموم شد. Psn که ماشالله اگر میخواستم مستقیم ازش دانلود کنم لانچ ps5 میتونستم برم تو بازی. اخر مجبور شدم با pc بگیرم. خدایی سونی و ناتی‌داگ مارو باید بگیرن رو سرشون حلوا حلوا کنن. کجا همچین فنایی رو پیدا میکنن. کلی پول با توجه به ارزش پول کشور گلمون که باید بدیم. برای دانلودشم اینجوری باید ماموریت غیرممکن انجام بدیم. هر کی دیگه بود کلا بیخیالش میشد

مال منم بلاخره دانلودش تموم شد. Psn که ماشالله اگر میخواستم مستقیم ازش دانلود کنم لانچ ps5 میتونستم برم تو بازی. اخر مجبور شدم با pc بگیرم. خدایی سونی و ناتی‌داگ مارو باید بگیرن رو سرشون حلوا حلوا کنن. کجا همچین فنایی رو پیدا میکنن. کلی پول با توجه به ارزش پول کشور گلمون که باید بدیم. برای دانلودشم اینجوری باید ماموریت غیرممکن انجام بدیم. هر کی دیگه بود کلا بیخیالش میشد
واقعا راست میگی اگه بدبختی که ما واس این بازی میکشیمو میدید خودش یه نسخه دلوکس با پست dhl میفرستاد دم در خونمون :D
همین امروز 900 رفت رو دلار فروشگاهها یا فروشارو بستن یا قیمت جدید دادن هر کی که تا دیروز خریده برد کرده

نمی‌دونم چرا سر دانلود این بازی انقدر مشکل دارم. با اینترنت خونه که میذارم سرعتش میشه مثل Dial-Up. دو شب بسته های ۱ تا ۱۱ همراه اول هم گرفتم سر جمع ۱۵ گیگ دانلود شد.

بعید می‌دونم با این وضعیت بتونم بازی رو موقع لانچ بازی کنم.

این تکنیکی که دوستمون میگه رو امتحان کن شاید اوکی شد.

دوستانی که با خود PS4 دانلود میکنن تنظیمات dns رو به این مقادیر تغییر بدن
8.8.8.8
8.8.4.4
بعدشم مقدار MTU رو بذارم روی ۱۴۷۳ یا اگه نشد ۱۴۵۰
مشکل سرعت دانلودشون یحتمل برطرف میشه .

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

من خودم سرعت نت بستم حدود 6-7 مگه ولی با کنسول حد اکثر 2-3 مگ دانلود میکنه. این تکنیک هارو زدم بهتر نشد. ولی خب 2 شبه تقریبا درصد خوبیش رفته و امشب یک 10 گیگ (دو ساعت) دیگه بزارم تموم میشه...

اگر با این تکنیک DNS و MTU دستی هم درست نشد، تنها راه چارش اینه که یا با پیسی دانلود کنی و انتقال بدی، یا ببری بدی بیرون برات بریزن. اگر مشکلی نداری با بیرون رفتن

این تکنیکی که دوستمون میگه رو امتحان کن شاید اوکی شد.

من خودم سرعت نت بستم حدود 6-7 مگه ولی با کنسول حد اکثر 2-3 مگ دانلود میکنه. این تکنیک هارو زدم بهتر نشد. ولی خب 2 شبه تقریبا درصد خوبیش رفته و امشب یک 10 گیگ (دو ساعت) دیگه بزارم تموم میشه...

اگر با این تکنیک DNS و MTU دستی هم درست نشد، تنها راه چارش اینه که یا با پیسی دانلود کنی و انتقال بدی، یا ببری بدی بیرون برات بریزن. اگر مشکلی نداری با بیرون رفتن
انجام دادم چند بار این کارو.
مشکل اینه که میذارم رو Rest بعد چند ساعت میام روشن میکنم میبینم دوباره خراب شده. :|
تا الان نصف دیتا رو گرفتم، چاره نیست باید بشینم پای کنسول تا دانلود تموم بشه. :D

• Like
Reactions: Unkn0w
داداچ دقیقا ۲ روز و پنج ساعت، ۳ روز کجا بوده :D
خوب چشمش زدم به سلامتی

View attachment 148368

View attachment 148369

و همچین

Its Go Time Show Time GIF - ItsGoTime ShowTime LetsGo - Discover & Share GIFs

پاشید جمع کنید.. پاشید... در هر چی یوتیوب و اینستا و توییتر تخته کنید...
خب فضای مجازی واسه من شد میدون مین.:|

داداچ دقیقا ۲ روز و پنج ساعت، ۳ روز کجا بوده :D
دیگه من کلی گویی کردم امروزو کامل حساب کردم چهارشنبه و پنجشنبه هم که هست میشه سه روز?
مثه اینکه خیلی هایپی و منتظری که تا دقیقشم محاسبه میکنی?البته حق داری این بازی انتظارشم قشنگه

• Like
Reactions: AM!R
من که یه ماهی هست فقط بازی سنتر میام میترسم جای دیگه برم
تازه از روز جمعه دیگه اینجا هم نمیام همتون خطرناکید یه وقت یکی میاد همینجوری یه چیزی ول میده وسط تاپیک بعد میگه وای چه صحنه ای برگام ریخت:|

• Like
Reactions: .:HO3IN:.
دیگه من کلی گویی کردم امروزو کامل حساب کردم چهارشنبه و پنجشنبه هم که هست میشه سه روز?
مثه اینکه خیلی هایپی و منتظری که تا دقیقشم محاسبه میکنی?البته حق داری این بازی انتظارشم قشنگه
محاسبه نمیکنم ، یه پیج هست تو هایلایت ش شمارش معکوس دقیق داره،
هر کس خواست بره سیوش کنه ، بر خط شمارش معکوس میندازه.
حتما برید واسه دقایق پایانی به درد میخوره:
مال منم نیس که تبلیغ ش کنم :D
الآن هم دقیقا ۲ روز و ۲ ساعت
Login • Instagram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or