PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
وااااای خدایا این دیگه چی بود هایپر سنجم از همین الان سوخت! تو اینستا یدفعه دیدم اکانت ناتی داگ زده The Last of Us Part II همینجوری از جام مثل یه گربه که خیار دیده باشه پریدم!
نتونستم رو صندلی بشینم اصلا اشک تو چشمام حلقه زده بود از زیبایی این تریلر. من بعد اینکه اینو بازی کنم دیگه دلیلی برای زندگی کردن ندارم واقعا! خدایاااا عمری بده برسیم بازی کنیم! :D

امشب یهو نشستم پای اینستاگرام دیدم خبر رو یه پیج زده ! باورم نشد . رفتم یه چک کردم و دیدم بعله درسته . طوری پشمام ریخت که قابل جبران نیست .
فقط میتونم بگم وقتی تریلر رو دیدم اشک تو چشمام جمع شد و وقتی اون اخر زد THE LAST OF US PART II قشنگ گریم گرفت .
بهترین خبری که توی این چند مدت اخیر شنیدم

اگه طبق عکسی که تو انچارتد بود باشه میتونه اینم باشه که الی حامله بوده یا بچش اومده بوده اینا زدن بچه رو کشتن یا دزدیدن برا همین بخواد انتقام بگیره!
شایدم اصلا بچه ای در کار نیست فقط یه عکس ساده بوده و داستان چیز دیگه ای باشه!فقط مهم اینه TLOU جدید هست حالا چجوریش مهم نیست فقط هست:D

دوستان داشتنم dishonored 2 رو بازی میکردم رفتم تلگرام چک کردم دیدم یکی از دوستان عکس لست 2 رو گذاشته باورم نشد رفتم تو سایت دیدم لست 2 معرفی شده:|:|:|
اون لحظه رو نمیتونم توصیف کنم فقط در این حد که دستمو زدم تو دیوار الان یکی از انگشتام خون شده دوتا دیگشم سیاه شده:D
خدا رحم کنه سونی چرا داره اینکار میکنه صد در صدم تو ای تری تریلر گیم پلی میده خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:D

امیدوارم بچه دار شدن و انتقام مرگ فرزند توی بازی نباشه چون خیلی کلیشه ایه:D علاوه بر اون به قیافه الی ( سن و سالش در واقع ) اصلا نمیخوره هنوز با کسی رابطه داشته باشه چه به این که بچه دارم شده باشه :D

• Like
Reactions: D_grayman
اصلا از خود شخص شخیص احمد شاملو روایت داریم که جناب مارگوت بیکل بعد دیدن تریلر معرفی TLoU2 از شدن هایپ خشتک دریده بعد که آرومش کردن فقط تونسته اینو بگه:
"سكوت سرشار از سخنان ناگفته است . از حركات ناكرده، اعتراف به عشق هاي نهان وشگفتي هاي بر زبان نيامده... " :D

عجب تیزر تریلری بود :D
فقط یه حسی بهم میگه اون دیالوگ آخر رو الی داره در مورد فایرفلای ها میگه! :D
همینه، صد در صد بعد از اون اتفاقات قسمت اول و حرف هایی که جوئل زد به الی و ادامه حرفایی که زده تا حرکت خودش رو بپوشونه و مطمئنا دروغ های دیگه ای هم گفته الی یه حس انتقام و تنفر نسبت به فایرفلای ها پیدا کرده که خب مسلما پشت بندش حقایق رو میشن :دی
حالا این میزان از خشم و نفرت برای اون اتفاقات قسمت اول و حرفی که جوئل بهش زد یکم زیادی هست و مطمئنا یه اتفاق های دیگه ای هم افتاده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or