ehsanofwar کاربر سایت May 31, 2013 #4,291 نوشته شده توسط LIGHTNING.B.D: دقیقا حرف درستی هست حجمش 100درصد زیر 3 گیگ هست ! تازه اون تیکه ای که بازی میکنیم خیلی چیز هاش تو بازی اصلی عوض شده است ! بیشتر... و همچنين با اينكه بازي گلد شده دموي بازي گرافيك نهايي نيست
نوشته شده توسط LIGHTNING.B.D: دقیقا حرف درستی هست حجمش 100درصد زیر 3 گیگ هست ! تازه اون تیکه ای که بازی میکنیم خیلی چیز هاش تو بازی اصلی عوض شده است ! بیشتر... و همچنين با اينكه بازي گلد شده دموي بازي گرافيك نهايي نيست
Tommy Fisher Shit happens کاربر سایت May 31, 2013 #4,292 اون حدوداً 7 گیگ رو من گفتم! چون اگر طبق گفته کارگردان بازی همون دمویی باشه که چند وقت پیش به منتقدین دادن حجمش همینقدره!
اون حدوداً 7 گیگ رو من گفتم! چون اگر طبق گفته کارگردان بازی همون دمویی باشه که چند وقت پیش به منتقدین دادن حجمش همینقدره!
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال May 31, 2013 #4,293 رضا خیلی زیاده 7گیگ! :d من تا حالا دموی بالای 3 گیگ ندیدم :d MGR:R خیلی حجیم بود دموش که همون حدود 3گیگ بودش! :d 7 گیگ اندازه ی یه بازی میشه خودشs
رضا خیلی زیاده 7گیگ! :d من تا حالا دموی بالای 3 گیگ ندیدم :d MGR:R خیلی حجیم بود دموش که همون حدود 3گیگ بودش! :d 7 گیگ اندازه ی یه بازی میشه خودشs
mr_sasma کاربر سایت May 31, 2013 #4,297 فكر كنم سرورهاى سونى تركيد! اصلاً نمى شه دانلود كرد. ارور مى ده نامرد!
Frobary Loyal Member May 31, 2013 #4,300 مثل اینکه حجم فایلی که باید دانلود بشه تا دمو اجرا بشه 132 مگ بیشتر نیست آخرین ویرایش: May 31, 2013
Sɯαsƚikα April 26 , 2016 کاربر سایت May 31, 2013 #4,301 دانلود نکنین دمو رو چون این دو هفته باقی مونده واستون عذاب آور میشه :d دندون رو جیگر بذارین ای د لستی ها :d
دانلود نکنین دمو رو چون این دو هفته باقی مونده واستون عذاب آور میشه :d دندون رو جیگر بذارین ای د لستی ها :d
mr_sasma کاربر سایت May 31, 2013 #4,303 PSN اروپا که به خاطر هجوم ملت کلاً Down شد. بقیه مناطق در چه حالن؟ کسی تونست بگیره؟!
N N.!.M.A کاربر سایت May 31, 2013 #4,304 نوشته شده توسط mr_sasma: PSN اروپا که به خاطر هجوم ملت کلاً Down شد. بقیه مناطق در چه حالن؟ کسی تونست بگیره؟! بیشتر... America Is down Too
نوشته شده توسط mr_sasma: PSN اروپا که به خاطر هجوم ملت کلاً Down شد. بقیه مناطق در چه حالن؟ کسی تونست بگیره؟! بیشتر... America Is down Too
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member May 31, 2013 #4,305 یکم صبر کنید در حال درست کردن هستن :d پ،ن: کوفت همتون شه ! :d