PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
من یه دور دیگه رفتم همه تریلرهارو از اول برای بار چندم دیدم، گفتم از اونجایی که بیشتر از این دیگه نمیخوام تو این 5 ماه باقی مونده تریلری چیزی از بازی ببینم آخرین حدس و گمان هام رو بگم و برم. :D
یادمه بعد از اینکه تریلر دوم (پاریس گیمز ویک 2017) منتشر شد، یه بنده خدایی توی ردیت گفته بود که این تابلوهایی که توی تریلر هست رو من دیدم، توی سیاتله! یه چندماه که گذشت مجری پنل PSX 2017 از نیل دراکمن راجب این قضیه پرسید که یکی از طرفدارا به همچین نتیجه ای رسیده، آیا اون بخش بازی واقعا توی سیاتل جریان داره؟ دراکمن هم با یه حالتی که انگار توی مخفی نگه داشتن لوکیشن تریلر شکست خورده ناامیدانه گفت آره توی سیاتل بوده ولی بازم مناطق دیگه هستن. :D

حالا الان توی گیمپلی هایی که از بخش دوم دمو منتشر شده خیلی یهویی و بی هوا اومدن این Faction جدید رو معرفی کردن (WLF) که از قضا داستانشون از این قراره که نمیخوان جز خودشون کسی توی سیاتل باشه. ولی الان میدونیم که اون فرقه مذهبی وحشی که توی تریلر پاریس گیمز ویک دیدیم (The Seraphites) توی سیاتل هستن و احتمالا هم برای WLF کلی دردسر ایجاد کردن یا وارد جنگ شدن.

توی این قسمت از تریلر دوم :
View attachment 118370 خواهر آسیایی به برادرش میگه که Mystery woman رو نجات بده، برادرش هم در جواب با تعجب میگه She's one of THEM.
ملت از همون موقع تا الان کلی کلنجار رفتن با اینکه منظورش از Them دقیقا کیا هستن. :D ولی الان که اطلاعات بیشتری از بازی و دنیاش داریم، میشه حدس زد که این دوتا گروه توی سیاتل افتادن به جون همدیگه، این شخصیت زنی که دیدیم هم لیدر یا یه عضوی از این WLF هست که به یه طریقی افتاده دست سرافیت ها و دارن دهنش رو سرویس میکنن؛ اما به شکل اتفاقی نجات پیدا میکنه و داستانش یه جوری به داستان الی متصل میشه و باقی ماجرا.

(اگه هم داستان اینطوری پیش نرفت باید جایزه تمشک طلایی رو بخاطر این همه چرت و پرت نوشتن بهم بدن. :)) )
من فکر میکنم این قضیه مادر الی!! کلا وجود نداشته باشه تو بازی!×

• Like
Reactions: benjohn
چندتا نویسنده مورد علاقه داشتم تو مجله بازی رایانه یکیش شما بودید آقای چشمی یکیش آقای کریمی طار.
همیشه خوندن مقالات،نقدها و پیش نمایش هایی که با قلم شما دو نفر نوشته میشد واسم در اولویت بود.:x
واقعا بازی رایانه حیف شد،میشد عشق و علاقه خالصانه تک تک اعضاشو به بازی و گیم لمس کرد.مجله ای که منو با کنسول های بازی آشنا کرد و یه دنیای جدید از بازی های ویدئویی پیش روی من قرار داد.
ممنون محمد جان
لطف داری;)

من درباره نسخه قبلی قبول دارم خیلی ها یک شکل بودن

ولی این تریلر لست هیچ هم شکلی نداره من ۴کی توی ۷۵ اینچ دیدم دارم میگم یک شکل نیستن
ولی همه یه پوشش و همه کچل هستن اونم به خاطر فرقه مذهبیشونه
ولی یه نگاه دقیقتر بندازی اونایی که پتک سنگین دستشونه عین همن مثلا اونی که الی رو از زیر ماشین بیرون میکشه تو گیم پلی قبلی با اونی که با قمه سرشو قطع میکنه تقریبا یه شکل دارن

• Like
Reactions: B_O_X_E_R
بازیرایانه که داستانش فرق داشت من خودم عضو هیئت تحریریه مجله و مدیر سایت بازیرایانه بودم که سال 92-93 کلا تعطیل شد
یادش به خیر واقعا.
بازی رایانه رو خیلی از بازی نما بیشتر دوست داشتم. فک کنم تواون موج اول گرونی کاغذ، تعطیل شد متاسفانه.
نقد هاش خیلی صمیمانه تر و دلنشین تر بودن واقعا.
بازی نما مخاطبش بیشتر بود تا امسال هم دووم اورد که اونم احتمالا به همون سرنوشت دچار شه.

اتفاقا وقتی نگاه دقیق میندازی متوجه میشی عین هم نیستن
اگه سطحی نگاه کنی فکر میکنی شکل همن

حتی زن هاشم فکر میکنی مثل همن اونی که چکششو میگیری و اونی که شارگشو میزنی
ولی وقتی با کیفیت میبنی و دقیق میشی کلا فرق دارن چهره ها

بازم میگم من هیچ شباهتی ندیدم جز همون کچلی و لباسای فرقه ای

شک ندارم موقع بازی کردن وقتی به سیاتل برسیم همه هم لباس با مدل موهای یکسان میشن
یادمه تو پلی 2بود یا یک یه فیفا زده بودن تیم ایران همشون شبیه علی دایی بودن:)):))

آقا ایشون فیلممون کرده آنقدر سریع باور نکنید ممنون سرکاریم فکر کن یک آدم ۵۳ ساله بیاد تو آروم گیم با بچه ها سر و کله بزنه
دوست عزیز چه سودی داره من بخوام کسی رو سر کار بذارم !!تازه مگه هنره سن زیاد داشتن من دوست داشتم الان 20 سالم بود البته جهت رفع سو تفاهم خدمت شما
WhatsApp Image 2019-09-30 at 3.53.52 PM.jpeg
البته سن تاریخ تولد اصلی من سال 45 هست ولی مدارکمون تو جنگ نابود شده بود شد 46:D

آخرین ویرایش:
آقا ایشون فیلممون کرده آنقدر سریع باور نکنید ممنون سرکاریم فکر کن یک آدم ۵۳ ساله بیاد تو آروم گیم با بچه ها سر و کله بزنه

شما چون خودتون با 200 مدل اکانت میایید پست میدید فکر میکنید همه این مدلین ولی قاعدتا آدم ها در دنیای واقعی غالبا انقدر بیکار نیستن که بخوان با هویت فیک بیان اینجا پست بدن.

ما اینجا اینجوری شدیم که پیرهامون افسرده هستن یا لااقل امیدوارم فقط پیرهامون باشن تو کشورهای اروپایی و آمریکا آدمها تازه بعد بازنشستگی میرن سایکل توریست میشن یا هواپیمای مدل پرواز میدن در صورتی که تا موقعی که سلامت جسم باشه میشه از ذهن در جهت خلاف کهولت سن استفاده کرد

چندتا نویسنده مورد علاقه داشتم تو مجله بازی رایانه یکیش شما بودید آقای چشمی یکیش آقای کریمی طار.
همیشه خوندن مقالات،نقدها و پیش نمایش هایی که با قلم شما دو نفر نوشته میشد واسم در اولویت بود.:x
واقعا بازی رایانه حیف شد،میشد عشق و علاقه خالصانه تک تک اعضاشو به بازی و گیم لمس کرد.مجله ای که منو با کنسول های بازی آشنا کرد و یه دنیای جدید از بازی های ویدئویی پیش روی من قرار داد.
اون موقع که مجله هاش میومد من بچه بودم یکی از مقالاتش یادمه که درباره streets of rage بود عکس axel داشت و اسمشم گذاشته بودن شورش خاطرات فکر کنم نمیدونم چرا هیچوقت نمیخوندمشون شاید سواد نداشتم هنوز :| یادمه تو مقاله R&C نوشته بود که دشمنا تو بازی فکر میکنن کلنک توستره اون اولین باری بود که R&C دیدم و هیچوقت یادم نمیره:x چقدر با تریلر 8DAYS . آلن ویک و ولفنیشتین 2009 که عکساش از تو مجله بریدم :D تو دیسکاش حال میکردم یکبارم دموی RE5 واسه XB360 گذاشته بودن تو دیسک تریلرا کلا کارشون خیلی خوب بود

دوست عزیز چه سودی داره من بخوام کسی رو سر کار بذارم !!تازه مگه هنره سن زیاد داشتن من دوست داشتم الان 20 سالم بود البته جهت رفع سو تفاهم خدمت شما
View attachment 118455
البته سن تاریخ تولد اصلی من سال 45 هست ولی مدارکمون تو جنگ نابود شده بود شد 46:D
بزنم به تخته شما ظاهرتونم‌ مثل باطنتون از همه ما جوونتره داداش!:D دمتون گرم. پایدار باشید

شما چون خودت بچه هستی تصورت اینه که گیم برای بچه هاست ... حالا ایشون که 53 سالشه و اینجاست ، شما بزرگ شدی دیگه نیا اینجا قاطی ما بچه ها ....

شما چون خودت بچه هستی تصورت اینه که گیم برای بچه هاست ... حالا ایشون که 53 سالشه و اینجاست ، شما بزرگ شدی دیگه نیا اینجا قاطی ما بچه ها ....
من بچه نیستم رفیق اول کسی رو قضاوت نکن فقط من گفتم عجیبه یکی با ۵۴ بیاد تو سایت من خودم ۲۳ رد کردم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or