PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
مولتی داره مگه بازی ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
تایید شده ؟؟؟
از یه طرف گفتن بازی مولتی نداره ولی بعد مدتی گفتن که احتمالا بعد انتشار بازی، اضافه میشه بهش و به تیم مولتیمون اعتماد داریم و ... .
مث اینکه مراحل ساختش شروع شده ظاهرا

از یه طرف گفتن بازی مولتی نداره ولی بعد مدتی گفتن که احتمالا بعد انتشار بازی، اضافه میشه بهش و به تیم مولتیمون اعتماد داریم و ... .
مث اینکه مراحل ساختش شروع شده ظاهرا
اوه اوه چی میشه اگه تایید بشه . دیگه من از این دنیای و کروناش چیزی نمیخوام

• Love
Reactions: last of amir
فکر کنم دیگه واقعا نمی‌شه اینجا اومد. تنها راهش اینه که برای اون هم مثل ویدیوهای لیک شده یه تاپیک جدا زده شه و اینجا حرف زدن راجبش ممنوع باشه، که بعید می‌دونم عملی بشه. پس تریلر منتشر می‌شه، کسایی که هم تریلر رو دیدن هم ویدیوهای لیک شده رو، از فردا میان با کوچک‌ترین اشاره‌ی ممکن (مثل نقل قول کردن یه تئوری و فرستادن یه ایموجی) داستان اصلی رو لو می‌دن. بعضیا هم مثل من که نمی‌خوان دیگه هیچی از بازی ببینن - چه گیم پلی، چه داستان - اینجا کلا براشون میدون مین قراره بشه. چون من با چیزایی که دیدم مطمئنم قراره بازی از هر نظر تو بالاترین سطح ممکن باشه و واقعا دلیلی نمی‌بینم بخوام تجربه‌م رو از اون حالت تازه و نو دربیارم. تا همینجاشم زیاد دیدم حس می‌کنم.

پس خدانگهدار تا احتمالا تاپیک نمرات بازی. چون اونجا نمی‌تونم نیام. :D شاید هم اصلا خودم تاپیکش رو زدم اگه کسی مایل‌تر (!) نبود. به امید نمرات 10/10 و متای +95 و فروش رویایی.

"this won't be for nothing"

آخرین ویرایش:
فکر کنم دیگه واقعا نمی‌شه اینجا اومد. تنها راهش اینه که برای اون هم مثل ویدیوهای لیک شده یه تاپیک جدا زده شه و اینجا حرف زدن راجبش ممنوع باشه، که بعید می‌دونم عملی بشه. پس تریلر منتشر می‌شه، کسایی که هم تریلر رو دیدن هم ویدیوهای لیک شده رو، از فردا میان با کوچک‌ترین اشاره‌ی ممکن (مثل نقل قول کردن یه تئوری و فرستادن یه ایموجی) داستان اصلی رو لو می‌دن. بعضیا هم مثل من که نمی‌خوان دیگه هیچی از بازی ببینن - چه گیم پلی، چه داستان - اینجا کلا براشون میدون مین قراره بشه. چون من با چیزایی که دیدم مطمئنم قراره بازی از هر نظر تو بالاترین سطح ممکن باشه و واقعا دلیلی نمی‌بینم بخوام تجربه‌م رو از اون حالت تازه و نو دربیارم. تا همینجاشم زیاد دیدم حس می‌کنم.

پس خدانگهدار تا احتمالا تاپیک نمرات بازی. چون اونجا نمی‌تونم نیام. :D شاید هم اصلا خودم تاپیکش رو زدم اگه کسی مایل‌تر (!) نبود. به امید نمرات 10/10 و متای +95 و فروش رویایی :D

تاپیک جدا که داره
...
ولی خب بنظرم داری بهترین کار رو میکنی:D
همین که این ورا کلا پیدات نشه بهترین راه حله.

پس خدانگهدار تا احتمالا تاپیک نمرات بازی. چون اونجا نمی‌تونم نیام. :D شاید هم اصلا خودم تاپیکش رو زدم اگه کسی مایل‌تر (!) نبود. به امید نمرات 10/10 و متای +95 و فروش رویایی :D

خوب اینفکتدهای عزیز این تاپیکم داریم فتح میکنیم. دو قدم تا صبح پیروزی >:):D

اسپویل کنین کارتون تمومه با کاتانا میام بالا سرتونx-(
خوب اینفکتدهای عزیز این تاپیکم داریم فتح میکنیم. دو قدم تا صبح پیروزی >:):D
وای اگر دراکمن حکم جهادم دهد
ارتش اینفکتد نتواند نجاتت دهد
:-"

میگم @Nima از الان یه اخطار بن دائم برا فردا بده :D میترسم بعد از دیدن تریلر بخواییم دو کلمه حرف بزنیم یهو یکی جوگیر بشه انتحاری بزنه

اونی که انتحاری میزنه که این چیزا حالیش نیست ! طرف به قصد بن دائم میاد اسپویل کنه ، اگه بنش نکنیم ناراحت میشه :D

آقایون و خانمها منم تاپیک اسپویل رو ترک کردم دوباره طرف داره آپلود میکنه. تو روح جیم رایان مگه اینو نگرفته بودن؟
غیر از اون دمویی که منتقدین بازی کردن؟ یعنی هر جای بازی رو رندوم اسپویل می کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or