PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
با سلام و صلوات وارد تاپیک شدم !! یکی لطف کنه زود تند سریع فقط بگه پری لود بازی کی باز میشه ؟ :Dدیجیتالی بخریم یه هفته قبل اجازه دانلود رو میده یا نه ؟

با سلام و صلوات وارد تاپیک شدم !! یکی لطف کنه زود تند سریع فقط بگه پری لود بازی کی باز میشه ؟ :Dدیجیتالی بخریم یه هفته قبل اجازه دانلود رو میده یا نه ؟
از 12 اجازه دانلود میده یعنی یک هفته قبل عرضه

پریلود بازی ۸ روز دیگه یعنی ۲۳ خرداد(روز نمرات بازی) شروع میشه که ۷ روز قبل انتشاره. بعله دیجیتالی بگیرین اجازه دانلود میده

نیل اینجا میگه میخوایم گاهی رانر‌های بیشتری داشته باشیم که هورد باشن و ازشون فرار کنین
:Shocked:

View attachment 144730
هورررد نههههه:(
من هنوز یاد هوردهای دیزگان میفتم استرس میگیرتم:D
همینجوریش اون صدای لعنتیه کلیکرها رو وقتی تو نسخه اول میشنیدیم یه حس ترس و دلهره به ادم دست میداد
گاهی اوقاتم که تو هاردمود چندتایی میفتادن دنبالم یه همچین حسی داشتم:D

144734

پ.ن:حالا فکرشو کنید تو همچین عنوانی ، ناتی بخواد هورد حوالمون کنه، اونم با اون وضع مهمات!:-s

همینجوریش اون صدای لعنتیه کلیکرها رو وقتی تو نسخه اول میشنیدیم یه حس ترس و دلهره به ادم دست میداد

View attachment 144734

پ.ن:حالا فکرشو کنید تو همچین عنوانی ، ناتی بخواد هورد حوالمون کنه، اونم با اون وضع مهمات!:-s
آقا حالا غیر از بحث ترسناکیش و اینا :D این هورد باعث افت فریم شدید نمیشه؟ کنار اون گرافیک بازی، چجوری قراره اون تعداد رو پردازش کنه کنسول؟ :| صددرصد هم قراره جزئیات بیشتری نسبت به هورد دیزگان داشته باشن

View attachment 144734

حالا اینجارو داشته باش
:))

144736

144737
144738

درود
آقا حالا غیر از بحث ترسناکیش و اینا :D این هورد باعث افت فریم شدید نمیشه؟ کنار اون گرافیک بازی، چجوری قراره اون تعداد رو پردازش کنه کنسول؟ :| صددرصد هم قراره جزئیات بیشتری نسبت به هورد دیزگان داشته باشن
خب ببینید اگر بخوایم عقلانی به قضیه نگاه کنیم در 90%بازی های این نسل ما افت فریم رو قشنگ تجربه کردیم،حتی بعد از اپدیت های حجیمی که برای بازی ها میومد این مشکلات با توجه به قدرت کنسول و... پابرجا و عضو جدانشدنی بازی ها بود که به تجربه ی بازی کم و بیش لطمه میزد
با این وجود ما اینبار با ناتی داگ طرفیم و نه بِند:دی
پس طبیعتا یه مغز متفکری مثل نیل که به این قضایا واقفه و دستور ورود این هوردهای لعنتی رو در نهایت داده (حالا کی پیشنهاد داده نمیدونم خدا ازش نگذره :)) ) بی شک فکری برای کاهش افت فریم احتمالی کرده و شخصا امیدوارم این نقطه عطف تبدیل به یک نکته ی منفی راجب بازی نشه

امروز ساعت ۶ و نیم هم قسمت آخر Inside رو داریم :D بازی الان دست تمام منتقدها و کلی یوتیوبر هست، یه‌سری افراد هم بازی رو دارن که من نمیدونم چرا بازی رو دارن :| به همین دلیل غیرممکنه تاخیر بخوره و ناتی‌داگم خوب میدونه که نتیجه تاخیر چیه. از اون طرف نمایش سایبر هم افتاده ۵ تیر که ۶ روز بعد از انتشار تلوعه. تو ۶ روز قرار نیس اتفاق خاصی بیوفته و نزدیکن به هم.
این موج جدید لیک اگه رخ بده رو دیگه نمیتونن بیان بگن شما هیچی نمیدونید >:)

رسما پشماش ریخته
:D

View attachment 144739
آخه وقتی ساکورا وارز هست، کسی این بازیه بر آمده از متعفن ترین لایه های دایورسیتی و sjw رو بازی میکنه؟ [-(

آخرین ویرایش:
The Last of Us Part 2 Will Be a Brutal and Emotionally Complex Game

I’m happy to report that The Last of Us Part II very much feels like a modern game. Perhaps the most modern game I’ve ever played, at least in terms of how immersive it is. I can’t go into detail on the story or the cutscenes in this sequence, but the transitions between narrative and gameplay are so smooth and intuitive that, many times in my playthrough, I couldn’t even really tell when I was playing and when I wasn’t. That can be a bad thing, but in this case, it just made the experience feel even more intimate

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or