The Last of Us - Left Behind DLC

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
DLC رو تموم کردم، میشه گفت یه جورایی با این تمرکز داستان روی شخصیت الی برای ادامه روی الی خیلی حساب میشه، شاید بشه گفت کرکتر اصلی بازی بعدی الی چند سال بزرگتر شده هست
محیط بازی خیلی خوب و تاثیرگذار بود، هم توی بخش روایت گذشته ـش و هم روایت حالش، این حس دوگانه ترس و استرس و با هر بار سوییچ کردن بین این دو روایت کم و زیاد میشد
در کل هر چند کوتاه بود ولی قشنگ یه گذری زدم به اون لحظات خیلی خوب گذشته که خیلی لذت برده بودم از بازی :d
فقط یه مقدار سیوها و چک پوینتاش زیاد بود، با اینکه روی survivor بازی میکردم با هر بار مردن از یه قدم جلوتر شروع میشد، شاید با کشتن هر یه نفر مثلا توی مرحله آخریش این سیو جدید میداد، یا مثلا توی یه قسمت دو تا اینفکتد با دو تا کلیکر توی مپ بودن، بعد از چند باری که کشته شدم اون دو تا اینفکتد حذف شده بودن و فقط دو تا کلیکر بودن

امیدوارم یه پورت هم واسه ps4 تایید بشه چون واقعا دوست دارم بازم بازیش کنم :d

آخرین ویرایش:
اون قسمتی از بازی که هلیکوپتر به ساختمون برخورد کرده بود، تا اون قسمت رو دیدم یاد Evil 2 افتادم، اون بخشش که یک هلیکوپتر به همین شکل با ساختمون برخورد کرده بود.
یادش بخیر
راستی دوستان یک نقد از بازی نوشتم امیدوارم خوشتون بیاد.
بازی‌سنتر | نقد و بررسی اعضا | PS3 | The Last Of Us: Left Behind | گزینه سوم: زندگی

آقا چقدر این LB خوب بود
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif

دروغ نگفتم اگه بگم از خود TLoU به من بیشتر حال داد :crying1:

چون کم وقت دارم ، دیر به دیر پا ps3 می شینم،تازه امروز The Last of Us تمومش کردم
حالا سوال ، بازی که تموم شد یه گزینه جدید اومد به این اسم popular ، این چیه؟
دستگاه من کرک(کپی خوره) میشه این The Last of Us - Left Behind DLC رو کپی کرد یا نه؟ این قسمت فقط مربوط به اِلی هست؟

آخرین ویرایش:
کسی نیست راهنمایی کنه ما رو؟

درود بر دوست عزیز
بله قابلیت کپی کردن رو داره داداش........ DLC رو نصب کن و وارد بازی شو ...... داخل پنجره ی اول بازی .... نوشته Left Behind DLC اونو انتخاب کن و وارد بازی شو ....
بله فقط در مورد الی هستش...

در مرحله آخر بازی اصلی الی به جول می گه که وقتی توی بستون منو گاز گرفتند تنها نبودم . بهترین دوستم رایلی هم اونجا بود و اونم گاز گرفتند و از دست دادمش .

فکر کنم این DLC اشاره به اون اتفاقات داره

تمومش کردم

خیلی زیبا و مفید و مختصر بود

Last edited by a moderator:
درود بر دوست عزیز
بله قابلیت کپی کردن رو داره داداش........ DLC رو نصب کن و وارد بازی شو ...... داخل پنجره ی اول بازی .... نوشته Left Behind DLC اونو انتخاب کن و وارد بازی شو ....
بله فقط در مورد الی هستش...
من این کار رو کردم نشد موقع انتخاب میخواد به اینترنت وصل بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or