PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
Screenshot_20200527-194014_Twitter.jpg
کنایه آقامون به دوستانی که به سگ‌کشی گیر دادن :D یه سری دوستان واسشون اصا مهم نیست که تو بازی‌ها، انسان‌ها کشته میشن و چسبیدن به سگ‌ها. حالا اگر از گیر به ماهیگیری و کشتن نهنگ تو فارکرای و اساسین بگذریم

دوستان تو دبی من سوال کردم از سونی گفتن ممنوعه و اگه میخای اکانت امریکا بساز دیجیتالی بخر منم گفتم صبر میکنم روی کنسول ps5 میزنم گفت بهترین انتخابو کردی :D

دوستان تو دبی من سوال کردم از سونی گفتن ممنوعه و اگه میخای اکانت امریکا بساز دیجیتالی بخر منم گفتم صبر میکنم روی کنسول ps5 میزنم گفت بهترین انتخابو کردی :D
واقعا صبر ایوب میخواهد.البته دیگه تا اون موقع اسپویلر از در و دیوار برات سرازیر میشه

دوستان اگه جايي رو ميشناسيد كه ظرفيت ٢ بازي رو موجود داره ممنون ميشم بهم پيام بدين
تو همه سایتهای ایرانی که ظرفیتی میفروشن ، 2 هفته پیش ظرفیت 2 شون sold out شد :D به محض اینکه گذاشتن برا فروش ، ملت تو ایکی ثانیه زدن تو گوشش :D

به قول دوستمون خیلی باید صبر کنی . مگر اینکه ظرفیت 3 ها همش فروش برن که خب طبیعتا طول میکشه ، چون عمده مردم میخوان تو اکانت خودشون این بازی بخصوص رو بازی کنن که به نوعی یک لایبرری با ارزش هستش :x

کم کم شروع کنیم دیگه...
5 ساعت مونده
اول یادتون بیاد اصلا چی شد که جوئل زندگیش عوض شد...

View attachment 143560
دوست من خودش ی دختر 5 ساله اینا داره بخاطر این صحنه کلا بازی رو گذاشت کنار دیگ ادامشو بازی نکرد :D واقعا صحنه بسی ناراحت کننده بود

• Like
Reactions: vaan 2
تو همه سایتهای ایرانی که ظرفیتی میفروشن ، 2 هفته پیش ظرفیت 2 شون sold out شد :D به محض اینکه گذاشتن برا فروش ، ملت تو ایکی ثانیه زدن تو گوشش :D

به قول دوستمون خیلی باید صبر کنی . مگر اینکه ظرفیت 3 ها همش فروش برن که خب طبیعتا طول میکشه ، چون عمده مردم میخوان تو اکانت خودشون این بازی بخصوص رو بازی کنن که به نوعی یک لایبرری با ارزش هستش :x
من خودم جزو اون كسايي بودم كه تو ايكي ثانيه زدم تو گوشش
:D
برا يكي از دوستام ميخواستم كه هميشه فيزيكي بازي ميخره ولي با اين حساب بايد فعلا تو خماريش بمونه

• Smile
Reactions: Ni-oH
View attachment 143561
کنایه آقامون به دوستانی که به سگ‌کشی گیر دادن :D یه سری دوستان واسشون اصا مهم نیست که تو بازی‌ها، انسان‌ها کشته میشن و چسبیدن به سگ‌ها. حالا اگر از گیر به ماهیگیری و کشتن نهنگ تو فارکرای و اساسین بگذریم
بدتر از همه کندن پوست حیوانات تو رددد ۲ هست یا دیدن جون دادنشون که فکر کنم کسانی که بازی کردن حتما این صحنه ها را انجام دادند.
حالا جالبه اگر فرض کنیم سگ رو حیوان اهلی حساب میکنن اتفاقا تو همون رددد میشه سگ و گربه های تو شهر رو هم لگد زد و کشتشون..
بنظرم این گیر دادن به قضیه سگ و اینها توی تلو دیگه خیلی مسخره هست و قشنگ معلومه فقط قصدشون تو چشم اومدنه..تازه اینم سگی که داره حمله میکنه الان فرق این سگ با سگهای رزیدنت ۲ چیه

دوستان اگه جايي رو ميشناسيد كه ظرفيت ٢ بازي رو موجود داره ممنون ميشم بهم پيام بدين
داداش من دوستم نسخه دیلاکس رو برام گرفت ۴۰۰ ریجن یک ظ۲
همون نسخه که ارت بوک و ساندترک و تمو اواتار داره
میخوای ادرسشو بگیرم برات؟تلگرامه ولی

• Like
Reactions: mamad street

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or