The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اقایون من چند وقتی در خواب زمستانی به سر میبردم از میادین کلا به دور بودم دقیقا مشخص شده مالتی پلیر بازی چجوریاس؟؟؟ شرمنده دیگه نشد این همه صفحه رو بخونم:d

یعنی شانسه من دارم ؟؟
تا اومدم دان کنم از سرورشون پاک کردن ارور 404 داد :| :|
اقا کسی لینک دیگری نداره ؟
یا ممنون میشم اگه کسی که ویدیو رو داره آپلود کنه :)

راستی یه چیز دیگه
اینم یه تیشرت به عشق the last of us :X:X:x
http://picuu.com/the last of us/

اقایون من چند وقتی در خواب زمستانی به سر میبردم از میادین کلا به دور بودم دقیقا مشخص شده مالتی پلیر بازی چجوریاس؟؟؟ شرمنده دیگه نشد این همه صفحه رو بخونم:d

هنوز خبری نیست حمید :دی به موقعش عین آنچارتد 3 خدمتش می رسیم :دی

بچه ها قضیه این امضا دقیقا چیه؟
yahoo_4.gif
قضیه برمیگرده به سالهای خیلی دور :دی شوخی کردم :دی امضای واحد برای بازی , تا قبل از این هم برای یه سری از بازیهای مهم همه دست جمعی امضای مشترک میذاشتیم :دی حالا تا بچه ها با چی به توافق برسن :دی

آخرین ویرایش:
واقعاً جریان چیه که هیچ خبری از مولتی پلیر بازی منتشر نمیشه ؟!! :دی حدوداً دو هفته به عرضه بازی مونده و هنوز تقریباً هیچی از مولتی پلیر نمیدونیم !

واقعاً جریان چیه که هیچ خبری از مولتی پلیر بازی منتشر نمیشه ؟!! :دی حدوداً دو هفته به عرضه بازی مونده و هنوز تقریباً هیچی از مولتی پلیر نمیدونیم !
یا مولتی بازی همونجوری که نیت ولز گفته یک چیز واقعاً هیولا هست و میخوان باهاش ملت رو سورپرایز کنن یا یجوری گند زدن که روشون نمیشه نشونش بدن:دی از این دو حالت خارج نیست ولی با توجه به اعتبار غولی مثل ولز مورد اول محتمل تره:دی!

حالا چه اصراری هست همه مثل هم بشه امضاشون؟فقط همه تلو باشه بازم خوبه....حتی اگه یه امضا تایید بشه بازم شاید خیلیا اونو نذارن چون شاید به سلیقشون نخوره...پس تلاش الکی داریم می کنیم...:دی:-"

آخرین ویرایش:
یا مولتی بازی همونجوری که نیت ولز گفته یک چیز واقعاً هیولا هست و میخوان باهاش ملت رو سورپرایز کنن یا یجوری گند زدن که روشون نمیشه نشونش بدن:دی از این دو حالت خارج نیست ولی با توجه به اعتبار غولی مثل ولز مورد اول محتمل تره:دی!
یه عده میگن شاید ارتباط تنگاتنگی با داستان بازی داره و مثلاً نمایشش باعث لو رفتن یه چیزایی میشه ! :دی
واقعاً معلوم نیست قضیه چیه ! آخه اگه جالب از آب در نیومده باشه هم میتونن حداقل یه تریلر خوشگل بدن و توی تریلر الکی جو بدن که آدم فکر کنه چیز خوبیه ! :دی توی تریلر میشه بدترین چیزها رو هم زیبا نشون داد ولی اینا حتی یه تریلر هم از بخش مولتی پلیر نشون نمیدن ! :دی

محتمل تر و اینا رو ول کن مطمئن باش مولتی خوبی ساختن و به خوبی سرگرم میکنه گیمر رو :دی
دیگه امتحانشون رو تو U2 و U3 پس دادن و کارشون رو بلدن! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or