The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اين امضا چطوره ؟

EufH6Ery

Last edited by a moderator:
فرض کن منتقدا الان دارن tlou بازی میکنن به نظرتون حسشون چیه؟(فکر کنم بعد از 5 سال منتظر یه 10 از گیم اسپات باشیم)
50389861088270798042.jpeg

داداش 10 دیگه نه :d هایپ خوبه اما هیچوقت انتظار 10 از گیم اسپات نداشته باش :d یخوده انتظارات رو بیارین پایینتر , در حد نمرات آنچارتد 3 خوبه :d

من که امضا خودمو دست نمیزنم تازه امروز عوضش کردم ... :d
ولی خداییش اگه یه چیز خوفی بچه ها بسازن با طرح هماهنگ کردن موافقم!
Okay :))

با C4 اومدم تو تاپیک تا ارتفاع هایپ تون رو کاهش بدم که افسردگی نگیرید سر نمره ی 9.9 از 10!:d
در آخرالزمان فتوشاپ برای ادیت کردن نیست که بشه عکس برای امضا درست کرد!:d بخاطر همین یک کاغذ و تکه ذغال از جوئل گرفتم تا طرح زیر رو تقدیم به فن ها بکنم!:bighug:
h6y7uoei6oljd4txh40.jpg

این چطوره ؟ :دی
29117811324746195604.jpg

یکی دو تا ایده ی دیگه هم دارم نمی دونم بهتر میشه یا بدتر :دی اگر همین OK ـه که هیچ اگر خوب نیست بریم گزینه ی بعد :دی

آخرین ویرایش:
این چطوره ؟ :دی
07915775639166903475.jpg

یکی دو تا ایده ی دیگه هم دارم نمی دونم بهتر میشه یا بدتر :دی اگر همین OK ـه که هیچ اگر خوب نیست بریم گزینه ی بعد :دی
خوبه ولی ...
برو بعدی:d
الی اینجا که تو ماشین نشسته داره بیرون رو نگاه میکنه بزار(همین که تو امضامه!)

@ احسان

حرف نداره اما یه Joel بهتر بزار :d توی این قیافه ـش یجوریه انگار Epic Fail شده :d

پ.ن : Creature چیه پسر ؟ مگه سازنده هاش موجود فضایین ؟ :d

From The Creators of Uncharted :d

@ احمد
+
اوکی نیست :d
اتفاقا الیش هیچ مشکلی نداره جولش مشکل داره !
جولش رو عوض کنی همین عالیه :d

به جز این فقط یه عکس دیگه از جول به این نورپردازی می خوره اونم همون جولیه که روی باکس شات بازیه :دی اگر براتون تکراری نیست اونو بذارم :دی
متاسفانه بازیهای ناتی داگ قبل از عرضه در فقر تصویری به سر میبرن :دی باقی بازیها 2 سال قبل از انتشار بالغ بر دو جین رندر بیرون میدن ولی همین تلو حتی 1 دونه رندر از جول و الی هم نداره :دی

پ.ن : شرمنده احمد :دی من دیشب کلاً یکی دو ساعت خوابیدم امروز هم 2 تا امتحان دادم :دی چشم های مبارک آلبالو گیلاس چید :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or