The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خُب مثل اینکه میخوان گیم پلی بازی پشت درهای بسته E3 رو به نمایش بزارن :دی !
یه نقل از ناتی داگ:
Behind closed doors E3 demo. It's a solid, lengthy demo
Hyped !!!
یعنی کشتن ما رو با این لوکیشن ! :دی فکر کنم زمانی که بازی دستمون برسه ، بتونیم چشم بسته این قسمت رو تموم کنیم ! :دی
ولی بهتر ! الآن به خاطر ندیدن چیزهای جدید زجر میکشیم ولی توی بازی برامون تازگی داره. من چون اخبار U2 رو خیلی دنبال نمیکردم ، موقع بازی کردنش حتی نمیدونستم اسم villain بازی چی هست و چه شکلیه ! :دی برعکس U3 که کل بازی رو قبل از شروع کردنش حفظ بودم !

یعنی کشتن ما رو با این لوکیشن ! :دی فکر کنم زمانی که بازی دستمون برسه ، بتونیم چشم بسته این قسمت رو تموم کنیم ! :دی ولی بهتر ! الآن به خاطر ندیدن چیزهای جدید زجر میکشیم ولی توی بازی برامون تازگی داره. من چون اخبار U2 رو خیلی دنبال نمیکردم ، موقع بازی کردنش حتی نمیدونستم اسم villain بازی چی هست و چه شکلیه ! :دی برعکس U3 که کل بازی رو قبل از شروع کردنش حفظ بودم !
خسته شدیم از بس سایت ها ازین دمو و هوش مصنوعی بازی تعریف کردن :دیبالاخره چشممون به جمال عملکرد انقلابی AI بازی به طور واضح روشن میشه .

امیدوارم نمایشش زیر سایه ی mgs جدید نره:d

---------- نوشته در 11:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

خسته شدیم از بس سایت ها ازین دمو و هوش مصنوعی بازی تعریف کردن :دیبالاخره چشممون به جمال عملکرد انقلابی AI بازی به طور واضح روشن میشه .
شده:biggrin1:توی اخرین تریلر خواستی عکس هم بذارم:d

امیدوارم نمایشش زیر سایه ی mgs جدید نره:d

---------- نوشته در 11:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

شده:biggrin1:توی اخرین تریلر خواستی عکس هم بذارم:d
با وجود تمام زیبایی های متال گیر جدید بعید میدونم هوش مصنوعیش حتی به این بازی نزدیک بشه:d

آخرین ویرایش:
رایان از IGN توضیح میده که چرا این کمی اطلاعات از The Last of Us بصورت وحشتناکی فوق العادست !

Ryan explains why its the little details that make The Last of Us so terrifyingly awesome.
---

سرعت نتم داغانه اگر کسی دید بگه چی هست این اطلاعات کوچیک و وحشتناک :دی !

هیچی 1 دقیقه بود و یه تیکه از دمو رو توضیح داد و اینکه یه چقدر خفنه و ناتی به کوچکترین جزییات هم اهمیت میده و از این چیزا که اینهمه منتظرشونیم تا نشون بدن! :| :d

--------

چرا هنوز خبری نشده! :| اونجا ساعت نه و نیم شب قاعدتا تا آخر امشب اونا باید بیاد دیگه! :| :d

بعد نمایشِ بازی اینقدر انتظارات ـم از بازی ها بالا رفته که بازی های دیگه بهم نمیچسبه !
یجورایی فقط میخوام بهونه بگیرم که میخوام TLoU بازی کنم ! امیدوارم بتونم فراموشش کنم :d
منم حالو روز تو رو دارم رفيق ولي اين نوتي داك يه تاريخ درستم به ما نميده!!!!

بر و بکس امروز همینجوری رفتم فیس دوغ و گفتم بزار یه سر بزنیم به ناتی داگ :d بعد که رفتم و تعداد لایک ها رو دیدم جا خوردم !! چرا انقدر گیمر ها به ناتی داگ کم لطف هستند !:|:d

راستی تو همون صفحه فیس دوغشون هم فکر کنم یه تریلر یا ویدئو جدید در رابطه با کله کلمی ها گذاشته بودن !! بچه های نینجا یه سر بزنند ببینند چه خبره !!!:d

بر و بکس امروز همینجوری رفتم فیس دوغ و گفتم بزار یه سر بزنیم به ناتی داگ :d بعد که رفتم و تعداد لایک ها رو دیدم جا خوردم !! چرا انقدر گیمر ها به ناتی داگ کم لطف هستند !:|:d

راستی تو همون صفحه فیس دوغشون هم فکر کنم یه تریلر یا ویدئو جدید در رابطه با کله کلمی ها گذاشته بودن !! بچه های نینجا یه سر بزنند ببینند چه خبره !!!:d

حدود143 هزار لایک داره بدم نیستا واسه یه شرکت

عجب چیز خدایی بود، این همونیه که تو E3 به خبرنگارا نشون داده بودن. حتی از چیزی که تو کنفرانس هم نشون داده بودن بهتر بود. GOTY

صدای نفس های Joel تو حلقم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or