The Last of Us بازی نسل خوانندگان CVG

دقیقا 2 انتخاب اول نسل هم برای من به ترتیب the last of us و uncharted2 هست و رتبه ی سوم انتخاب من به Red dead:redemption می رسه!
2 رتبه ی اول کاملا انتخاب بجا و شایسته ای بود!
وقتی که اولین شماره از سری آنچارتد رو بازی می کردم هیچوقت فکر نمی کردم ناتی داگ روند روبروشدی به این شدت داشته باشه و در کمتر از 2 سال آنچارتد 2 ای رو عرضه کنه که زبان از وصفش عاجز باشه و در ادامه به خلق ابر شاهکاری چون آخرین ما دست بزنه و به نوعی کاری کنه که بشه گفت بهترین استودیوی نسل هم از آن خود ناتی داگ باشه!
ناتی داگ رو می پرستم و با تمام وجود به آثارش عشق می ورزم :x
حمایتهای مالی سونی , امکانات زیاد,آزادی عمل و مهم تر از اینها یک ( یا چند؟!) تیم کامل و حرفه ای که زیر نظر نابغه هایی چون نیل و بروس و....کار میکنند دلایل موفقیت آثار این استودیو هست!

20 بازی برتر به انتخاب CVG :

1. Super Mario Galaxy
  2. Uncharted 2: Among Thieves
  3. Portal 2
  4. Grand Theft Auto V
  5. The Last of Us
  6. Call of Duty: Modern Warfare
  7. Wii Sport
  8. Journey
  9. Mass Effect 2
  10. Bioshock
  11. Assassin's Creed II
  12. The Walking Dead
  13. Spelunky
  14. Halo 3: ODST
  15. Red Dead Redemption
  16. Dead Space
  17. Far Cry 3
  18. Tomb Raider
  19. Left 4 Dead
  20. Batman: Arkham Asylum

آخرین ویرایش:
دقیقا 2 انتخاب اول نسل هم برای من به ترتیب the last of us و uncharted2 هست و رتبه ی سوم انتخاب من به Red dead:redemption می رسه!
2 رتبه ی اول کاملا انتخاب بجا و شایسته ای بود!
وقتی که اولین شماره از سری آنچارتد رو بازی می کردم هیچوقت فکر نمی کردم ناتی داگ روند روبروشدی به این شدت داشته باشه و در کمتر از 2 سال آنچارتد 2 ای رو عرضه کنه که زبان از وصفش عاجز باشه و در ادامه به خلق ابر شاهکاری چون آخرین ما دست بزنه و به نوعی کاری کنه که بشه گفت بهترین استودیوی نسل هم از آن خود ناتی داگ باشه!
ناتی داگ رو می پرستم و با تمام وجود به آثارش عشق می ورزم :x
حمایتهای مالی سونی , امکانات زیاد,آزادی عمل و مهم تر از اینها یک ( یا چند؟!) تیم کامل و حرفه ای که زیر نظر نابغه هایی چون نیل و بروس و....کار میکنند دلایل موفقیت آثار این استودیو هست!

هـیجان زده نـشو عـزیزم.... :d

لیست هایی که توسط گیمرا یا تو هر زمینه ی دیگه توسط مخاطبان اصلی ایجاد میشه به نظرم به واقعیت نزدیک تره چون نظرات و سلیقه های بیشتری درگیر میشن! TLOU هم اگه اول شده بدون شک شایستگی اول بودن رو داره :bighug:ولی مهمتر از این رتبه ها برای من کلاس کاریه ND ـه که کلاً هرچی میسازه نهایتاً جزء Top 5 ها هست اگه اول یا دوم هم نباشه و خیلی خوشحالم که تو این صنعت استودیوهایی هستن که اول به خلاقیت و زیبایی گیم فکر میکنن بعد به داشتن شماره های nام و میلک کردن ip . پورتال 2 هم که یکی از قشنگ ترین تجربه های این نسل بود و برای من بعد از TLOU قرار داره ، بعدشم MGS4 .

26509707029160618004.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or