PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
سر نسخه ۱ کلی گریه کردم چند هفته افسرده بودم به خصوص دیالوگ جوئل که گفت قسم میخورم سر این حتما دیگه له میشم به خصوص با بغص الی که نابود کننده
گویا طبق برداشتی که از نظرات منتقد ها میشه برداشت کرد، داستان یک در مقابل دو یه پیش غذا کوچیک بوده!

چگونه خودم رو برای the last of us 2 اماده کنم
١. بشین tlou1 رو دو هفته قبل از رلیز بازی کن
٢. بعد از تموم کردن نسخه ی اول سعی کن هیجانی که داره منفجرت میکنه که سریع بری نسخه ی بعدی رو بازی کنی رو کنترل کنی (هشدار :نرو تریلر های جدید رو ببینی سعی کن تو کف بمونی)
٣. بعد از کنترل هیجان ، بشین اواتارت به تلو تغییر بده
۴. دو سه روز قبل از انتشار نمرات ، نسخه ی دوم رو پیش خرید کن
۵. کمیک های the last of us American dreams رو دانلود کن و بشین بخون
۶. بعد از دیدن نمرات بازی باز هیجانت رو کنترل کن، استرس نگیر، تو بازی رو پیش خرید کردی و مطمئنی در اولین فرصت تجربه اش میکنی.
٧. بازی رو بزن رو دانلود ( هشدار : بازی جمعه هفته ی بعدش رلیز میشه پس تو اینو میدونی و هی پلی استیشن رو روشن نکن و اون ثانیه های باقی مونده رو نشمار!)
٨. کمیک رو تا حداکثر ۴شنبه تموم کن
٩. بشین Dlc left behind رو بازی کن
١٠. زمان باقی مونده رو خیال پردازی کن
١١. تبریک میگم تو اماده ای که the last of us 2 رو بازی کنی. البته اگه تا قبلش شهاب سنگی به زمین نخوره یا زامبی ها به دفتر ناتی داگ حمله نکنن و بازی رو تاخیر نزنن.

پ.ن: وضعیت فعلی : مرحله ۵ :D8->

الان تمام دغدغه ام اینه دیسک بازی پخش نشه تو ایران واقعا از حسودی منفجر میشم .اخرم نتونستم صبر کنم بازی را پری اردر کردم هفته پیش .خدایا تا اخر هفته تمام مرزها را ببند هیچی نزار وارد شه^:)^^:)^

آخرین ویرایش:
الان تمام دغدغه ام اینه دیسک بازی پخش نشه تو ایران واقعا از حسودی منفجر میشم .اخرم نتونستم صبر کنم بازی را پری اردر کردم هفته پیش .خدایا تا اخر هفته تمام مرزها را ببند هیچی نزار وارد شه^:)^^:)^

اومدنش که قطعا میاد
شده تک و توک میارن برای کسایی که هر مبلغی رو براش میپردازن به هر حال سودش جادوییه
حالا با ورود دلار به کانال ۱۸ تومن و وضعیت مرزها و محبوبیت این بازی فکر میکنم قیمتش بره تو پایه قیمت خود کنسول :|

در مورد متا خودم رای به ۹۵-۹۶ دادم
اگر این Previewها و جو وحشتناک مثبت راجب یه بازی عادی بود میگفتم احتمال تاریخ سازی و متای ۹۸ یا ۹۹ هم اصلا دور از ذهن نیست
اما تعارف که نداریم این اثر با این خشونتی که داره
اللخصوص سر حیوانات (میدونید که تو این روزا حساسیت روی حیوانات بیشتر از جان انسانه!)
و همینطور گرایش های جنسی تو بازی تردید نکنید چند نفر منتقد مثلا روشن فکر پیدا میشن گیرای مسخره بدن و بازی رو به چند تا ۷ و ۸ مهمون کنن
برای همین یخورده سر نمره متا توقع رو بیارید پایین

اومدنش که قطعا میاد
شده تک و توک میارن برای کسایی که هر مبلغی رو براش میپردازن به هر حال سودش جادوییه
حالا با ورود دلار به کانال ۱۸ تومن و وضعیت مرزها و محبوبیت این بازی فکر میکنم قیمتش بره تو پایه قیمت خود کنسول :|
الان داشتم حساب میکردم من گیفت ۱۰۰ دلاری قبلا خرید بودم ۱۲۵۰ یعنی بازی برام در اومده ۷۵۰ تومن .ظرفیت دوم بازی هم که الان ۳۹۰ هست.اگه همه دست به دست هم میدادن یا تو اکانت خودشون بازی را میخریدن یا ظرفیت دو قانونی واقعا یه گوشمالی اساسی به این فروشنده ها میدادن.

دوستان سلام آنلاین بازی the last of us2 تایید شده واسه بعدها یا صحبتی در موردش شده ????
یه ویدئوهایی از بخش های آنلاین‌ش لو رفته که نشون می‌ده دارن روش کار می‌کنن. تو بازی‌ای که هفته دیگه میاد که قطعاً نیست ولی مشخصه دارن روش کار می‌کنن و احتمال بسیار زیاد چند ماه بعد هم آنلاین‌ش رو عرضه می‌کنن.

• Like
Reactions: Faithful
اگه از دوستان کسی بازی رو گرفته و تمایل داره ظرفیت ۱ رو با من شریک بشه و منم بخشی از هزینه بازی رو متقبل بشم تو خصوصی پیام بفرسته. یا اگه شخص معتبری رو سراغ داره که ظرفیت ۱ بفروشه

لطفا اینجا ریپلای نکنید که تاپیک به بیراهه نره!

اوضاع خیلی خیطه نمیشه اورجینال گرفت
-----------
ویرایش: یکی از دوستان لطف کردن و باهم توافق کردیم و معامله جوش خورد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or