The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
را اين بازى مسخره رو تا اين حد بزرگش مى کنين؟؟؟!!
گرافيک بازى فوق العادست قبول. داستانش بسيار خوبه و کات سين ها به خوبى طراحى شده قبول ( هرچند بنده مشکلات زيادى با خط داستانى دارم که حالا مى گيم نظر شخصى منه و به طور کلى داستان خوبه!!!!! )
ولى اين بازى در اساسى ترين نکته براى هر بازى نقص مشهودى داره و اونم چيزى نيست جز گيم پلى!!!!! هوش مصنوعى بازى به شکل کاملا ابتدايى و خنده داريه مخصوصا صحنه هايى که بايد بى سر و صدا از بين cracker ها رد شى و Eli مدام با سر مى ره تو شکمشون و اتفاقى هم نمى افته!!!!
آقا من مى خوام بازى کنم که از خود بازى لذت ببرم نه اينکه يه فيلم ببينم اونم از نوع هاليووديش!!!!

سلام دوستان یه سوال داشتم
تو یکی از سایتها خوندم که تفاوتی بین نسخه اروپا و امریکا داره راسته؟ مثلا" گفتن تو نسخه اروپا خوشنتها حذف شدن راسته:| یا کلا" همینطوری گفتن؟
ممنون
بله تفاوت داره فقط تویه قسمت مولتی پلیرش اینجوریه.تویه استوری مود تفاوتی ندارن

- - -ویرایش - - -

گرافيک بازى فوق العادست قبول. داستانش بسيار خوبه و کات سين ها به خوبى طراحى شده قبول ( هرچند بنده مشکلات زيادى با خط داستانى دارم که حالا مى گيم نظر شخصى منه و به طور کلى داستان خوبه!!!!! )
ولى اين بازى در اساسى ترين نکته براى هر بازى نقص مشهودى داره و اونم چيزى نيست جز گيم پلى!!!!! هوش مصنوعى بازى به شکل کاملا ابتدايى و خنده داريه مخصوصا صحنه هايى که بايد بى سر و صدا از بين cracker ها رد شى و Eli مدام با سر مى ره تو شکمشون و اتفاقى هم نمى افته!!!!
آقا من مى خوام بازى کنم که از خود بازى لذت ببرم نه اينکه يه فيلم ببينم اونم از نوع هاليووديش!!!!
آفرین دیگه چی بلدی =d>
اگه میخوای نظر شخصی بگی ، بگو ولی جمع نبند که کی چرا اینقدر کندش میکنه .کندش نکنیم خودش به اندازه کافی ابهت داره نیازی به تعریف تمجید نداره

انفاقا شما بر عکس حدس زدید!
هوش مصنوعی بازی خیلی دقیق کار شده مخصوصا هوش مصنوعی دشمن ها و صد البته باگها و نقصهایی داره چون که اسمش بازی هست نه دنیای واقعی!
انتظار دارید تویه یه بازی مثل دنیای واقعی بشه عمل کرد؟!
کلا من دیگه از بس واسه امثال شما توضیح دادم خسته شدم شمایی که این همه میگید بازی مشکل داره یه بازی نام ببرید که در سبک tlou باشه و از یک نظر فقط یک نظر از tlou بهتر باشه.
منتظر جوابم!

چون شما به هر دلیلی خوشت نیومده کوچیکش کنیم ؟! این بازی بزرگ هست ، ما بزرگش نکردیم ، به گفته اکثر منتقدین این بازی نه تنها یکی از بهترین های سال ، بلکه یکی از بهترین های نسله ... شما در اقلیت قرار داری که این نظر رو داری ... ما تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که به نظر اقلیت احترام بذاریم و همچنان این بازی رو بزرگ و بزرگتر ببینیم و البته شما هم این اجازه رو نداری که بیای در تاپیک مربوط به بازی و در مقابل اکثریت مطلق طرفدارهاش از کلمه ی مسخره در توصیفش استفاده کنی ...

انفاقا شما بر عکس حدس زدید!
هوش مصنوعی بازی خیلی دقیق کار شده مخصوصا هوش مصنوعی دشمن ها و صد البته باگها و نقصهایی داره چون که اسمش بازی هست نه دنیای واقعی!
انتظار دارید تویه یه بازی مثل دنیای واقعی بشه عمل کرد؟!
کلا من دیگه از بس واسه امثال شما توضیح دادم خسته شدم شمایی که این همه میگید بازی مشکل داره یه بازی نام ببرید که در سبک tlou باشه و از یک نظر فقط یک نظر از tlou بهتر باشه.
منتظر جوابم!
آقا محمد برای امثال این دوستان اصلا نیازی به مثال زدن نداره .اینجور که پیداست این اینجور افراد تحمل یک اثر هنری بزرگ رو ندارن.
یک سخن زیبا میگه که :هر چقدر که اوج میگیری افراد نادان تو را کوچکتر میبینند.

آخرین ویرایش:
دوستان زيادى تند نرين
اولا که بنده خوشحالم تو اقليت قرار دارم
بعدم من نگفتم بازى "بد"ه!!! من مى گم بازى اى که بخواد از همه جا ده بگيره نبايد يه سرى ايرادات مسخره رو داشته باشه. اين تبليغات زيادى در مورد اين بازى الکى گندش کرده ولى نه اينکه از خيلى بازى ها بهتر نباشه
نظر همه شما محترم ولى شما هم بايد به نظر بقيه احترام بگزارين من از اينبازى لذت نبردم و uncharted رو بازى بهترى مى دونم و 100% naughty رو دوس دارم
در نهايت بزام خيلى جالب و خنده داره که کسى به يه اثر هاليوودى بگه هنرى!!! قاعدتا شما اصلا نمى دونى هنر چيه!!!

دوستان زيادى تند نرين
اولا که بنده خوشحالم تو اقليت قرار دارم
بعدم من نگفتم بازى "بد"ه!!! من مى گم بازى اى که بخواد از همه جا ده بگيره نبايد يه سرى ايرادات مسخره رو داشته باشه. اين تبليغات زيادى در مورد اين بازى الکى گندش کرده ولى نه اينکه از خيلى بازى ها بهتر نباشه
نظر همه شما محترم ولى شما هم بايد به نظر بقيه احترام بگزارين من از اينبازى لذت نبردم و uncharted رو بازى بهترى مى دونم و 100% naughty رو دوس دارم
در نهايت بزام خيلى جالب و خنده داره که کسى به يه اثر هاليوودى بگه هنرى!!! قاعدتا شما اصلا نمى دونى هنر چيه!!!

آره نگفتی بازه بده( چرا اين بازى مسخره رو تا اين حد بزرگش مى کنين؟؟؟!!)در همین یه جمله شما حق اینو نداری که جمع ببندی (می کنین) نظر شخصیت در مورد بازی مطرح ولی ....
هر چیزی نواقصی داره پس بهتره از نواقص صحبتی نشه همون طور که پست شما شامل کلی نواقص .در ضمن اگه بحث ایرادات مسخره باشه از همون آنچارتد باگ هایی نشونت میدم که آبرو نانتی داگ زیر یه علامت سوال(؟)خلاصه میشه و کلا واسه همیشه آنچارتد رو وداع میگی.
در ضمن فقط نقاشی نیست که هنر محسوب میشه، صنعت بازی (از نظر من)یه هنر محسوب میشه و هنر یه امر کاملا صلیقه ایه

البته همون طور كه نيما مدير انجمن هم گفت به هر صورت امكان داره كه يه اقليتي هم يه سري نظرات عجيب و بامزه داشته باشن كه به شدت هم خنده داره ولي چيزي كه فكته اينه كه اكثر قريب به اتفاق سايت هاي بزرگ و معتبر جهان امتياز كامل به بازي دادن و نقد هاي بي سابقه مثبت راجب بازي نوشتن كه نتيجه متاي فوق العاده بالاي 95 شده وهمين منتقدين در نقد هاشون علاوه بر داستان و روايتش و البته گرافيك از Ai و مخصوصا گيم پلي تعريف كردن .....اين بازي هم از نظر منتقدين و هم اكثر گيمر ها در ضميه هوش مصنوعي و گيم پلي در اين نسل اگر بهترين نباشه يكي از بهترين هاست ....
اما در ضمينه اثر هنري بودن اين بازي ميتونم بگم اين بازي هم از اين نظر كه از لحاظ داستان و شخصيت پردازي ساختار شكن هست و با داشتن سكانس هاي بياد ماندني مانند قسمت بيمارستان و صحنه هاي ديگر و البته همون طور كه گفتم با پاياني غير منتظر و ساختار شكن در بازي مواجه هستيم كه به شدت با بازي هاي ديگه فرق داره باعث ميشه به راحتي به عنوان يك اثر هنري از اين بازي ياد كرد.....
اين بازي به عقيده من و خيلي هاي ديگه بهترين بازي نسل هست و از ديگر بازي ها برتر وحتي از uncharted هم يك قدم جلوتر .....
ضمنا اين بازي به اندازه كافي خودش بزرگ هست و با تعريف كردن ديگران بزرگ نميشه و كسي هم كه بخواد اين بازي رو ترول كنه در واقع عقل و خرد خودش رو ترول كرده.

خوبیش اینه بعد از 4ـی که Tom Mc Shea به Bioshock: Infinte داد دیگه مانوری هم روی نمره GS نمیتونن بدن . یعنی اگر GTA V رو هم داده بودن این نقد کنه محال بود بالاتر از 8 بهش بده .

tlou از نظر من بدون شک بهترین بازی نسل هست و اگه الانم متاش از GTA پایین تره به خاطر سیستم اشتباه متاست مثلا ثبت نشدن همین نمره GS در بخش 360 که باعث تاثیر فراوانی در متا میشد همونطور که اگه نمره 8 GS برای Tlou ثبت نمیشد یا نمره بیشتر از 9 میداد متا 97 بود و اگه اون تام چیک*** اون نمره رو نمیداد الان رکورد زده بود و متای افسانه ای داشت

5ehybuty.jpg

خوبیش اینه بعد از 4ـی که Tom Mc Shea به Bioshock: Infinte داد دیگه مانوری هم روی نمره GS نمیتونن بدن . یعنی اگر GTA V رو هم داده بودن این نقد کنه محال بود بالاتر از 8 بهش بده .
به نکته ظریفش اشاره نکردی ! خوبیش این بود که به beyond نمره 9 داد که دیگه فقط گیم اسپات مهم نباشه و دوباره بریم سراغ میانگین !

خوب حرفهای دوستان به حد کافی قانع کننده بود و جوابمو به خوبی گرفتم !!
شما هم که هنوز فرق بد با مسخره رو نمی دونی لازم نیست به من بگی که فقط نقاشی هنر نیست !!!!!!!! اخه چه ربطی به حرف من داشت ؟؟؟!!!!!!!!!! شما مث اینکه کلا تو درک مطلب مشکل داری

فقط می تونم بگم که دم سونی گرم که از همون اول با یه مارکتینگ فوق العاده قوی و اصولی تونست فضایی رو ایجاد کنه که انقدر این بازی فروش کنه، واقعا عالی بود ، بی خود نیست که سونی برند محبوب منه !!!!

این حرف ها فقط و فقط یه جورایی من رو یاد روزهایی میندازه که MetallicA آلبوم Saint Anger رو منتشر کرده بود !!!

همه جواباتون بسیار منطقی بود دوستان ، ممنون !!

tlou از نظر من بدون شک بهترین بازی نسل هست و اگه الانم متاش از GTA پایین تره به خاطر سیستم اشتباه متاست مثلا ثبت نشدن همین نمره GS در بخش 360 که باعث تاثیر فراوانی در متا میشد همونطور که اگه نمره 8 GS برای Tlou ثبت نمیشد یا نمره بیشتر از 9 میداد متا 97 بود و اگه اون تام چیک*** اون نمره رو نمیداد الان رکورد زده بود و متای افسانه ای داشت

در هر حالتی که بخوای حساب کنی متای GTA بیشتره ... اصلا ربطی به سیستم متا نداره ، شما هر طور حساب کنی متای GTA همین 97 میشه . حتی اگه 8 GS و امتیاز تام چیک رو هم حساب نکنی ( که البته در اون صورت میشه امتیازهای پایین GTA رو هم حساب نکرد !!!! ) بازهم GTA متاش بیشتره . حرف غیرمنطقی نزنید .

خوب حرفهای دوستان به حد کافی قانع کننده بود و جوابمو به خوبی گرفتم !!
شما هم که هنوز فرق بد با مسخره رو نمی دونی لازم نیست به من بگی که فقط نقاشی هنر نیست !!!!!!!! اخه چه ربطی به حرف من داشت ؟؟؟!!!!!!!!!! شما مث اینکه کلا تو درک مطلب مشکل داری

فقط می تونم بگم که دم سونی گرم که از همون اول با یه مارکتینگ فوق العاده قوی و اصولی تونست فضایی رو ایجاد کنه که انقدر این بازی فروش کنه، واقعا عالی بود ، بی خود نیست که سونی برند محبوب منه !!!!

این حرف ها فقط و فقط یه جورایی من رو یاد روزهایی میندازه که MetallicA آلبوم Saint Anger رو منتشر کرده بود !!!

همه جواباتون بسیار منطقی بود دوستان ، ممنون !!

الان دقیقا شما چی میخوای که بنظرت حرف ما منطقی باشه ؟!! کسی که نظر خاص داره شمایی ! ما باید روی منطق شما انگشت بذاریم . این بازی فوق العاده ست ، یکی از بهترینهاست ، این رو اکثریت افرادی که بازی کردن و منتقدین و ... میگن . حالا شما پونصد تا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بذاری هیچ اتفاقی نمیفته . این علامت تعجبا رو ما میتونیم در قبال نظر شما بذاریم ولی شما نمیتونی .
مارکتینگ هم هیچ ربطی به خوب یا بد بودن بازی نداره !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or