The Last of Us بر روی جلد مجله ی GameInformer [اولین تصاویر In-Game ]

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
سلام.

آپدیت: اولین تصاویر In-Game

Meele Attacks برای بازی تایید شد به همراه gunplay که قبلا گفته شده بود. اسلحه ها (هر چیزی) تو بازی در صورت استفاده ی مکرر خراب میشن، پس باید به دقت همه جا را برای بدست آوردن آیتم های جدید بگردید.

بیشتر بازی های آخرالزمانی معمولا جو و دنیایی تیره و خاکستری دارند، اما این بار ناتی داگ با استفاده از رنگ ها و پالت های مختلف در محیط و استفاده از یه حس غیر طیبعی سعی کرده دنیایی متفاوت و به دور از کلیشه های دنیاهای آخرالزمانی خلق کنه. به اون پل در عکس اول دقت کنید، بله اون پیتزبورگه.

سازندگان بازی اظهار کردند که The Last of Us از اون نوع بازی ها که باید یه نفر رو به مدت طولانی اسکورت کنی، نیست (اشاره به الی).
با اینکه الی شخصیت قابل بازی نیست، اما AI آن یکی از چیزهای اصلی بازیه که تیم سازنده بر روی آن تمرکز کرده. در دموی بازی [که GameInformer بازی کرده] وی بخوبی از خودش مراقبت می کنه و به نظر نمی رسه اصلا نیاز باشه همیشه بالای سرش باشی [تا نمیره!].

در بازی مخفیکاری هم وجود دارد.

پیش نمایش کامل GameInforemer که شامل بیش از 20 عکس جدید به همراه اطلاعات جدید میشه تا دو سه رو آینده منتشر می شود.

جلد این شماره از مجله ی GameInformer مشخص شد؛ The Last of Us

از زمان معرفی IP جدید ناتی داگ در VGAs ماه پیش، یعنی The Last of Us، اطلاعات جدیدی از این عنوان منتشر نشد، اولین تریلر بازی با اینکه In-Game بود اما چیز زیادی از خود بازی و گیم پلی آن مشخص نکرد. GameInformer ایندفعه به دفتر استودیوی ناتی داگ قدم گذاشته تا علاوه بر مصاحبه با اعضای تیم سازنده ی بازی، اطلاعات جدیدی را بدست آورد.

برای کسانی که اطلاعات اولیه از این عنوان ندارند باید گفت که این بازی - که تم آخرالزمانی دارد - داستان دو شخصیت با نام های جوئل و الی را به تصویر می کشد که برای بقای خود در مقابل زامبی هایی که احتمالا توسط قارچ های سمی بوجود آمده اند، می جنگند.

browse.php

browse.php

آخرین ویرایش:
مگه اون تریلری که نشون داد همه نمی گفتن ingame ؟ حالا چی شد؟ :-/:-/
تریلر Real-Time بود, یعنی بوسیله خود PS3 رندر شده بود و از جنس گرافیک خوده بازی بود . Gameplay فرق میکنه .

پ.ن: سخن گیم اینفورمر در مورد تریلر VGA:
The trailer ran on in-game assets and the engine, but it didn't show an actual part from the final game
یعنی گرافیکی که توی تریلر دیدید = in-game یا Gameplay !

آخرین ویرایش:
این 3 تا عکس از گیم پلی بازی اند و احتمالا UI هم دارند، از دمویی که بلاگ پلی ستیشن چند وقت پیش بازی کرده گرفتند، بعد تازه گفتن مخفیکاری هم داره (به به :d)

تریلر Real-Time بود, یعنی بوسیله خود PS3 رندر شده بود و از جنس گرافیک خوده بازی بود . Gameplay فرق میکنه .
گرافیک گیم پلی به احتمال زیاد هنوز بالاتر از انچارتد3 هست چون تجربه نشون داده با گذشت زمان گرافیک بازیهای انحصاری این کنسول مخصوصا مال ناتی داگ افزایش پیدا میکنه.
اون چیزی هم که نشون دادن من تحقیق کردم دقیقا خود موتور بازی هست وداره ریل رندر میکنه منتها برای گیم پلی امکان داره مثل انچارتد3 یکمی افت داخل تکسچرهای بکار رفته در کارکترها باشیم ولی چون کارکتر با دوربین بازی فاصله داره این افت زیاد به چشم نمیاد.
من فعلا از حالا تو فکر اینم ما اخر امسال چه خاکی تو سرمون کنیم برای تهیه بازی خدا کنه این جریان هک درست پیش بره که اگه نشه فکر کنم با این اوضاع قیمت بازی تو ایران یه 150تا200هزار تومنی اب میخوره.

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 PM ارسال شده بود ----------

این 3 تا عکس از گیم پلی بازی اند و احتمالا UI هم دارند، از دمویی که بلاگ پلی ستیشن چند وقت پیش بازی کرده گرفتند، بعد تازه گفتن مخفیکاری هم داره (به به :d)
ای جوونم مخفی کاری اصلا لذت بازی به همین معماهاشه.

بزن زنگو همه اندر کف عکس گیم پلی بازی هستیم البته دوستان این رو مطمئن باشید الان گرافیک عکسهای گیم پلی هر چقدر باشه بازی پایانی گرافیک بالاتری خوهاد داشت چون تجربه نشان داده ناتی داگ تا آخرین لحظه روی گرافیک بازی کار میکنه و اون رو ارتقا میده باور ندارید برید ویدئو های قبلی آنچارتد 3 رو ببینید و با بازی که اومده مقایسه کنید !!!

بزن زنگو همه اندر کف عکس گیم پلی بازی هستیم البته دوستان این رو مطمئن باشید الان گرافیک عکسهای گیم پلی هر چقدر باشه بازی پایانی گرافیک بالاتری خوهاد داشت چون تجربه نشان داده ناتی داگ تا آخرین لحظه روی گرافیک بازی کار میکنه و اون رو ارتقا میده باور ندارید برید ویدئو های قبلی آنچارتد 3 رو ببینید و با بازی که اومده مقایسه کنید !!!

موافقتم شدید تریلر انچارتد3 رو که دیدم نا امید شدم ولی وقتی خودم با چشمای خودم دیدم اصلا باورم نمیشد این همون جایی که داخل تریلر دیدم.

اگه از مخفی کاری، منظورشون یه سری صحنه ی اسکریپت شده و دشمنایی با حرکات از پیش تعیین شدست(مثل آنچارتد)، ممنون، نمی خوایم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or