نه به این که به the last of us هشت میده نه به این که بهترین بازی ماهش میکنه....
بقیه خبرا رو کاری ندارم شایدم کوچیک بودن ولی این خبر واسه من جالب بود که 1 ساعت گیمپلی از TLOU میارزه به اون همه بازیمن رو که به عنوان فن بازی انشاالله قبول دارید؟ :d
به نظرم یک سری از خبرها(مثل همین مورد،یا یه سری از توییت ها) رو میشه توی همون تاپیک بازی گفت!
قبلا که اینجوری بود! ولی تو چندماه اخیر،هر چیز کوچیکی داره تاپیک میشه :d
حالا من فقط نظرم رو گفتم،میخواید حمله کنید،میخواید هم نکنید![]()
1 ساعت نیست 2-3 ساعتهبقیه خبرا رو کاری ندارم شایدم کوچیک بودن ولی این خبر واسه من جالب بود که 1 ساعت گیمپلی از TLOU میارزه به اون همه بازی![]()
DLC بودنش جالبه خوب . مقایسه نکردم من و گنده ترین بازیای امسال رو هم مقایسه نمیکنم با اون 2-3 ساعت . و مطمئنم اگه اون بازیا خیلی موفق هم میشدن بازم این DLC میارزه به همه ـشون1 ساعت نیست 2-3 ساعته! اون بازی ها هم در اون حدی نیستند که اصلاً بخوان با این piece of art مقایسه بشن . خیلی گنده تر از این بازی ها هم حرفی مقابل این DLC ندارن , اینا که یک مشت Epic Fail ان !
من رو که به عنوان فن بازی انشاالله قبول دارید؟ :d
به نظرم یک سری از خبرها(مثل همین مورد،یا یه سری از توییت ها) رو میشه توی همون تاپیک بازی گفت!
قبلا که اینجوری بود! ولی تو چندماه اخیر،هر چیز کوچیکی داره تاپیک میشه :d
حالا من فقط نظرم رو گفتم،میخواید حمله کنید،میخواید هم نکنید![]()
مثله اینه که هیچ توضیحی نداشت که چرا 8 داده از همه چی تعریف کرده بود بعد یهویی داده 8یه غلطی کرد اون موقع گیم اسپات که زودم فهمید..حالا میخواد جمش کنه غلطشو ولی دیگه خیلی دیره![]()