PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
با این اوضاع بازی کم کم یک سال دیگه منتشر میشه.من که دیگه بیخیال شدم رو pro بازیش کنم.دستگاه رو میفروشم تا زمانی که ps5 امد رو اون بازیش میکنم
کراس جن که هست حالا اینکه که کلا رو یکی بخری و رو اون یکی اجرا بشه رو نمیدونم فروختن ps4 اونم الان شاید خریت باشه چون معلوم نیست وقتی ps5 امد قیمتش چقدره:D

هیچ بعید نیست اواخر 2019 ریلیز بشه بین اکتبر و نوامبر چون الان که کارهای موشن کیچرش تقریبا تمومه میشه گفت فاصله زیادی نیست تا عرضش
ولی برعکس اون Ghost میره 2020

• Like
Reactions: KiDD
بعد از چند سال امروز دوباره TLOU Remaster رو بازی کردم . نکته ای که خیلی بنظرم اومد اینه که یه بازی که برای نسل قبلی هست هنوزم تو یه سری موارد مثل انیمیشن از اکثر بازیها ( اگه نگیم همه بازیها ) جلوتره ! بعدش هم گیمپلی TLOU II رو باز دیدم و بنظرم خیلی سخته صبر کردن، چون شک ندارم با چیزی روبرو میشیم که قطعا شگفت انگیزه ...

بعد از چند سال امروز دوباره TLOU Remaster رو بازی کردم . نکته ای که خیلی بنظرم اومد اینه که یه بازی که برای نسل قبلی هست هنوزم تو یه سری موارد مثل انیمیشن از اکثر بازیها ( اگه نگیم همه بازیها ) جلوتره ! بعدش هم گیمپلی TLOU II رو باز دیدم و بنظرم خیلی سخته صبر کردن، چون شک ندارم با چیزی روبرو میشیم که قطعا شگفت انگیزه ...
اون Dodge کردنهای فوق العاده واقعی و پویایی که داره و هوش مصنوعی که از دشمنا دیدم بله واقعا انتظار رو سخت میکنه
بیش از همه اینا دراز کشیدن روی زمینش عالیه و اینکه از لابلای اجسام میتونی عبور کنی یا مخفی بشی تصور کنید برای دیدن نشدن باید چکارها که نکنید
امیدوارم ترس المان قویتری باشه تو این نسخه و الی هم زیاد قوی نباشه و مجبور باشیم مخفی کاری زیادی انجام بدیم

دوستان من متاسفانه تا به امروز موفق نشدم dlc لستو بازی کنم...میخواستم ببینم کلا ربطی به داستان بازی داره و ارزش خریدن داره dlc و کلا چند ساعت گیم پلیه؟با سپاس

• Like
Reactions: KiDD
دوستان من متاسفانه تا به امروز موفق نشدم dlc لستو بازی کنم...میخواستم ببینم کلا ربطی به داستان بازی داره و ارزش خریدن داره dlc و کلا چند ساعت گیم پلیه؟با سپاس
اسمش Left Behind هستش
من خود بازی رو دیجیتالی از استور سونی خریدم و این DLC درکنار بازی بود البته خیلی وقت پیش...
و یه جورایی گذشته ی نه چندان دور از الی رو بازگو میکنه
و یه فلش بکهایی میزنه به خود بازی
یه موردش زمستون هستش که اون اتفاق برای جول میفته و ..
خلاصه اینکه پیشنهاد میکنم حتما Left Behind رو بازی کنی

“Story is the basis of everything we do, and this time around, we knew we wanted to have Ellie show her strength by becoming more mindful of the energy she is projecting and breaking free of her crippling need to please other people by saving them from the infected,” said game director Neil Druckmann, who I spoke with after the demo about what was informing the move from stealth-driven horror gameplay to the lighter, more straightforward action of managing Ellie’s breathing during a yoga class
پیش نمایش جالبی بود...بخونید! :))
وقتی از بازی اطلاعات نمیدن همین میشه!

خب دیگه کم کم خودتو آماده کنید قراره برسیم به نقطه اوج نسل هشت <:-P>:)

We'll be seeing more of The Last of Us 2 before E3 2019, says industry insider

اون اینسایدری که قبلا وجود برنامه State of Play رو لیک کرده بود گفته که قبل E3 بازی قراره نمایش داشته باشه (احتمالا یه State of Play دیگه داشته باشیم که داخلش تاریخ عرضه بازی رو اعلام می‌کنن و ...)
خلاصه که به نظر میرسه فاصله زیادی با عرضه نداریم و حالا که Days Gone هم سر راه نیست و اعضای ناتی‌داگ هم جدیدا توی توییتر فعالیتشون رو بالا بردن، ممکنه بالاخره شاهد ظهور باشیم :D

خب دیگه کم کم خودتو آماده کنید قراره برسیم به نقطه اوج نسل هشت <:-P>:)

We'll be seeing more of The Last of Us 2 before E3 2019, says industry insider

اون اینسایدری که قبلا وجود برنامه State of Play رو لیک کرده بود گفته که قبل E3 بازی قراره نمایش داشته باشه (احتمالا یه State of Play دیگه داشته باشیم که داخلش تاریخ عرضه بازی رو اعلام می‌کنن و ...)
خلاصه که به نظر میرسه فاصله زیادی با عرضه نداریم و حالا که Days Gone هم سر راه نیست و اعضای ناتی‌داگ هم جدیدا توی توییتر فعالیتشون رو بالا بردن، ممکنه بالاخره شاهد ظهور باشیم :D
این خبرا ادمو از خود بیخود میکنه نکنید اینکارو ما تحملشو نداریم :D:-s

105720

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or