PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
شک نکنید نهایتش تا آخر تیر بازی عرضه میشه.. الان وسط نسل نیستیم که بگیم بازی میوفته برا سال دیگه... اگه بازی بیشتر از تیر تاخیر بخوره و بره برای شهریور و مهر، رسما فروش بازی نابود میشه

شک نکنید نهایتش تا آخر تیر بازی عرضه میشه.. الان وسط نسل نیستیم که بگیم بازی میوفته برا سال دیگه... اگه بازی بیشتر از تیر تاخیر بخوره و بره برای شهریور و مهر، رسما فروش بازی نابود میشه
دوست عزیز بعید میدونم تیر ماه بازی بیاد چون برای یک ماه بیشتر تاخیر زدن پیش خریدا رو کنسل نمیکردن و قصد برگشت مبالغ رو نداشتن. احتمال زیاد بازی میره برای لانچ ps5. یعنی یک عنوان بین نسلی که هم برای 4 بیاد هم برای 5 که اونایی که قصد تهیه کنسول ps5 رو موقع لانچ دارن برای نسخه ps5 هزینه کنن.در کل اگه اینجور باش واقعا تحمل این انتظار سخته مخصوصا تو سالی که اکثر بازیها تاخیر خوردن . من خودم به شخصه اعصابم به شدت داغونه. خودم از جمله کسایی بودم که بازی رو پیش خرید کردن و الان به هر دلیلی که میخواد باش از تاخیر پیش اومده راضی نیستم

دوست عزیز بعید میدونم تیر ماه بازی بیاد چون برای یک ماه بیشتر تاخیر زدن پیش خریدا رو کنسل نمیکردن و قصد برگشت مبالغ رو نداشتن. احتمال زیاد بازی میره برای لانچ ps5. یعنی یک عنوان بین نسلی که هم برای 4 بیاد هم برای 5 که اونایی که قصد تهیه کنسول ps5 رو موقع لانچ دارن برای نسخه ps5 هزینه کنن.در کل اگه اینجور باش واقعا تحمل این انتظار سخته مخصوصا تو سالی که اکثر بازیها تاخیر خوردن . من خودم به شخصه اعصابم به شدت داغونه. خودم از جمله کسایی بودم که بازی رو پیش خرید کردن و الان به هر دلیلی که میخواد باش از تاخیر پیش اومده راضی نیستم
چنین اتفاقی رسماً محاله چون عملا تاتی داگ هم نابود میشه حسابش بکن بازی گلد شده تمام شده نگه داری برای ۵ ماه بعد مطمنا بازی عرضه میشه سونی ممکنه بخواد فیزیکی دیجیتالی با هم بده چون الان برای عرضه فیزیکی عملا به مشکل خوردن ولی دیجیتالی میتونن بدن
خود ps5 رو هواس معلوم نیست به 2020 برسه با این شایعاتی که دورش هست که بخواد با لانچ اون بباد

• Like
Reactions: Jack cooper

خیلی دلم میخواد باهات موافقت کنم اما برای تاخیری به این کوتاهی اصلا منطقی نبود بازی رو استور حذف کنن
دیگه حالا اگر موضوع ریفاند هم به واقعیت بپیونده که دیگه هیچی ...
حس میکنم باید منتظر خبر تاخیر طولانی تری باشیم
ولی امیدوارم که اشتباه کنم

تا نسل بعد بعیده تاخیر بخوره (اگه تنها دلیل تاخیر کرونا باشه) احتمالا تا تابستون(june-july) وضع بازار و اکثر کشور ها به حال عادی برمیگرده یا حداقل بهتر میشه و به نظرم بعید نیست همون موقع ها یا یکم دیرتر منتشرش کنن.

• Like
Reactions: KavehFrootan
چنین اتفاقی رسماً محاله چون عملا تاتی داگ هم نابود میشه حسابش بکن بازی گلد شده تمام شده نگه داری برای ۵ ماه بعد مطمنا بازی عرضه میشه سونی ممکنه بخواد فیزیکی دیجیتالی با هم بده چون الان برای عرضه فیزیکی عملا به مشکل خوردن ولی دیجیتالی میتونن بدن
خود ps5 رو هواس معلوم نیست به 2020 برسه با این شایعاتی که دورش هست که بخواد با لانچ اون بباد
خوب اگه قصد دارن زود بازی رو بدن چرا باید پیش خریدا رو کنسل کنن و قصد بازگشت مبالغ رو داشته باشن. وااله من تنها چیزی که به فکرم میاد اینه که برای یک یا دوماه بیشتر تاخیر زدن نمیان مبالغ پیش خرید رو برگشت بدن من فکر میکنم بازی حالا حالاها ریلیز نمیشه(امیدوارم واقعا اینجور نباش و من اشتباه برداشت میکنم) برای همین قصد بازگشت پول رو دارن

• Smile
Reactions: KavehFrootan
پول من همین 5 دقیقه پیش برگشت حسابم.هیچگونه ایمیل و این ها هم بهم نشده فعلا چون قبلا بابت تاخیر بازی ها و امکان بازگشت پول میشد.
من احتمال میدم چون سونی از اواخر ستامبر به خاطر لانچ فوق العاده محشر اسپایدرمن خاطره ی خوشی داره ، اینم بیوفته برای همون موقع یعنی تا قبل از ۱۰ مهر.انشالله فرضیات بخشی از دانشمندها به حقیقت بپیونده و گرمای تابستان تا حد زیادی روی مهار ویروس تاثیر بزاره.

خوب اگه قصد دارن زود بازی رو بدن چرا باید پیش خریدا رو کنسل کنن و قصد بازگشت مبالغ رو داشته باشن. وااله من تنها چیزی که به فکرم میاد اینه که برای یک یا دوماه بیشتر تاخیر زدن نمیان مبالغ پیش خرید رو برگشت بدن من فکر میکنم بازی حالا حالاها ریلیز نمیشه(امیدوارم واقعا اینجور نباش و من اشتباه برداشت میکنم) برای همین قصد بازگشت پول رو دارن
سری قبلی هم ریفاند کردن... الان مسئله اصلی اینه که ساخت بازی تموم بشه... تموم که شد راحت میتونن تصمیم بگیرن چه زمانی و به چه شکلی بازی رو عرضه کنن...

پول من همین 5 دقیقه پیش برگشت حسابم.هیچگونه ایمیل و این ها هم بهم نشده فعلا چون قبلا بابت تاخیر بازی ها و امکان بازگشت پول میشد.
من احتمال میدم چون سونی از اواخر ستامبر به خاطر لانچ فوق العاده محشر اسپایدرمن خاطره ی خوشی داره ، اینم بیوفته برای همون موقع یعنی تا قبل از ۱۰ مهر.انشالله فرضیات بخشی از دانشمندها به حقیقت بپیونده و گرمای تابستان تا حد زیادی روی مهار ویروس تاثیر بزاره.

گرما قطعا تاثیر میزاره... گرما شاید ویروس رو از بین نبره و جلوی انتقالش رو نگیره... ولی حداقل انتقالش رو محدود میکنه... و دیگه تو محیط آزاد احتمال انتقال ویروس به صفر میرسه... شما آدم بالغ رو 2 ساعت بدون سایبون بزار زیر آفتاب تیر ماه... راحت تلف میشه... چه برسه به یه ویروس. ولی خب محیط های سر بسته مشمول این موضوع نمیشه برای همینم دانشمندا میگن زیاد روی گرما حساب باز نکنید.

سری قبلی هم ریفاند کردن... الان مسئله اصلی اینه که ساخت بازی تموم بشه... تموم که شد راحت میتونن تصمیم بگیرن چه زمانی و به چه شکلی بازی رو عرضه کنن...

گرما قطعا تاثیر میزاره... گرما شاید ویروس رو از بین نبره و جلوی انتقالش رو نگیره... ولی حداقل انتقالش رو محدود میکنه... و دیگه تو محیط آزاد احتمال انتقال ویروس به صفر میرسه... شما آدم بالغ رو 2 ساعت بدون سایبون بزار زیر آفتاب تیر ماه... راحت تلف میشه... چه برسه به یه ویروس. ولی خب محیط های سر بسته مشمول این موضوع نمیشه برای همینم دانشمندا میگن زیاد روی گرما حساب باز نکنید.
من و شما تنها کسانی هستیم که میگیم بازی میاد همون تا تیر منم همین اعتقاد دارم و میکنم بازی دیجیتالی میدن بیرون

• Like
Reactions: vaan 2
فروش بازی بیوفته نسل بعدی بیشتر به نفع PS5 میشه با استفاده از بکوارد به عنوان لانچ تایتل منتشرش میکنن
سیستم سلر خوبی میشن هم این و هم هیلو(حالا بستگی داره چی پختن)... حالا بخوام با سلطان سیستم سلر ها مقایسه کنم، خیلی بعید میدونم چیزی مثل زلدا بشه...چون اون بحث هایبردی بودن هم درش نقش داشت ولی خیلی عوامل دیگه مثل کنسول شکست خورده قبلی... باعث شده بودن خود بازی از سیستم هم یک مدت بیشتر بفروشه:))
الان کسی که بخواد میتونه هم تلو و هم هیلو رو نسل قبل بره بکوارد نسل بعد هم بگیره بازیشون کنه هر موقع که بخواد:دی

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
و بهمین خاطره که اصلا تعجب نمیکنم اگر ناشر وسوسه بشه برای عرضه بست سلینگش بعنوان لانچ تایتل نسل بعد. چون میدونه به لطف Backward Compatibility دیگه خبری از فروش دوباره همون بازی به مخاطب در قالب ریمستر نیست. پس فورسی احساس نمیکنه برای عرضش روی نسل فعلی..
هرچند حدس خودم روی بازه مرداد، شهریور هست برای TLoU..

اگه میخواست این ویروس با گرما‌ از بین بره توی همون سوپ خفاش از بین میرفت :D

بعدم اون حرف رد شد کاملا که تو گرما کمتر بشه یا بره
ببخشید قبل اینه بره تو دیگ،، از شکارچی گرفته تا فروشنده و آشپز با اون موجود مرود نظر در تماس بودن... بعد اونجا مثل حیوانات وحشی خام خوری هم میکنن.... ندیدی یارو کله موش زنده رو با دندونش میکنه

ما کارگر تایلندی داشتیم، موش زنده رو میگرفتن سر کار، می انداختن تو آون الکترود میپختن... وحشتناک، وحشتناک

ما ها دو روز با اینا زندگی کنیم، از تعدد استفراغ میمیریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or