در sandbox گیمر میتونه مرحله رو با روندی متفاوت تموم کنه. شما این رو با گردش آزاد (free roam) اشتباه گرفتید. بازیهای مثل GTA.دوستان يه سوال داشتم
اين بازي به صورت خطي هست يا sandbox گونس ، دراين مورد سازنده ها چيزي گفتن يا نه؟؟
بنده یه سفارش ک ک هم دارم
ک ک = کریتوس کبیر:d
اون کریتوس مال 2010 بود که عیدش اون عکس باکس شات بازی رو روی تخم مرغ درست کردم (متاسفانه نمی دونم چی شده و به تاریخ پیوست )
کارت عالی بود مرداون کریتوس مال 2010 بود که عیدش اون عکس باکس شات بازی رو روی تخم مرغ درست کردم (متاسفانه نمی دونم چی شده و به تاریخ پیوست )
بيخيال علي!:dالان این رو دیدم یاد یه داستانی افتادم :
بعد از یه بحثی بین یکی از کاربر های سامسونگ و پیج تویــتر Samsung طرف یه نقاشی یه اژدها فرستاده بود واسه سامسونگ ، اوناهم به پاس قدردانی واسه طرف اون نقاشی اژدها رو زده بود روی گوشی و به صورت Limited Edition یه گوشی GSIII واسه طرف فرستاده بودن :d حالا این نقاشی خیلی هم زشت بود :d
میخوای تو این رو واسه ND بفرست شاید چیزی نسیبت شد :d
:dباور کنین اگه احسان این طرح و اون مانگاها رو میفرستاد الان یه پک زده بودن به اسم The Ehsan Edition :d اکشن فیگور احسانم میزاشتن تو پک و براش میفرستادن
واسه ما کی میاد؟!:dدر نمایشگاه PAX East که امروز در شهر Boston شروع میشه دموی بازی برای اولین بار بصورت عمومی قابل بازی هست ... خوشبحالشون
لعنتیادر نمایشگاه PAX East که امروز در شهر Boston شروع میشه دموی بازی برای اولین بار بصورت عمومی قابل بازی هست ... خوشبحالشون