PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
آقا گول نخورید من رایمو رو همون 90 نگه میدارم. این امثال جیم استرلینگ نمیزارن متا بره رو 98.
البته به شماره 1 امتیاز 10 داده، جدا فازش مشخص نیست چیه و فقط امیدوارم پارت 2 ندن بهش نقد کنه :D

دیگه 98هم خیلی تخیلیه خدایی :D

• Like
Reactions: delta05 and benjohn
البته به شماره 1 امتیاز 10 داده، جدا فازش مشخص نیست چیه و فقط امیدوارم پارت 2 ندن بهش نقد کنه :D
خوب ندن بهش نقد کنه. میره میخره نقد میکنه کسی که نمیتونه جلوشو بگیره. این جوری تازه لجم میکنه کمتر میده. فقط نمرش دیرتر میاد

آقا گول نخورید من رایمو رو همون 90 نگه میدارم. این امثال جیم استرلینگ نمیزارن متا بره رو 98.
این دیگه نمره نمیده.. ولی خب جانشین زیاد داره....
اقا تاپیک امتیازات رو بدید من، ایده نابی برا نظر سنجیش دارم

خوب ندن بهش نقد کنه. میره میخره نقد میکنه کسی که نمیتونه جلوشو بگیره. این جوری تازه لجم میکنه کمتر میده. فقط نمرش دیرتر میاد
منظورم سایت Destructoid بودش، ندن به این بدن به یکی دیگه :D

• Like
Reactions: delta05 and benjohn
View attachment 144524
ایشون منتقد پالیگانه و از اسمش مشخصه که ده میده :D فکر کنم پالیگان به نسخه اول ۷.۵ داده بود و متا کشیده بود پایین
......
فقط ۱۶ روز...

پالیگانم نمره نمیده دیگه. خوشبختانه... جالبه اون نایت کلابی که به عنوان اسکار اون سال میخوان تحمیلش کنن، نصف داوراش از پولیگان بود، نصف دیگه از گیم اسپات... به صورت کاملا تصادفی :lol::lol::lol:

دوستان خبری یا شایعه ای چیزی که تا الان نبوده که دوباره بازی را بخاطر این اتفاقات اخیر تاخیر بزنن؟
خیالتون راحت دیگه غیرممکنه تاخیر بخوره. بازی دیگه فکر کنم کپی‌هاش همه‌جا وجود داشته باشه و ناتی‌داگ هم متوجه شرایط خاص باشی و هیت‌ها راجب تاخیر آخر هست. ۱۶ روز دیگه بازی تو دست همه‌اس چه بسا زودتر. وقتی بازی رکورد فروش زده و کاملا هم آمادس و مارکتینگش شروع شده، به نظرتون عاقلانس که به خاطر تظاهرات یک کشور بگیرن ریفاند کنن؟

آخرین ویرایش:
این بنده خدا فکرکنم زمانی که به U4 نمره 4 داد سایتشون، تصمیم گرفت و نقشه ریخت بیاد عضو سایت بشه و برای tlou 2 جبران کنه.

و الان تنها رسالت خودشو اینو میبینه که به tlou 10 بده و بعد از اون تنهایی سمته غروب آفتاب حرکت کنه و محو بشه :D

ندیده بودم منتقد اینقدر ذوق کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or