PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
اینکه بازی اسمش خیلی گندست و رو ماکرو ویو هم عرضه بشه میفروشه :D البته بماند با این شرایط که دیگه سونی دوبار دوبار نمیخوره از برش (بکوارد)
بکوارد که فروش حساب نمیشه هرکی نسخه ps4 رو داشته باشه با گرافیک بهتر میتونه رو ps5 بازیش کنه سونی بخواد ازش ماله کشی کنه باید ریمسترش کنه مثل نسخه اول که همچین چیزی با وجود بکوارد نسل بعد امکانش به صفر میرسه

بکوارد که فروش حساب نمیشه هرکی نسخه ps4 رو داشته باشه با گرافیک بهتر میتونه رو ps5 بازیش کنه سونی بخواد ازش ماله کشی کنه باید ریمسترش کنه مثل نسخه اول که همچین چیزی با وجود بکوارد نسل بعد امکانش به صفر میرسه
خوب منم همینو میگم به هر حال فرقی نداره بازی فروشش رو میکنه ......

والا منم به همین دلیل بکوارد گفتم آدم هفت هشت ماه صبر میکنه با کیفیت ترش رو روی ps5 میره
در هر صورت من با تاخیری که به کیفیت بازی کمک بیشتر میکنه موافقم
فکر کنم تجربه رددد اینو ثابت کرد و مطمئنم در مورد سایبرپانک و تلو هم همین وضعیت صادقه

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

والا منم به همین دلیل بکوارد گفتم آدم هفت هشت ماه صبر میکنه با کیفیت ترش رو روی ps5 میره
در هر صورت من با تاخیری که به کیفیت بازی کمک بیشتر میکنه موافقم
فکر کنم تجربه رددد اینو ثابت کرد و مطمئنم در مورد سایبرپانک و تلو هم همین وضعیت صادقه

هفت هشت ماه صبر؟ مومن من سر اینکه هفته اول بازی رو نخرم که پول الکی به هموطنان زرنگ ندم کلی با خودم درگیرم. من یکی که نمیتونم اینقدر صبر کنم حتی اگر بگن رو ps5 صد و بیست فریم و 8 کی اجرا میشه

هفت هشت ماه صبر؟ مومن من سر اینکه هفته اول بازی رو نخرم که پول الکی به هموطنان زرنگ ندم کلی با خودم درگیرم. من یکی که نمیتونم اینقدر صبر کنم حتی اگر بگن رو ps5 صد و بیست فریم و 8 کی اجرا میشه
بازم جای شکرش باقیه تو هنوز هایپی..من که از بس خبری ازشون نشد هایپم پرید

خیالتون راحت قیمت این بازی تا 5-6 ماه حول همون 800-900 میگرده.البته با قیمت دلار حال حاضر!!!سر بازی rdr2 بیانصاف ها فروشنده ها خیلی سود کردن وملت و سرکیسه کردن.من دو ماه صبر کردم در نهایت همون قیمت 800 خریدم!!!

خیالتون راحت قیمت این بازی تا 5-6 ماه حول همون 800-900 میگرده.البته با قیمت دلار حال حاضر!!!سر بازی rdr2 بیانصاف ها فروشنده ها خیلی سود کردن وملت و سرکیسه کردن.من دو ماه صبر کردم در نهایت همون قیمت 800 خریدم!!!

5 6 ماه بعد از عرضه 800 900 تومان؟ حتی همون هفته اولش هم ملت به زور این قیمت میخریدن.
این حرفا فقط باعث میشه پول مفت تو جیب چهار تا فروشنده و کاسب اینکار بره! RDR2 رو پارسال تقریبا بعد از گذشت یک ماه از عرضش 530 خریدم آکبند ریجن آل.

TLOU2 هم اگر روزی برسه که لانچ بشه بالاخره! :D ممکنه هفته های اول و دوم 700 800 باشه ولی کم کم قیمتشو طبق روال بقیه بازیها میارن پایین.

خب فیزیکی نخرید بازی رو:| حتی اگه میخواید بازیو نگه دارید و آرشیو کنید، اول یه اکانت ظرفیتی ـشو بخرید که موقع عرضه معمولا ظرفیت سه حدود 300 تومن هست، بازی کنید و با خیال راحت بفروشیدش. بعدا هم که حسابی ازش گذشت و قیمت پایین اومد فیزیکیشو بخرید... من خودم تازه میخوام دیسک گاد آو وار رو بخرم و نگه دارم:دی
البته اشتباه نشه، 300 تومن هم همچنان زیاده و رقم کمی نیست، ولی خب با توجه با شرایط فوق افتضاح حال حاضر بنظرم بهترین گزینه هست.

5 6 ماه بعد از عرضه 800 900 تومان؟ حتی همون هفته اولش هم ملت به زور این قیمت میخریدن.
این حرفا فقط باعث میشه پول مفت تو جیب چهار تا فروشنده و کاسب اینکار بره! RDR2 رو پارسال تقریبا بعد از گذشت یک ماه از عرضش 530 خریدم آکبند ریجن آل.

TLOU2 هم اگر روزی برسه که لانچ بشه بالاخره! :D ممکنه هفته های اول و دوم 700 800 باشه ولی کم کم قیمتشو طبق روال بقیه بازیها میارن پایین.
والا تا جایی که یادمونه تا یک ماه قیمتش کمتر از 1 میلیون نبود.نمیدونم شما از کجا 500 خریدی.!!!!!

• Like
Reactions: ps3_360_wii
منم دقیقا میخواستم همین رو بگم. چرا باید یه تومن پول بدین به یه بازی.
اگر بازی رو day one میخواین همون روز اول ظرفیتی بخرین و بازی کنید. اگر هم قصد ارشیو دارین میتونید همون ظرفیتی رو بعد از اتمام بازی بفروشین و تا مناسب شدن قیمت دیسک صبر کنید. اینطوری نه چیزی براتون اسپویل میشه هم بازی رو داغ بازی کردین و هم به ارشیو کردن میرسید. با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید که ضررش هم کمتر از اونیه که بخواین روز اول یه تومن پول بازی بدین.

منم دقیقا میخواستم همین رو بگم. چرا باید یه تومن پول بدین به یه بازی.
اگر بازی رو day one میخواین همون روز اول ظرفیتی بخرین و بازی کنید. اگر هم قصد ارشیو دارین میتونید همون ظرفیتی رو بعد از اتمام بازی بفروشین و تا مناسب شدن قیمت دیسک صبر کنید. اینطوری نه چیزی براتون اسپویل میشه هم بازی رو داغ بازی کردین و هم به ارشیو کردن میرسید. با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید که ضررش هم کمتر از اونیه که بخواین روز اول یه تومن پول بازی بدین.
نه اخه نمیشه بلاخره باید یه عده با ایفون ایکس و اپل واچ همراش عکس بگیرن:D

آروم آروم داریم به سومین سالگرد معرفی بازی میرسیم و خبری نیست دیگه سیستم معرفی بازیای سونی داره حال بهم زن میشه
حدقل قدیم وسط معرفی هر سال 1 یا 2 بار از بازیاش تریلر میداد الان هیچی کلا انگار نه انگار بازی وجود داره!

تروی بیکر: tlou2 جاه طلبانه ترین بازی nd تا به امروز (مصاحبه کامل تو منبع)
The Last of Us 2 Is 'Hands Down the Most Ambitious Game Naughty Dog Has Ever Made'
بنده خدا امد هایپ رو ببره بالا موفق نشد!!!
در حال حاضر یک تاریخ انتشار همراه با یک تریلر کوتاه داستانی میتونه هایپ رو ببره تا سقف.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or