The Last of Us 2 ساخته خواهد شد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
jpg
درود.

ناتی داگ به تازگی دنبال گزینه ها و ویژگی های مناسبی برای پیاده سازی در نسخه دوم بازی The Last Of Us است.
عنوان زیبایی با تم آخرالزمانی که اخیرا توانست جایزه های زیاد و مهم ـی را از آن خود کند.
Martin Robinson از یوروگیمر طی مصاحبه ای که با "نیل دراکمن" و "بروس استرلی" داشته است، آنها اشاره هایی به ساخت قسمت دوم این بازی موفق داشته اند:
Neil Druckmann می گوید:
"ناتی داگ به دنبال بهترین گزینه ها برای ساخت قسمت دوم این عنوان خواهد بود و هست"، ما به تازگی پروژه Left Behind رو تموم کردیم،من و Bruce Straley کارگردان بازی، خیلی وقت هستش داریم روی این پروژه کار میکنیم،پس الان وقت اینه که یکم استراحت کنیم تا باطری هامون هم فرصت شارژ شدن داشته باشن ! Druckmann میگه !"
"
صادقانه بگم، ما الان داریم روی ایده هایی برای یه ادامه کار میکنیم و سرمون خیلی شلوغه، همچنین یه جورایی هم برای Ip جدید هم خیلی فکر کردیم،الان چندوقت ـی هستش که فکرمون رو این قضیه خیلی مشغول کرده، ما دوست داریم بازی هایی رو بسازیم و داستان هایی رو خلق کنیم، که ارزش گفتن رو داشته باشن ! اگر ما این کارو نتونیم انجام بدیم، بالاخره باید به فکر ایده های نو و مختلفی باشیم، ما دنبال چیزهایی هستیم که ما رو به چالش بکشه !
Naughty Dog در حال حاصر دو استودیوی داخلی دارد، یکی از آنها در حال ساخت عنوان جدیدی از فرنچایز Uncharted می باشند، استودیوی دوم هم که به تازگی پروژه DLC داستانی بازی The Last of Us به نام Left Behind را به اتمام رسانده اند.
همچنین Druckmann واکنش خود را نسبت به اخبارهایی مبنی بر اینکه بازی Tlou بر روی PS4 پورت خواهد شد،می گوید:
"این قضیه هم یه جورایی مربوط به "عرضه نسبت به تقاضا" هستش، ما اگر حس کنیم که این کار رو می تونیم انجام بدیم و لازمه، حتما این کارو خواهیم کرد، ولی در آینده این قضیه روشن خواهد شد."
source

آخرین ویرایش:
اون شایعه یا خبری که اومده بود دارن رو یه IP جدید کار میکنن که تو فضاست هیجان انگیز تر از TLOU2 به نظرم کلا IP جدید هیجان انگیز تره تا ادامه مثلا الان هایپی که دور و ور ORDER خیلی بیشتر از U4 و همه دوست دارن یه گیم پلی یا یه تصویر کوچیک ازش ببینن TLOU ام به بهترین شکل ممکن تموم شد و میشد پروندشو بست اما انقدر موفق بود که انصافا نمیشه ادامشو نساخت ولی امیدوارم حداقل اون تیمه که دارن U4 میسازن همون امی هنینگ و دارو دستش بعد U4 برن سراغ IP تو فضا

من خودم به شخصه دوست دارم یه IP جدید باشه ... بزارین این تلو تک بمونه و جاودانه بشه
هر چند اگه شماره 2 رو بسازن هم ناتی کارش درسته و میترکونه ، ترجیح میدم الی و جوئل کاراکترهای نسخه دوم باشن

اون شایعه یا خبری که اومده بود دارن رو یه IP جدید کار میکنن که تو فضاست هیجان انگیز تر از TLOU2 به نظرم کلا IP جدید هیجان انگیز تره تا ادامه مثلا الان هایپی که دور و ور ORDER خیلی بیشتر از U4 و همه دوست دارن یه گیم پلی یا یه تصویر کوچیک ازش ببینن TLOU ام به بهترین شکل ممکن تموم شد و میشد پروندشو بست اما انقدر موفق بود که انصافا نمیشه ادامشو نساخت ولی امیدوارم حداقل اون تیمه که دارن U4 میسازن همون امی هنینگ و دارو دستش بعد U4 برن سراغ IP تو فضا

نظر شما محترمه ولی از هر بازی ای که به فضا نره استقبال میشه
نمیدونم چرا جدیدا همه دوست دارن برن فضا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or