x to the z
کاربر سایت
اقایون من چند وقتی در خواب زمستانی به سر میبردم از میادین کلا به دور بودم دقیقا مشخص شده مالتی پلیر بازی چجوریاس؟؟؟ شرمنده دیگه نشد این همه صفحه رو بخونم:d
یعنی شانسه من دارم ؟؟اینم ویدئوی جدید لینک مستقیم
http://dl.0share.com/files/Access_P..._-_#TheLastofUsLive-[YT-f22][SESclqNrjn8].mp4
اقایون من چند وقتی در خواب زمستانی به سر میبردم از میادین کلا به دور بودم دقیقا مشخص شده مالتی پلیر بازی چجوریاس؟؟؟ شرمنده دیگه نشد این همه صفحه رو بخونم:d
قضیه برمیگرده به سالهای خیلی دوربچه ها قضیه این امضا دقیقا چیه؟![]()
هـيچـي همـين امضاي خودته منتها ي 180 درجـه اون ور تـر...!:dبچه ها قضیه این امضا دقیقا چیه؟:d
دوستان بازی نسخه speciale edition نداره?
اقا بازی مشخص نشده آنلاین پس داره یا نه ؟؟؟؟؟؟ به نظرتون داره ؟؟
یا مولتی بازی همونجوری که نیت ولز گفته یک چیز واقعاً هیولا هست و میخوان باهاش ملت رو سورپرایز کنن یا یجوری گند زدن که روشون نمیشه نشونش بدنواقعاً جریان چیه که هیچ خبری از مولتی پلیر بازی منتشر نمیشه ؟!!حدوداً دو هفته به عرضه بازی مونده و هنوز تقریباً هیچی از مولتی پلیر نمیدونیم !
یه عده میگن شاید ارتباط تنگاتنگی با داستان بازی داره و مثلاً نمایشش باعث لو رفتن یه چیزایی میشه !یا مولتی بازی همونجوری که نیت ولز گفته یک چیز واقعاً هیولا هست و میخوان باهاش ملت رو سورپرایز کنن یا یجوری گند زدن که روشون نمیشه نشونش بدناز این دو حالت خارج نیست ولی با توجه به اعتبار غولی مثل ولز مورد اول محتمل تره
!
محتمل تر و اینا رو ول کن مطمئن باش مولتی خوبی ساختن و به خوبی سرگرم میکنه گیمر رویا مولتی بازی همونجوری که نیت ولز گفته یک چیز واقعاً هیولا هست و میخوان باهاش ملت رو سورپرایز کنن یا یجوری گند زدن که روشون نمیشه نشونش بدناز این دو حالت خارج نیست ولی با توجه به اعتبار غولی مثل ولز مورد اول محتمل تره
!